Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

praskanavai kompiuterį per SAFE MODE?
Atsakyti
QUOTE(Adatele @ 2008 02 20, 18:58)
praskanavai kompiuterį per SAFE MODE?

o kas tas safe mode? kai instaliavau antivirusine issijunge kompas,o kai isijunge tai kazka skanavo
Atsakyti
jeigu issijungineja kompiuteris tai vadinasi pas mane yra virusas? padekit
Atsakyti
QUOTE(#69# @ 2008 02 21, 16:54)
jeigu issijungineja kompiuteris tai vadinasi pas mane yra virusas? padekit

Gali būti virusas, bet nebutinai bus kompo išsijungimo priežastis.
Koks kompas? Kada išsijungia. gal išsijungimo priežastis didelis dulkių kiekis viduje ar kitų mazgu problemos.
Vienu metu buvo tok smagus virusiukas, kur išmesdavo lentelę ir skaičiudavo iki 60sek. Po to išjungdavo kompą. Bet ši problema jau seniausiai išspresta.
Atsakyti
QUOTE(#69# @ 2008 02 20, 09:13)
o kas tas safe mode? kai instaliavau antivirusine issijunge kompas,o kai isijunge tai kazka skanavo

SAFE MODE - kompiuterį įjungdama spaudi klavišą F8. Tada išmeta tau kaip norėtum pakrauti kompiuterį: Safe Mode, Safe Mode with Networking ir t.t. Pasijungdama per Safe Mode pajungi tik būtinas programas, ir gali "gydyti" kompiuterį. Safe MOde with Networking - tas pats, tik gali prisijungti prie Interneto. Safe Mode with Command Prompt - geriau nelįst, nebent moki "tarškinti" komandinėj eilutėj.
Taigi pasijungi kompiuterį per Safe Mode ir praskanuoji su antivirusine programa.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 02 21, 18:48)
Gali būti virusas, bet nebutinai bus kompo išsijungimo priežastis.
Koks kompas? Kada išsijungia. gal išsijungimo priežastis didelis dulkių kiekis viduje ar kitų mazgu problemos.
Vienu metu buvo tok smagus virusiukas, kur išmesdavo lentelę ir skaičiudavo iki 60sek. Po to išjungdavo kompą. Bet ši problema jau seniausiai išspresta.

kompiuteris issijungia tik tada kai noriu filmus rasyt i diska,o dulkiu tikrai nera nes neseniai isvale
Atsakyti
QUOTE(Adatele @ 2008 02 21, 19:53)
SAFE MODE - kompiuterį įjungdama spaudi klavišą F8. Tada išmeta tau kaip norėtum pakrauti kompiuterį: Safe Mode, Safe Mode with Networking ir t.t. Pasijungdama per Safe Mode pajungi tik būtinas programas, ir gali "gydyti" kompiuterį. Safe MOde with Networking - tas pats, tik gali prisijungti prie Interneto. Safe Mode with Command Prompt - geriau nelįst, nebent moki "tarškinti" komandinėj eilutėj.
Taigi pasijungi kompiuterį per Safe Mode ir praskanuoji su antivirusine programa.

dekui,pabandysiu,ziuresiu kas cia gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 07, 18:28)
Nemokamas. Siųskis iš ČIA.

kaip naudotis sia programa?kai pamygu paieskai ir naikinimas man ismeta lentele-you need to install the detection updates first by using the inegrated update or the manual updater
Atsakyti
QUOTE(kulebam @ 2008 02 24, 16:39)
kaip naudotis sia programa?kai pamygu paieskai ir naikinimas man ismeta lentele-you need to install the detection updates first by using the inegrated update or the manual updater

Pirmiausiai atnaujink duomenų bazę(updatink), o paskui daryk paiešką ir naikinimą. Ten yra galimybė nusistatyti lietuvių kalbą.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 02 15, 22:38)
Gal tau kitos antivirusines reikia? Bumbasi pakeite avg i Avira Antivir, gal ir tu ja parsisiusk, is daug ko girdejau, kad ji geresne. As nezinau, nes pas mane darbinis kompas, cia kompiuteristai ideje Bitdefender ir as nekisu nagu - jei kas atsitiks, kompiuteristai bus atsakingi biggrin.gif O tu pamegink parsisiusti Avira:
http://www.softpedia...l-Edition.shtml
Tada praskanuok visa kompiuteri, ir gal pagaus ta bjaurybe, kuri perkraudineja kompiuteri. Taip pat patariu isideti Spybot ir Ad-Aware (tik sita, berods, mokama), taip pat Ccleaner naudingas tvarkai palaikyti ax.gif Uzduok paieska per Google ir susirasi minetas programeles.

praskanavau kompa ir pagavo net 2 berods zulikus biggrin.gif paspaudziau delete nu ten kadistrink panaikino ir dar karta skanuoju kad paziuret ar nebera niu ten taip rase daryti smile.gif klausyk o kas tas spybotas ka daro koki veiksma atlieka? g.gif cleaner turiu geras dalykas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 02 25, 10:23)
Pirmiausiai atnaujink duomenų bazę(updatink), o paskui daryk paiešką ir naikinimą. Ten yra galimybė nusistatyti lietuvių kalbą.

taip ir padariau 4u.gif
Atsakyti
sveiki gal kas galite man pasakyti kas cia per lenele ja man ismeta kai pasidaro ekrano uzsklanda ir buna visada kol buna ekrano uzsklanda doh.gif
user posted image
Atsakyti