Na kiek man teko su juo susidurt, tai susidariau nuomonę, kad nemėgsta tuščiažodžiaut, sako ir daro viską trumpai ir aiškiai, kartais gal net grubokai. savimi begalo pasitikintis, po diagnoze visada pasako "garantuoju 100 proc." Nežinau čia blogai ar gerai
sveikos gimdysiu pirmą vaiką ir šeip pasižiūrėjau daktares tai ką jūs manot apie Maciulevičienę?
QUOTE(Jurgutia18 @ 2009 10 29, 16:16)
sveikos gimdysiu pirmą vaiką ir šeip pasižiūrėjau daktares tai ką jūs manot apie Maciulevičienę?
yra atskira tema apie sia gydytoja
http://www.supermama...howtopic=258786
Sveikos mamytes,
Man teko praita vasara gimdyti KMUK pas gyd Butautiene , buvau su sita gyd susitarus ir maniau kad tikrai tai yra ta gydytoja pas kuria noreciau gimdyt.Bet gimdymo metu ja ziauriai nusivyliau,ji praktiskai nieko nedare gimdymo metu, o tik pilde gimdymo istorijos dokumentus
visa darba atliko akusere,kuri beje papuole nereali ji vardu Zita,jei ne si akusere tai mane gimdymo metu butu istikes nervinis sokas su tokia gyd kaip Butautiene , na o po gimdymo ji lauke tik pinigu!!!!!! mano vyras jai dave 400ltl tai ji zinot ka pareiske???!!! ji sako as savo darba vertinu didesne suma!!!!!!!!! negalejau patiket kai vyras man tai pasake! taip kad sita gydytoja as is tolo noreciau apeiti
na o akusere tai ziauriai ziauriai faina buvo,jai didelis ACIU
Papildyta:
Sveikos mamytes,
Man teko praita vasara gimdyti KMUK pas gyd Butautiene , buvau su sita gyd susitarus ir maniau kad tikrai tai yra ta gydytoja pas kuria noreciau gimdyt.Bet gimdymo metu ja ziauriai nusivyliau,ji praktiskai nieko nedare gimdymo metu, o tik pilde gimdymo istorijos dokumentus
visa darba atliko akusere,kuri beje papuole nereali ji vardu Zita,jei ne si akusere tai mane gimdymo metu butu istikes nervinis sokas su tokia gyd kaip Butautiene , na o po gimdymo ji lauke tik pinigu!!!!!! mano vyras jai dave 400ltl tai ji zinot ka pareiske???!!! ji sako as savo darba vertinu didesne suma!!!!!!!!! negalejau patiket kai vyras man tai pasake! taip kad sita gydytoja as is tolo noreciau apeiti
Papildyta:
Sveikos mamytes,
JurgiteleV, gydytoja tikrai už jus nepagimdys, jei ir milijoną jai duosit Ir šventa tiesa, kad akušeris priima gimdymą, gydytojas reikalingas, jei gimdymas komplikuojasi Akivaizdu, kad tavo lūkesčiai neadekvatūs realybei
QUOTE(Egloshke @ 2009 10 30, 15:58)
JurgiteleV, gydytoja tikrai už jus nepagimdys, jei ir milijoną jai duosit Ir šventa tiesa, kad akušeris priima gimdymą, gydytojas reikalingas, jei gimdymas komplikuojasi Akivaizdu, kad tavo lūkesčiai neadekvatūs realybei
kmuk yra kruva gydytoju kurie visa darba padaro patys, o akusere tik padeda. Labai liudna Jurgiteles istorija, o su tais pinigais tai isviso topas
QUOTE(Forgete @ 2009 10 30, 18:04)
kmuk yra kruva gydytoju kurie visa darba padaro patys, o akusere tik padeda. Labai liudna Jurgiteles istorija, o su tais pinigais tai isviso topas
Nori pasakyt, kad akušerės gimdymo metu nebūna Kliedesiai QUOTE(Egloshke @ 2009 11 02, 08:37)
Nori pasakyt, kad akušerės gimdymo metu nebūna Kliedesiai
is kurios vietos cia taip supratai?
QUOTE(Forgete @ 2009 10 30, 19:04)
Visiskai su jumis sutinku siaip tai visa darba turi atlikti gydytojas,o akusere jam padeda,taip pat po visko pasirupina kudikeliu. Uz mus niekas nepagimdys,bet daktaras tam ir reikalingas,kad padiet,patarti kaip kas ir kada
As gimdziau pas gyd. Blaudziuniene. Profesionali gydytoja, sugebanti greitai ir teisingai priimti sprendimus sudetingose situacijose, nesiblaskanti. Gal ne is tu, kurios lialiakina ir dirba juokdariu ar guodeju. Nesneka, kai nereikia, pasako, kas reikalinga, kai yra ka pasakyti. Manau, kad labai puiku, kad neleidzia praskysti, pasimesti, blaskytis. Puiki gydytoja
QUOTE(Egloshke @ 2009 10 30, 15:58)
Nu kaip čia pasakius man pirmojo gimdymo metu labai daug padėjo gydytoja, ji praktiškai viską darė o vat antrojo gimdymo metu viską atliko akušerė, gydytoja tik šalia stovėjo tai nežinau kaip čia su tais lūkesčiais ir realybe