Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

sveiki sveikuciai.perskaiciau cia viska nuo a iki z,net akys suprakaitavo.taigi papasakosiu apie savo bedas.nusipirkau kompa.jame buvo nortonas.labai stabdydavo kompa,tai issinstaliavau ji ir parsisiunciau avira antivir personal edition classic.negaliu niekaip update padaryti! ir rankiniu budu ir nerankiniu dariau,ir vis man meta apacioj prie laikroduko,kad reikia atnaujinti.spaudziu as ta update sus... atsiprasant,nervu neber,ir nieko nevyksta.nueinu i status.rodo last update not perfomed.spaudziu start update.kazka ten greit paskanuoja ir vel rodo ta patinot perfomed not perfomed doh.gif einu i scheduler.darau edit job.pasirenku immediatly.rezultatas tas pats blink.gif nueinu i reports.koki 30 kartu raso update was not succsesfull.palieku ta ramybeje ir einu skanuot kompa.nieko neranda,tik raso yra 4 warnings.noriu as pazet kas do per warnings?niekip negaliu ar nerandu.visa diena sian prasikankinau su kompu,nervai baigia issitampyt gun_bandana.gif
tauo paciu parsisiunciau spybot.isnstaliuodama pasirinkau lietuviu kalba.viskas gerai buvo...kol nepasileido programa.pradejo kazkokia ciukciu kalba rodyt,nieko nesuprantu ka spaust.issiinstaliavau lauk,galvoju,gal vis tik netycia ne liet.kl pasirinkau.instaliuju is naujo.dabar tikrai akis issproginus,kad nesuklysciau,pasirenku liet.kl. ir stai atsidaro man spybot VEL SU KAZKOKIA CIUKCIU KALBA censored2.gif bash.gif juokas pro asaras. neimanoma.gal kas kokiu patarimu turit?prasau prasau,o tai baigiu is proto issikraustyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gulfos: 29 sausio 2008 - 19:42
QUOTE(Taktas @ 2008 01 29, 11:59)
Paprasčiausios šiukšlės.

doh.gif
Atsakyti
Prasau padekit.
Sauktukas ismeta lentele:
Windows antiwirus.
Raso jod windows has detect spyvare infektion ir siulo pasinaudoti Spyguard Pro.
Pas mane win neleg.
Papildyta:
beje parsisiunciau spybota.perskanuoju, randa kelias problemas,(kaip ten raso), bet sita mano beda nedingsta
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 01 29, 09:12)
Nuo vakar atsirado problemele.Pas mane kompe AVG antivirusine.Neikad nenuvyle dar.ir dabar nenuviliaa.Bet...vakar surado virusiuka - Trojan horse Downloader.Generic. Na ji suciupo.Bet vis meta lentele su Heal arba uzdaryti ji antivirusinej.Na kazkas panasaus.Na ir neisnaikina jo.ka daryt?

tai nieks nepatars kadayt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 01 30, 15:52)
tai nieks nepatars kadayt? unsure.gif

na,aisku,gal patatreja is manes ne kokia,nes vos su savo problemom susitvarkau lotuliukas.gif bet vis tik,o tau neiseina to viruso istrint?arba tada paspausk heal,blogiausiu atveju,tai gal ten kaip nors pagydys ax.gif arba palauk protingesniu patarimu,bet ziuriu cia niekas nesiskubina i pagalba rolleyes.gif
Atsakyti
Padekit kas nors, nes nebeymanoma normaliai kompu naudotis, vis meta lenteles tas.

Windows antiwirus.
Raso jod windows has detect spyvare infektion ir siulo pasinaudoti Spyguard Pro.
Pas mane win neleg.
Papildyta:
beje parsisiunciau spybota.perskanuoju, randa kelias problemas,(kaip ten raso), bet sita mano beda nedingsta
Atsakyti
help.gif
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2008 01 30, 15:08)
na,aisku,gal patatreja is manes ne kokia,nes vos su savo problemom susitvarkau lotuliukas.gif bet vis tik,o tau neiseina to viruso istrint?arba tada paspausk heal,blogiausiu atveju,tai gal ten kaip nors pagydys ax.gif arba palauk protingesniu patarimu,bet ziuriu cia niekas nesiskubina i pagalba rolleyes.gif

spaudziau ta heal simta kartu,ismeta tada ar restartuot kompa.restartuoju iir vel tas pats per tapati.jau uzkniso juodai.ir istrinr jo niekaip neina
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(curny @ 2008 01 30, 17:41)
Padekit kas nors, nes nebeymanoma normaliai kompu naudotis, vis meta lenteles tas.

