Įkraunama...
Įkraunama...

KMUK - pas ką geriau nepapulti?

QUOTE(marie @ 2008 05 15, 17:52)
labai gaila kad taip nutiko, gerai kad viska s susitvarke. o kokia tos blogosios moteriskes pavarde?

as apskritai visa ta ivyki atsimenu kaip per sapna, o pavardes tai ypac nepasakysiu.
Atsakyti

sveikos visos,

atsinaujino nuoskauda Jūsų paskaičius, tai manau sau, parašysiu. kalbat, kad KMUK vaikų skyriuj gerai jūsų kūdikėlius prižiūrėjo. o man kaip tik labiau patiko kaip mane prižiūrėjo, o vaikui tai jetus jetus kiek iškęst teko. pirma - laiku nepamatė stafilokoku "išpuoštų" pirštelių - jie gi kasryt eina vizituot, matę tiek ir tiek tų kūdikėlių, o nepamatė, kad papūliavę, kai jau pradėjo raust ir geltonuot, pati parodžiau, tada dar mus apkaltino, kad gal nagus bandėm kirpt ir kad laiku jiems neparodėm blink.gif tai paskyrė antibų, o su jų leidimais irgi fokusai - kūdikiui švirkštą vaistų suleidžia per tris sekundes blink.gif apsisuka išeina, o vaikas klykia iš skausmo net pamėlynavęs... kiek kartų pro šoną praleido, kulniukas mėlynėm nusėtas, alkūnės vidinės vidinėj pusėj kol išmasažavom susidariusį guzą gal trys mėnesiai praėjo. ateina kūdikio apžiūrai su pajuodusiom panagėm, ledinėm rankom. ir pastoviai kaltina tėvus, tai blyn, patart reikia ar kažką, juk pirmas vaikas, pasimetę abu tėvai, o tos - kaip žvėrys gerkles paleidę... praleidom nuo gimimo beveik tris savaites, jaučiaus kaip kalėjime, pačiai sepsis buvo... nu žodžiu, baisu buvo, nors daktaras, pas kurį gimdžiau, tikrai superinis buvo, tariausi iš anksto, patepėm, bet ne tiek, kiek reikėjo, mažiau, nes negalėjom daugiau, o visvien ėjo ir žiūrėjo. norėčiau antrą pas tą patį gimdyt, bet Klinikų tai nebenoriu. nors visur visko pasitaiko.

pliusas vaikų skyriuj, kad tik gimusiai mano panai tyrimą dėl toksoplazmozės paėmė (dėl to ir trenkiausi į Kauną gimdyt), nes visvien būtų tekę ten su vaiku važiuot. bet čia jau skyriaus gydytojų, o ne sesučių nuopelnas...
Atsakyti
Po gimdymo mano palatos gydytoja buvo Blaudziuviene tai man jinai pasirode tokia arogantiska ir pavargus nuo savo darbo. Nezinau kokia jinai buna gimdyme
Gerai, kad su ja man teko labai mazai bendrauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 04 05, 16:56)
aš tai nenorėčiau papulti pas Černių. žinau apie jį ne vieną neigiamą atsiliepimą, dvi draugės liko labai nepatenkintos, bet nenoriu čia plėstis.

nu tokius tipus kaip jis tai tik mesti iš darbo, be teisės įsidarbinti bet kokioje medicininėje įstaigoje gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(renatienė @ 2008 05 16, 22:17)
Atrodo kad blogų istorijų nebūna, bet kai paskaitai baisu. Aš irgi KMUK gimdžiau, būna kad ir per mažai patepi tai dar blogiau, o moka kas kiek gali. Kūdikius po gimdymo labai prižiūri, bet mamas tai tikrai ne. Mane stebėjo kaip gerai ir teisingai maitinu, o pasirodo kad net ne į tą pusę "teisingai'. Tik laukiau kada greičiau grįžti į namus iš kmuk konvejerio

