Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(daliukas11111 @ 2008 01 26, 12:52)
padekit maldauju...šiandiena vel skanavau ir vel ta pati pagavo kašcia per velnes isitaises...randa tik norton o symantik antivirus jo nepagauna kazi kodel...issivaliau kompe visokius vejus kur turejau bet vis tupi kazkur...bukit geri padekit...kompas dar naujas tik kazkur4 men.kaip turiu tai dar nelabai susigaudau kaip ir kas...o ju bijau tu virusu kaip velnio nes tik pasijungus interneta ta pacia diena pagavo symantik net 2 virusus .per si laika ten istorijoje apie juos buvo 11 o dabar liko tik 7 kur jie isgaravo net nesuprantu...vieno kompiuteristo paklausiau patarimo ka daryt kad jie nelystu pasake uzsidaryk duris ir langus ir jie nepuls...juokas juokais bet padekit greiciau kol kompo nesuede...atsikelsiu ryte ir vietoi kompo bus šiukšliu kruva lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nelabai ką ir supratau. Tai kompe dvi antivirusinės? Ir kokį virusą randa.
Atsakyti
taip stengiausi aiskiau rasyt bet matyt tik man suprast...yra 2 antivirusines viena pagauda didelius tokius kaip troja nes kiek pagavo tai tokie buvo o kiti kiek suprantu nortonas gaudo tuos smulkiasnius o kai pagauna prie viruso raso tracking cookie ka as zinau kas cia per padaras bet visas toks raudonas buna uzrasas ir raso kiek issiverciau kad lieka jis neisvalytas o kaip ji isvalyti neisivaizduoju nes nauja kompiuteriste esu...gal dabar aiskiau parasiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 21, 12:26)
Prašau. Negaila.  smile.gif

Gal ir man galetumet pagelbet. Suinstaliuotas pas mane kasperskis. Internetu naudojuosi per Omniconect. Kasperskis leidzia prisijungt internetui, o interneto puslapiu atidaryt neduoda. Kai isjungiu kasperski, puslapiai atsidaro. Gal zinot, ka daryt???
Atsakyti
QUOTE(wilda @ 2008 01 27, 16:54)
Gal ir man galetumet pagelbet. Suinstaliuotas pas mane kasperskis. Internetu naudojuosi per Omniconect. Kasperskis leidzia prisijungt internetui, o interneto puslapiu atidaryt neduoda. Kai isjungiu kasperski, puslapiai atsidaro. Gal zinot, ka daryt???

Reikia sumažinti saugumo lygi.
Atsakyti
ačiū uz didele pagalba kurios taip ir nesulaukiau...
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia pagalbos nes nieko apie kompiuterius nesuprantu. tai vat mano naujam kompiuteriui gal kokios 3 savaites bet as jau pridirbau verysad.gif programuotojas ivede virus protect3.9 ir man randa virusu :/ nezinau kaip juos istrinti nes kai spaudziu kad isvalytu man liepia uzsiregistruoti ivesti email ir dar kazkoki numeri. nezinau nei to numerio nei ka kita daryt. gal galite skubiai patarti? buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2008 01 28, 18:40)
Sveikos,
labai reikia pagalbos nes nieko apie kompiuterius nesuprantu. tai vat mano naujam kompiuteriui gal kokios 3 savaites bet as jau pridirbau  verysad.gif  programuotojas ivede virus protect3.9 ir man randa virusu :/ nezinau kaip juos istrinti nes kai spaudziu kad isvalytu man liepia uzsiregistruoti ivesti email ir dar kazkoki numeri. nezinau nei to numerio nei ka kita daryt. gal galite skubiai patarti? buciau be galo dekinga  4u.gif

Greičiausiai instaliavo demo versiją. Parsisiusk nemokamą iš čia arba reikia ieškoti esamai rakto, arba kitos antivirusinės su vaistais.
P.s. jeigu norėsi instaliuoti kitą antivirusinę esama reikės prieš tai išinstaliuoti. Kompe vienu metu neturi veikti dvi antivirusinės vienu metu.
Atsakyti
Nuo vakar atsirado problemele.Pas mane kompe AVG antivirusine.Neikad nenuvyle dar.ir dabar nenuviliaa.Bet...vakar surado virusiuka - Trojan horse Downloader.Generic. Na ji suciupo.Bet vis meta lentele su Heal arba uzdaryti ji antivirusinej.Na kazkas panasaus.Na ir neisnaikina jo.ka daryt?
Atsakyti
[2008.01.28 17:55 _________ sako: Persiusk prasau sita pranesima visiems zmonems is savo Contacts, netgi tiems kurie dabar offline,kad jie nepriimtu i kontaktus "Gunner4133" & "Gramas777" todel kad tai VIRUSAI Ju vardai (Grybas Papparazzi & Waflis Parasha ) ir jie naikina kietaji diska. Ir jei net kazkas is tavo draugu ji priims i kontaktus tavo kompiuteris irgi bus uzkrestas.Taigi nukopijuok ir persiusk visiems draugams !!!
tai labai rimtai, atkreip demesi
cia baisesnis nei sandra virusas

Gavome per skype jau 2 tokias žinutes... Ar tai kažkoks naujas virusas, kaip buvo "sandra...". blink.gif
Patarkite kaip elgtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 01 29, 11:48)
[2008.01.28 17:55 _________ sako: Persiusk prasau sita pranesima visiems zmonems is savo Contacts, netgi tiems kurie dabar offline,kad jie nepriimtu i kontaktus "Gunner4133" & "Gramas777" todel kad tai VIRUSAI Ju vardai (Grybas Papparazzi & Waflis Parasha ) ir jie naikina kietaji diska. Ir jei net kazkas is tavo draugu ji priims i kontaktus tavo kompiuteris irgi bus uzkrestas.Taigi nukopijuok ir persiusk visiems draugams !!!
tai labai rimtai, atkreip demesi
cia baisesnis nei sandra virusas

Gavome per skype jau 2 tokias žinutes... Ar tai kažkoks naujas virusas, kaip buvo "sandra...". blink.gif
Patarkite kaip elgtis  g.gif

Spamas. Nekreipk dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 01 29, 11:44)
Spamas. Nekreipk dėmesio.

Labai Ačiū aciuks.gif , aš jau pradėjau nerimauti blink.gif

blink.gif O kas tas SPAMAS... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 29 sausio 2008 - 11:55
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 01 29, 12:54)
Labai Ačiū  aciuks.gif , aš jau pradėjau nerimauti  blink.gif
blink.gif O kas tas SPAMAS... blink.gif