Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

Sveikučiai biggrin.gif

Aš irgi norėčiau kaip nors atsinaujinti virusinę bigsmile.gif

Bet kaip pavadinimą sužinot doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 11, 16:09)
Sveikučiai  biggrin.gif

Aš irgi norėčiau kaip nors atsinaujinti virusinę  bigsmile.gif

Bet kaip pavadinimą sužinot  doh.gif  hihihi.gif

Gal ir neturi jos visai ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 11, 15:18)
Gal ir neturi jos visai ?  biggrin.gif

Turiu biggrin.gif

tik kad neatsimenu kaip ją atnaujinti verysad.gif

kai paspaudžiu ant virusinės,tai išmeta tokį pavadinimą VirusScan On-Access Scan Statistics biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 11, 17:10)
Turiu  biggrin.gif

tik kad neatsimenu kaip ją atnaujinti  verysad.gif

kai paspaudžiu ant virusinės,tai išmeta tokį pavadinimą VirusScan On-Access Scan Statistics  biggrin.gif

Automatiškai turi updatintis, bet gali susiradusi antivirusinės ženkliuką prie laikroduko(užduočių juostoje) paspaudusi dešinę pelę pasirinkti Update ir vėl paspausti.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 12, 09:10)
Automatiškai turi updatintis, bet gali susiradusi antivirusinės ženkliuką prie laikroduko(užduočių juostoje) paspaudusi dešinę pelę pasirinkti Update ir vėl paspausti.

pavyko user posted image

ačiū Jums user posted image

bet va man kartais lentelę vis išmeta,ir ten reikia paspausti "remūv mesedz" cia lietuviskai taip sakau user posted image ,ką reiskia kazin g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnėM: 12 kovo 2008 - 10:25
Sveiki,
reikia pagalbos ax.gif ,pas mane Kaspersky antivirusine,viskas buvo gerai, o šiandien kažko sublūdijo,nebegaliu įjungti,rašo KASPERSKY ANTI-VIRUS PERSONAL CURRENT anti -virus database is corrupted
Suprantu ,kad kažkas pažeista,ką daryti reikia g.gif PADĖKIT help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2008 03 08, 09:40)
Gal galite patart kas cia yra, vakar pasiemiau is kompiuteristo sutvarkyta kompa-tipo isvale nuo virusu, sumokejau beje labai nemazai uz darba, o ant darbalaukio vis meta lentele, Program component upgrade, kurios negaliu isjungt, (nemoku jos ikelt,) ja ir anksciau ismesdavo, tai as galvojau, kad del virusu, net nezinau ar man eit su kompu atgal ir kelt veja, bet negi taip gali but, kad nepadare savo darbo?

Del lenteles nieko negaliu patarti, gal patars kiti. Bet , kad nunesus sutvarkyti kompa paima pinigus, o nepasalina problemos, tai buna doh.gif . Brolis is Anglijos atsiunte taisyti savo kompa ir , kad bisi atnaujintu. Detales naujas sudejo, o gedimo nesutaise. Tevukas issiunte atgal doh.gif Va ir sutaupe zmogelis - LT "pigiau" taiso doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pince @ 2008 03 12, 11:39)
Sveiki,
reikia pagalbos ax.gif ,pas mane Kaspersky antivirusine,viskas buvo gerai, o šiandien kažko sublūdijo,nebegaliu įjungti,rašo KASPERSKY ANTI-VIRUS PERSONAL CURRENT anti -virus database is corrupted
Suprantu ,kad kažkas pažeista,ką daryti reikia g.gif PADĖKIT help.gif  help.gif  help.gif

O legali tavo antivirusine?
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 07, 01:59)
o kas tas Mozilla Firefox'u g.gif

browseris, žymiai saugesnis nei Internet Explorer.

QUOTE(AgnėM @ 2008 03 12, 01:25)
bet va man kartais lentelę vis išmeta,ir ten reikia paspausti "remūv mesedz" cia lietuviskai taip sakau  ,ką reiskia kazin  g.gif

pašalinti žinutę - va ką reiškia smile.gif))

karts nuo karto praskanuokit kompiuterius ir su "online scanners":
mano mėgstamiausias www.trendmicro.com - housecall
taip pat Kaspersky - http://www.kaspersky.com/virusscanner
Atsakyti
QUOTE(Adatele @ 2008 03 13, 01:13)

Aha ,aš ant jo paspaudžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatele @ 2008 03 13, 02:13)
browseris, žymiai saugesnis nei Internet Explorer.

karts nuo karto praskanuokit kompiuterius ir su "online scanners":
mano mėgstamiausias www.trendmicro.com - housecall
taip pat Kaspersky - http://www.kaspersky.com/virusscanner

MHM g.gif o tai kaip ji padaryti nelabai suprantu kaip kas gal gali paaiskinti? 4u.gif
Atsakyti
gal zinote is kur parsisiusti galiojancia nemokama antivirusine?
Atsakyti
QUOTE(giedrytia @ 2008 03 13, 20:37)
gal zinote is kur parsisiusti galiojancia nemokama antivirusine?

ČIA
Atsakyti