QUOTE(dute1 @ 2009 01 26, 23:11)
Aš klinikas atsimenu kaip didžiausią košmarą, nors jau praėjo 5 metai. Blauzdžiunienė ir Stankevičius to košmaro pagrindiniai veikėjai, kurie ligi šiol lydi baisiausiuose sapnuose. Tik jų dėka gimdžiau 3 paras ir netekau sūnelio. Daugiau į klinikas kojos nekelsiu.
Praradote du vaikelius? Tai čia per tą patį kartą? Ar gydytojų kaltė?
Viską perskaičiau ir peršasi tik viena mintis. Labai gaila, kad pati svarbiausia diena gyvenime jums daugumai kelia tiek daug blogų emocijų ir prisiminimų. Tokiu atveju, ar ne geriau gimdyt susitarus? Nebūtinai klinikose. Aišku, tai kad susitari, gimdymas netaps neskausmingas . Aš savo gimdymus prisimenu kaip gražiausius gyvenimo momentus, nors ir po pirmo vos nepraradom savo dukros. Trečią (ir tikiuosi ketvirtą) gimdysiu pas tą patį daktarą ir aišku, klinikose. Klinikas aš pasirinkau pirmiausia dėl pirmosios pagalbos netikėtais atvejais, nuo kurių mes nei viena neapsaugota. Jei ne klinikų reanimacijos greitas reagavimas, dukros tikriausiai nebūtų.
Aišku, yra tokių, kurie negali susimokėti. Šimtai istorijų aprašyti būtent čia forumuose, kurios gimdė nesusitarę, bet buvo viskuo patenkintos. Kaip sakant, kuo didesnis ūkis, tuo gali atrasti daugiau kiaulių . O klinikos turi labai didelį ūkį. Bet ten ir pasirinkimas labai didelis. Net ir čia skamba vis tos pačios įtartinos pavardės - Intaitė, Vanagienė (apie ją aš irgi turiu tokių ovacijų), Blauzdžiūnienė ir dar keli. Bet jie sudaro tik labai mažą dalį ten dirbančių daktarų