Na del kudikiu prieziuros tai dristu gincytis...mano maziukas gime 37sav. gimdykloj susalo ir skundesi kazko, todel buvo paguldytas i inkubatoriu intensyvaus sekimo palatoj, ten prabuvo visa nakti ir kita diena apie pietus buvo man jau atiduotas i palata, tai jo pasiziureti atejo tik vakare kai jau nieko nesulaukus pati paskambinau ir pasikvieciau blink.gif maziulis turejo tempos. Dar kol jis buvo inkubatoriuj as vaiksciojau jo maitinti, tai man liepe ateit 9val.as atvariau be penkiolikos 9,man pareiske kad mano vaikas jau pamaitintas nes labai verke...nu b....atsiprasau,o tai negalejo man paskambyt ir pakviest (juk kiekvienoj palatoj telefonai)...nu zodziu demesio nesulaukiau nei as nei mano mazylis...
Priemime papuoliau ant Cerniaus, grubus staciokas ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2008 10 11, 18:14)
Na del kudikiu prieziuros tai dristu gincytis...mano maziukas gime 37sav. gimdykloj susalo ir skundesi kazko, todel buvo paguldytas i inkubatoriu intensyvaus sekimo palatoj, ten prabuvo visa nakti ir kita diena apie pietus buvo man jau atiduotas i palata, tai jo pasiziureti atejo tik vakare kai jau nieko nesulaukus pati paskambinau ir pasikvieciau  blink.gif  maziulis turejo tempos. Dar kol jis buvo inkubatoriuj as vaiksciojau jo maitinti, tai man liepe ateit 9val.as atvariau be penkiolikos 9,man pareiske kad mano vaikas jau pamaitintas nes labai verke...nu b....atsiprasau,o tai negalejo man paskambyt ir pakviest (juk kiekvienoj palatoj telefonai)...nu zodziu demesio nesulaukiau nei as nei mano mazylis...
Priemime papuoliau ant Cerniaus, grubus staciokas ir tiek...

apie naujagimių skyrių ir aš turiu nusiskundimų - dėl to, kad nesuteikia motinai progos pamaitinti pačiai savo vaiko bash.gif: prigirdo mišinukais, ir baigtas kriukis. Parpia sau mažius, o tu gali "treniruotus" su pientraukiu laugh.gif, nes ten personalui taip patogiau doh.gif aš dar užtikau savo kūdikį paliktą be priežiūros, rėkiantį pamėlynavusį, po šildymo lempa, priklotą trim pledais. Paėmus jį ant rankų prasėdėjau naujagimių skyriuj 15 minučių, kol sugrįžo iš gimdyklos sesutė ir ėmė teisintis, kodėl paliko vaiką be priežiūros.
Atsakyti
As ir gimdziau pas Blaudziuniene, mokejau tiek kiek reiktu moketi kiekvienam daktarui is anksto susitarus. Gimdziau nakti, tad issikvieciau is namu.Esu labai patenkinta. Gimdymas buvo siek tiek komplikuotas. Gydytoja ne minutei nuo manes neatsitrauke, o kad nesisypsojo tai ir nesvarbu, svarbiau jos profesionalumas, bei gebejimas greit priimti teisingus sprendimus. Jos deka pagimdziau sveika mergyte.
Atsakyti
sveikos,

paskaiciau atsiliepimus jusu..tai jetus jetus..nesmagumai..
as gimdziau kmuk gruodzio meensi ri likau VISKUOM labai patenkinta..tiek savo gydytoja, tiek palata, tiek personalu, tiek leliuko prieziura..tiek prieziura savo po cezario.. atrodo kad lankemes skirtingose istaigose.. brrrrr kaip nemalonu..gal tiesiog taip papuole..
nes man tai viskas ten thumbup.gif buvo
Atsakyti
man kmuk naujagimių naktinės sesutės schmoll.gif ir svarbiausia, saldainių dėžutė stipriai pakeitė jų požiūrį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 01 09, 15:16)
man kmuk naujagimių naktinės sesutės  schmoll.gif ir svarbiausia, saldainių dėžutė stipriai pakeitė jų požiūrį  doh.gif

turbut tokios papuole.. pas mane visos superines ir be saldainiu dezuciu buvo smile.gif ten tos sesutes tiek keiciasi kad ten visu neprivaisinsi smile.gif bet be vaisiu viskas buvo liux smile.gif
Atsakyti
Aš klinikas atsimenu kaip didžiausią košmarą, nors jau praėjo 5 metai. Blauzdžiunienė ir Stankevičius to košmaro pagrindiniai veikėjai, kurie ligi šiol lydi baisiausiuose sapnuose. Tik jų dėka gimdžiau 3 paras ir netekau sūnelio. Daugiau į klinikas kojos nekelsiu.
Atsakyti
yra toks pasakymas: kiek žmonių tiek nuomonių mirksiukas.gif aš irgi gimdžiau pas blauzdžiūnienę, pas ją lankiausi nėštumo metu. taip, šalta ji. taip, mėgsta pinigus mirksiukas.gif bet... profesionali ir gera daktarė. neturiu nusisundimų. gimdžiau jos pamainai pasibaigus, bet ji pasiliko. regavo į viską laiku ir tinkamai. gimdymas nebuvo lengvas, bet ji viską padarė 100 proc. thumbup.gif
Atsakyti