Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 18, 12:43)
Na va parsisiunčiau iš naujo Avira iš Takto duotos nuorodos, tai viskas lyg ir gerai, bet atsidarius programą Status kortelėje turėtų būti lyg ir visi žali paukščiukai. O pas mane pirmas raudonas? kodėl čia dabar taip nutinka? ar gali ugniasienė blokuot avira?

Paspausk ACTYVATE
Atsakyti
tai kad nėra tokio ACTYVATE
Atsakyti
Na negi nėra žinančių?
pas mane ties Antivir Guard rašo unknown g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 18, 12:58)
tai kad nėra tokio ACTYVATE

Yra. Spausk ant skėčiuko dešinę pelę> Start AntiVir ir atsidarys tokia lentelė:

user posted image

Šitame yra Antivir Guard Activated, toliau užrašas Deactivate, o pas tave vietoje jo rašo Activate(ar kažkas panašaus) tai turi jį ir paspausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 18 rugsėjo 2007 - 14:23
atidarius programą kur pas tave Activated pas mane yra service stopped ir toliau start service. kai paspaudžiu start service išmeta pranešimą Kad Avira Guard could not be started ir tada atsiranda užrašas unknown
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 18, 15:45)
atidarius programą  kur pas tave Activated pas mane yra service stopped ir toliau start service. kai paspaudžiu start service  išmeta pranešimą Kad Avira Guard could not be started ir tada atsiranda užrašas unknown

O seną antivirusinę ištrynei ?
Atsakyti
na taip ištryniau
Atsakyti
TUriu SPybot_Search&Destroy 1.4. Sakykit prašom ar tai programa kompiuterio šiukšlėm valyti?

Ir dar klausimas: pas mane Kaspersky-Antivirus 1996-2004, ar ji dar ką nors apsaugo kompiuteryj, ar ne, nes update daryti neleidžia g.gif

Ačiū už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 18, 16:41)
na taip ištryniau

O pas tave kompe yra vartotojams account'ai padaryti ? Nes gal jeigu ne admino teisėmis instaliuoji, tai gali problemų susidaryti.
Papildyta:
QUOTE(dzere22 @ 2007 09 18, 16:55)
TUriu SPybot_Search&Destroy 1.4. Sakykit prašom ar tai programa kompiuterio šiukšlėm valyti?
Taip.

QUOTE(dzere22 @ 2007 09 18, 16:55)
Ir dar klausimas: pas mane Kaspersky-Antivirus 1996-2004, ar ji dar ką nors apsaugo kompiuteryj, ar ne, nes update daryti neleidžia g.gif

O kokius pranešimus rodo ? Kada buvo instaliuotas, nes šiaip licenzija galioja 1 metus.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 18, 18:13)
O pas tave kompe yra vartotojams account'ai padaryti ? Nes gal jeigu ne admino teisėmis instaliuoji, tai gali problemų susidaryti.

Na pas mane tik vienas vartotojas kompe. Ai turbūt reiks kitos antivirusinės ieškotis. O gal ką galėtum pasiūlyt?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 18, 18:13)

Papildyta:
Taip.
O kokius pranešimus rodo ? Kada buvo instaliuotas, nes šiaip licenzija galioja 1 metus.

Rodo: The anti-virus database cannot be updated. A valid license key, required to perform this task, is missing.
---------------------------------------------------
O jei as savo spybot'e užfiksuoju tas probelmas, tai reiškia, kad pašalinu jas?
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 18, 18:51)
Na pas mane tik vienas vartotojas kompe. Ai turbūt reiks kitos antivirusinės ieškotis. O gal ką galėtum pasiūlyt?

O mėginai updeitą pasidaryti? Ar duoda? Kažkokia mistika pas tave.
Atsakyti