Windows antiwirus.
Pas mane win neleg.
Papildyta:

o ka tu su tom problemom darai, kai atranda spybotas? ar istrini su plaktuku ir kazkokiu ten atsuktuvu? o ar antivirusine kokia turi?
Papildyta:
QUOTE(bumbasi @ 2008 01 30, 19:24)
spaudziau ta heal simta kartu,ismeta tada ar restartuot kompa.restartuoju iir vel tas pats per tapati.jau uzkniso juodai.ir istrinr jo niekaip neina
doh.gif

oi,bijau ka nors ir patart cia.puikiai suprantu tave.mano sename kompe tiek buvo visokiu virusu ir vis lenteles visokios islisdavo ir islisdavo ir taip pasaka be galo.siulydavo programa parsisiust,kad isnaikint virusus,tai kai parsisiunciau as tai dar su vienu ar keliais virusais.o pas mane buvo nortono virusas.tada parsisiunciau nod32.ir dingo bedos.viska sutvarke. bet dabar turiu avira antivir.pakol kas viskas gerai.ir su spybot praskanuoju kartas nuo karto, ir su ccleaner.zodziu paranoja man jau nuo tu virusu lotuliukas.gif gal ir tau reiktu antivirusine pakeist,gal su spybot praskanuot g.gif bet kazkaip cia rase,kad AVG irgi nebloga antivirusine g.gif turetum avira,tai patarciau ka daryt, nes pati tiek vargau su ja,kol susiinstaliavau,kol supratau as ten viska, bet jau dabar atrodo viska moku clap_1.gif
Atsakyti
[quote=gulfos,2008 01 30, 17:54]
o ka tu su tom problemom darai, kai atranda spybotas? ar istrini su plaktuku ir kazkokiu ten atsuktuvu? o ar antivirusine kokia turi?
Papildyta:

su problemom ka darau?istrinu su plaktuku ir atsuktuvu.
antivirusine turiu, kazkokia pc-cliven.
beto mano vin neleg.
tai va, su tuo spybotu zaidziuosi, bet vistiek meta lenteles tas pacias.
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2008 01 30, 18:54)
Papildyta:

oi,bijau ka nors ir patart cia.puikiai suprantu tave.mano sename kompe tiek buvo visokiu virusu ir vis lenteles visokios islisdavo ir islisdavo ir taip pasaka be galo.siulydavo programa parsisiust,kad isnaikint virusus,tai kai parsisiunciau as tai dar su vienu ar keliais virusais.o pas mane buvo nortono virusas.tada parsisiunciau nod32.ir dingo bedos.viska sutvarke. bet dabar turiu avira antivir.pakol kas viskas gerai.ir su spybot praskanuoju kartas nuo karto, ir su ccleaner.zodziu paranoja man jau nuo tu virusu lotuliukas.gif gal ir tau reiktu antivirusine pakeist,gal su spybot praskanuot g.gif bet kazkaip cia rase,kad AVG irgi nebloga antivirusine g.gif turetum avira,tai patarciau ka daryt, nes pati tiek vargau su ja,kol susiinstaliavau,kol supratau as ten viska, bet jau dabar atrodo  viska moku clap_1.gif

turiu ir spybot ir cleaner.Ne vienas sito viruso nepagauna.Vat tas ir yra idomiausia.o antivirusi vis paleidziu,vis pagauna ta pati virusa ir niekaip jjo neisnaikina.nu mistika. doh.gif
Atsakyti
aga.as pc-cleaner isinstaliavau ir nortona ysiinstaliavau, praskanavau, rado tik viena virusiuka, bet sauktukas nedingo desiniam kampe, kuris meto lenteles, jog windows has detect spyware infection verysad.gif
Atsakyti