Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

galima pvz susiinstaliuot ir CCleaner

http://www.ccleaner.com/

Situacijos tikrai nepablogins, o siaip neblogai praklynina ir nemokamas
Atsakyti
QUOTE(astulkadk @ 2008 01 20, 23:34)
Sveiki, o is kur parsisiust? gal linka gali i kelt? mano kompui kazkas nutiko. Atsidarau pvz SM ir ismeta , gal kokius 23 langus, praeina kelios dienos ir vel kartojasi? gal patartumete ka daryt? doh.gif

ČIA
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 21, 11:21)

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkadk @ 2008 01 21, 12:23)
Aciu labai 4u.gif

Prašau. Negaila. smile.gif
Atsakyti
Palemonai, vis nepadėkavoju iki galo biggrin.gif susitvarkiau ir spybotą. liuks, rado kažkokio šlamšto krūvą tam mano kompe pavargusiam doh.gif ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti
pasibaigė kasperskio galiojimo laikas,iškur gaut vaistukų kad pratęst galiojimo laiką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 21, 11:26)
Prašau. Negaila.  smile.gif

Nu jau, kad visiems padedi ir negaila, tai ir man padek. Nusipirkau Kaspersky 7 ir neduoda man jo instaliuoti, paprašo perkrauti ir išmete, kad yra nepataisoma klaida kažkokia. Pagal Kasperskio puslapy, paieškojau info, tai pagal juos klaida yra dėl to,kad as neturiu kažkokio priėjimo prie c:\windows\system32\drivers\kl1.sys, ir rimtai man tas failiukas kompe kaip nepazystamas. Nu gal supratai ką aš čia priskiedžiau. Tai va... Kame čia šuo pakastas..? A?
Atsakyti
QUOTE(inetuxx @ 2008 01 24, 14:27)
pasibaigė kasperskio galiojimo laikas,iškur gaut vaistukų kad pratęst galiojimo laiką? ax.gif

o man kas pades? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuxx @ 2008 01 25, 11:42)
o man kas pades? verysad.gif

Čia su padėjimu sunku. Kasperskis dažnai išaiškina piratinius raktus. Reg failiukų rasti nedidelė problema, va kad jie jau buna neveikiantys arba labai greitai pasidaro neveiksmingi.
Pamėgink isidėti avira antivir, ji nemokama.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 01 25, 12:23)
Čia su padėjimu sunku. Kasperskis dažnai išaiškina piratinius raktus. Reg failiukų rasti nedidelė problema, va kad jie jau buna neveikiantys arba labai greitai pasidaro neveiksmingi.
Pamėgink isidėti avira antivir, ji  nemokama.

o kur tokia gaut? ar veiksminga? bigsmile.gif
Atsakyti
padekit...problema su norton ant.nelabai dar moku naudotis pagauna vis ta pati virusa gali skanuoti kiek nori kazkoki tracking cookie ir jis vis lieka kompe raso kad neisvalytas ka reik daryt...gal kur raset bet neturiu laiko skaityt nes noriu pasalinti kuo greiciau ta velne.gal ka reikia nustatyti kur nerandu ir delete nera bukit gerutes padekit greiciau help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
padekit maldauju...šiandiena vel skanavau ir vel ta pati pagavo kašcia per velnes isitaises...randa tik norton o symantik antivirus jo nepagauna kazi kodel...issivaliau kompe visokius vejus kur turejau bet vis tupi kazkur...bukit geri padekit...kompas dar naujas tik kazkur4 men.kaip turiu tai dar nelabai susigaudau kaip ir kas...o ju bijau tu virusu kaip velnio nes tik pasijungus interneta ta pacia diena pagavo symantik net 2 virusus .per si laika ten istorijoje apie juos buvo 11 o dabar liko tik 7 kur jie isgaravo net nesuprantu...vieno kompiuteristo paklausiau patarimo ka daryt kad jie nelystu pasake uzsidaryk duris ir langus ir jie nepuls...juokas juokais bet padekit greiciau kol kompo nesuede...atsikelsiu ryte ir vietoi kompo bus šiukšliu kruva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti