aciu labai pabandysiu
Tai aš taip ir nesužinosiu kodėl kasperskio neįmanoma suinstaliuoti?...meta klaidą...
QUOTE(loret30 @ 2008 02 16, 15:13)
Tai aš taip ir nesužinosiu kodėl kasperskio neįmanoma suinstaliuoti?...meta klaidą...
klaidos buna skirtingos, pabandik su klados aprasimu kreiptis i tech. pagalba www.kaspersky.lt
QUOTE(artemide23 @ 2008 02 18, 15:34)
klaidos buna skirtingos, pabandik su klados aprasimu kreiptis i tech. pagalba www.kaspersky.lt
Jei angliškai mokėčiau tai taip ir padaryčiau,bet...tiek to,kada nors persiinstaliuosiu windowsus ir vėl turėsiu tą KIS,arba KAV
QUOTE(linabalt @ 2008 02 15, 12:38)
Tada praskanuok visa kompiuteri, ir gal pagaus ta bjaurybe, kuri perkraudineja kompiuteri. Taip pat patariu isideti Spybot ir Ad-Aware (tik sita, berods, mokama), taip pat Ccleaner naudingas tvarkai palaikyti Uzduok paieska per Google ir susirasi minetas programeles.
ad-Aware Plus yra mokama. Geriausia iš nemokamų programų yra Avast Home Edition, kurią galite parsisiųsti iš čia:
http://www.download....4-10019223.html
Jeigu sulėtėjo internetas, ar iš viso į jį neprisijungiat, dingsta programos, failai - 99 procentai, kad virusai šeimininkauja jūsų kompiuteryje seniai sukramtę jūsų turimą antivirusinę programą.
http://housecall.trendmicro.com/ nemokamas "online" scaneris nuo virusų, keyloggerių ir t.t. Beje, norint gerai praskanuoti kompiuterį su bet kuria antivirusine programa, jūs turite būti pasijungę per SAFE MODE (kai kraunasi kompiuteris spausti F8 klavišą).
Galbūt Europos rinkai taip ir yra - nesiginčinu ))
Avir nebandžiau, bet AVG man nepatiko
Avir nebandžiau, bet AVG man nepatiko
man kompiuteristas idejo AVG antivirusine,tai ji nemokama? tai jei kita parsisiusiu nemokama tai sita nebeveiks?
QUOTE(#69# @ 2008 02 19, 09:01)
man kompiuteristas idejo AVG antivirusine,tai ji nemokama? tai jei kita parsisiusiu nemokama tai sita nebeveiks?
AVG yra nemokama vienam namų kompiuteriui. Dvi antivirusinės programos vienam kompiuteryje nėra gerai. Geriau turėti vieną antivirusinę ir ugniasienę (firewall)
parsisiunciau antivirusine avast bet nzn kur ieskoti ar yra virusas pas mane ar ne,padekit
QUOTE(#69# @ 2008 02 20, 17:30)
parsisiunciau antivirusine avast bet nzn kur ieskoti ar yra virusas pas mane ar ne,padekit
Atnaujink antivirusinės duomenų bazę ir paleisk pilną sistemos skanavimą.
tai taip dariau,raso kad 1 infected file yra,bet nzn ka daryt kur ji rast ir kaip panaikint? ar galejo nauja iinstaliuota antivirusine ji panaikint? aciu uz pagalba