Labai aciu
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 13, 09:56)
MHM o tai kaip ji padaryti nelabai suprantu kaip kas gal gali paaiskinti?
turbūt apie Housecall klausi?
http://housecall.trendmicro.com/ einam čia. Atsidariusiame puslapyje raudonom raidėm parašyta: Scan now. It's free. Spaudžiam jas. Iššokusiam lange spaudžiam SCAN NOW. Prie Yes, I accept terms of use - užždedam varnelę (sutinkame su jų sąlygomis) ir spaudžiam LAUNCH HOUSECALL. ir skanuojasi... ilgai ir nuobodžiai....
QUOTE(Adatele @ 2008 03 16, 01:08)
turbūt apie Housecall klausi?
http://housecall.trendmicro.com/ einam čia. Atsidariusiame puslapyje raudonom raidėm parašyta: Scan now. It's free. Spaudžiam jas. Iššokusiam lange spaudžiam SCAN NOW. Prie Yes, I accept terms of use - užždedam varnelę (sutinkame su jų sąlygomis) ir spaudžiam LAUNCH HOUSECALL. ir skanuojasi... ilgai ir nuobodžiai....
aciuuuu......
QUOTE(Adatele @ 2008 03 16, 01:08)
... Atsidariusiame puslapyje raudonom raidėm parašyta: Scan now. It's free. ...
Ir ką paskui ? Suranda 1 000 000 ir daugiau problemų, bet panaikinti galimybės dažniausiai nebūna, tik išmeta nuorodą, kad rekomenduoja nusipirkti "labai puikią" programą(tik už 49,99 eurus)
Yra daug parsatesnis būdas: parsisiunti nemokamą Spybot'ą, kuris dirba daug trumpiau, suranda neblogiau už tą online ir be problemų viską pašalina.
Gal galėtumėte paaikinti kodėl parsisiustos nemokamos antivirusines progr. AVG 7.5 ikonėlė pilka ... Rašo Anti-Virus : Internal Virus Database is out-of-date. ką tai galėtų reikšti
QUOTE(Prila @ 2008 03 16, 18:46)
Gal galėtumėte paaikinti kodėl parsisiustos nemokamos antivirusines progr. AVG 7.5 ikonėlė pilka ... Rašo Anti-Virus : Internal Virus Database is out-of-date. ką tai galėtų reikšti
Updatinti reikia.
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 16, 08:17)
Ir ką paskui ? Suranda 1 000 000 ir daugiau problemų, bet panaikinti galimybės dažniausiai nebūna, tik išmeta nuorodą, kad rekomenduoja nusipirkti "labai puikią" programą(tik už 49,99 eurus)
Yra daug parsatesnis būdas: parsisiunti nemokamą Spybot'ą, kuris dirba daug trumpiau, suranda neblogiau už tą online ir be problemų viską pašalina.
o man SPybot nepatinka
dėl Housecall klysti, Palemonai... tai vienintelė (kurią aš žinau) programa, kuri išvalo kompiuterį nuo visokių nesąmonių, keylogerių ir pan. užtai nereikalaudama nusipirkti šią programą.
Man taip pat patinka jų "agresyvioji" hithackthis programa, su kuria labai sėkmingai išvalai pats, tik reikia žinot, žinoma, kur varneles uždėt.
gal kas žinote, kaip ištrint seekmo? atvažiavęs brolis kažką pridirbo su mano kompu, o kapstytis paliko man vienai help
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 16, 20:07)
Updatinti reikia.
Tai , kad paspaudziu "update" ir vistiek nepradeda krautis ( na eiti zalia juostele)
Tai gal si programa mokama nes yra užrasas "Please pay urgent attention to their configuration" Tai kodel programa vadinasi AVG free edition
QUOTE(Prila @ 2008 03 17, 22:28)
Tai , kad paspaudziu "update" ir vistiek nepradeda krautis ( na eiti zalia juostele)
Tai gal si programa mokama nes yra užrasas "Please pay urgent attention to their configuration" Tai kodel programa vadinasi AVG free edition
Forumo paieška pasinaudok, nes apie tai buvau rašęs kažkada.
padekit kasnors... as perskaiciau visa skyreli sita, ir radus nuoroda su STOPzilla, atsisiunciau ja, perskanavau kompa...rado net 17 infekciju, ten visokiu Hijacker,Adware, Spyware...bandau "remove" bet ismeta lentele kad registruotis, ir reikia moketi... o priestai kazkuri mama susitvarke nemokedama kiek supratau...gal galit kas padeti, ar kaip kitaip patartumete isnaikinti tas bjaurybes? ir naudojuos Mozilla, bet labai daug reklamu meto, gal zinot kaip jas uzblokuoti...nes as nelabai ka suprantu tokiuose dalykuose... labai aciu...
labas, mergaites. Gal jus galite patarti, ką daryti: mūsų kompas pasigavo virusą Trojan, atsidarinėja kažkokie anglų kalba puslapiai, šokinėja lentelės, patvirtinančios, kad kompiuteris infekuotas trojan virusu. Bandžiau perskanuoti NODu , bet jis tik atrado virusus (jų kažkur apie 32), bet sunaikinti neįveikia. Ką man daryti, gal kokią programėlę galit patart iš kur atsisiųst