Sveikučiai
Aš irgi norėčiau kaip nors atsinaujinti virusinę
Bet kaip pavadinimą sužinot
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 11, 16:09)
Sveikučiai
Gal ir neturi jos visai ?
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 11, 15:18)
Gal ir neturi jos visai ?
Turiu
tik kad neatsimenu kaip ją atnaujinti
kai paspaudžiu ant virusinės,tai išmeta tokį pavadinimą VirusScan On-Access Scan Statistics
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 11, 17:10)
Turiu
kai paspaudžiu ant virusinės,tai išmeta tokį pavadinimą VirusScan On-Access Scan Statistics
Automatiškai turi updatintis, bet gali susiradusi antivirusinės ženkliuką prie laikroduko(užduočių juostoje) paspaudusi dešinę pelę pasirinkti Update ir vėl paspausti.
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 12, 09:10)
Automatiškai turi updatintis, bet gali susiradusi antivirusinės ženkliuką prie laikroduko(užduočių juostoje) paspaudusi dešinę pelę pasirinkti Update ir vėl paspausti.
pavyko
ačiū Jums
bet va man kartais lentelę vis išmeta,ir ten reikia paspausti "remūv mesedz" cia lietuviskai taip sakau ,ką reiskia kazin
Sveiki,
reikia pagalbos ,pas mane Kaspersky antivirusine,viskas buvo gerai, o šiandien kažko sublūdijo,nebegaliu įjungti,rašo KASPERSKY ANTI-VIRUS PERSONAL CURRENT anti -virus database is corrupted
Suprantu ,kad kažkas pažeista,ką daryti reikia PADĖKIT
reikia pagalbos ,pas mane Kaspersky antivirusine,viskas buvo gerai, o šiandien kažko sublūdijo,nebegaliu įjungti,rašo KASPERSKY ANTI-VIRUS PERSONAL CURRENT anti -virus database is corrupted
QUOTE(Vlastimila @ 2008 03 08, 09:40)
Gal galite patart kas cia yra, vakar pasiemiau is kompiuteristo sutvarkyta kompa-tipo isvale nuo virusu, sumokejau beje labai nemazai uz darba, o ant darbalaukio vis meta lentele, Program component upgrade, kurios negaliu isjungt, (nemoku jos ikelt,) ja ir anksciau ismesdavo, tai as galvojau, kad del virusu, net nezinau ar man eit su kompu atgal ir kelt veja, bet negi taip gali but, kad nepadare savo darbo?
Del lenteles nieko negaliu patarti, gal patars kiti. Bet , kad nunesus sutvarkyti kompa paima pinigus, o nepasalina problemos, tai buna . Brolis is Anglijos atsiunte taisyti savo kompa ir , kad bisi atnaujintu. Detales naujas sudejo, o gedimo nesutaise. Tevukas issiunte atgal Va ir sutaupe zmogelis - LT "pigiau" taiso
Papildyta:
QUOTE(pince @ 2008 03 12, 11:39)
Sveiki,
O legali tavo antivirusine?
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 07, 01:59)
o kas tas Mozilla Firefox'u
browseris, žymiai saugesnis nei Internet Explorer.
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 12, 01:25)
bet va man kartais lentelę vis išmeta,ir ten reikia paspausti "remūv mesedz" cia lietuviskai taip sakau ,ką reiskia kazin
pašalinti žinutę - va ką reiškia ))
karts nuo karto praskanuokit kompiuterius ir su "online scanners":
mano mėgstamiausias www.trendmicro.com - housecall
taip pat Kaspersky - http://www.kaspersky.com/virusscanner
QUOTE(Adatele @ 2008 03 13, 01:13)
Aha ,aš ant jo paspaudžiu
QUOTE(Adatele @ 2008 03 13, 02:13)
browseris, žymiai saugesnis nei Internet Explorer.
MHM o tai kaip ji padaryti nelabai suprantu kaip kas gal gali paaiskinti?
gal zinote is kur parsisiusti galiojancia nemokama antivirusine?
QUOTE(giedrytia @ 2008 03 13, 20:37)
gal zinote is kur parsisiusti galiojancia nemokama antivirusine?
ČIA