QUOTE(Gustuke @ 2008 03 06, 23:53)
pas mane pc įsitaisė bjaurybė, kuri neto psl vietoje paveikslėlių rodo visokius warning'us ir pan nesąmones, kaip ją sugaut?
spybosta bandei arba,ad avare jie gaudo visokius bjaurybes
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 06, 23:53)
spybosta bandei arba,ad avare jie gaudo visokius bjaurybes
aišku bandžiau, bet jis vistiek atsiranda
QUOTE(loret30 @ 2008 02 18, 18:20)
Jei angliškai mokėčiau tai taip ir padaryčiau,bet...tiek to,kada nors persiinstaliuosiu windowsus ir vėl turėsiu tą KIS,arba KAV
Yra ir rusu kalba. http://www.kaspersky.ru/support kaireje puseje raudonas skydukas yra ji spausk ir ziurek ka rasys toliau.
Man irgi nedave instaliuoti, tai kvieciausi toki viena gera berniuka ir jis kazkoki failiuka instaliavo, paskui jau gavosi.
Papildyta:
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 06, 22:53)
pas mane pc įsitaisė bjaurybė, kuri neto psl vietoje paveikslėlių rodo visokius warning'us ir pan nesąmones, kaip ją sugaut?
Gal pabandyk XOFTSPY programyte parsisiusti tam kartui. Ji gerai tokias bjaurybes anksciau pagaudavo. O dabar Spybotas mane nuo ju saugo
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 07, 01:39)
tai cia jau rimtas virusas gal
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 07, 01:39)
Su spybot'u valymą padaryk kelis kartus ir naudokis Mozilla Firefox'u, o ne kažkokiu internet explorer'iu.
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 07, 09:00)
Su spybot'u valymą padaryk kelis kartus ir naudokis Mozilla Firefox'u, o ne kažkokiu internet explorer'iu.
pravaliau jau porą kartų ir nesinaudoju explorer'iu, o opera
QUOTE(Gustuke @ 2008 03 07, 11:42)
pravaliau jau porą kartų ir nesinaudoju explorer'iu, o opera
Kokia tavo antivirusinė ?
o kas tas Mozilla Firefox'u
Gal galite patart kas cia yra, vakar pasiemiau is kompiuteristo sutvarkyta kompa-tipo isvale nuo virusu, sumokejau beje labai nemazai uz darba, o ant darbalaukio vis meta lentele, Program component upgrade, kurios negaliu isjungt, (nemoku jos ikelt,) ja ir anksciau ismesdavo, tai as galvojau, kad del virusu, net nezinau ar man eit su kompu atgal ir kelt veja, bet negi taip gali but, kad nepadare savo darbo?
sveikos. pas mane antivirusine-avira. ismeta lentele kad yra trojan virusas,praskanuoju kompa vistiek man nedingsta,vis meta ta lentele ir meta,tai kaip man istrint ta virusa pagelbekit