o tai kokia gyd.pavarde?
QUOTE(vivaflame @ 2008 05 13, 10:00)
o tai kokia gyd.pavarde?
tikrai tikrai nepamenu
QUOTE(Lilli @ 2008 05 12, 13:52)
nenoriu nieko peikti ar kaltinti, galbut tai buvo tik nesusipratimas, bet KMUk'e patyriau gan nemaloniu dalyku.
jutau ne tiek gimdymo skausmus, kiek akuseres "plesiama" vietele. susiuvo, sutvarke. po 10 d. siulai turejo iskrist , o pravaiksciojus 2 sav pradejau jaust tempima. kai nuejau pas savo ginekologe, ji buvo sokiruota. sake, kad nera macius tokio plysimo. buvo "suplesyta" į viršų ir susiūta su siūlais, kurie skirti raumeniniam audiniui siut, o man plyso tik odele. tose vietose jau buvo pradeje puliuot, nors kaskart nusiprausus pasipurksdavau antibakteriniu purskalu ir tikrai laikiausiu higienos normu. teko apturet nemalone siulu traukimo procedura.
toliau... atsitiko taip, kad negalejau maitinti. pries isleisdami i namus mane konsultave daktarai sake, kad jeigu pakils temperatura pagersiu Paracetamolio ir krutinei perdegus pienas nustos gamintis. po poros dienu vos istveriau skaumsus. krutine istino iki begalybes. temperatura pakilo virš 39. Paracetamolis nebepadejo. Jeigu nebuciau suskubus ir ta pacia diena nenuvykus pas angelo rankas turincia moteriske, tikriausiai butu teke iskest operacija ar dar blogiau. pas ta moteriske lankiausi savaite laiko, 2 sav geriau vaistus ir tik tada viskas susitvarke. dabar krutines isvaizda tiesiog apgailetina.
tikrai nieko nekaltinu, bet kartais pagalvoju ka buciau darius, jei nebuciau apsilankius pas ta moteriske ir kaip atsainiai i mane "paziurejo" KMUK gydytoja...
turejau ir dar viena nemalonu atsitikima, bet apie tai gal kitakart
labai gaila kad taip nutiko, gerai kad viska s susitvarke. o kokia tos blogosios moteriskes pavarde?
jutau ne tiek gimdymo skausmus, kiek akuseres "plesiama" vietele. susiuvo, sutvarke. po 10 d. siulai turejo iskrist , o pravaiksciojus 2 sav pradejau jaust tempima. kai nuejau pas savo ginekologe, ji buvo sokiruota. sake, kad nera macius tokio plysimo. buvo "suplesyta" į viršų ir susiūta su siūlais, kurie skirti raumeniniam audiniui siut, o man plyso tik odele. tose vietose jau buvo pradeje puliuot, nors kaskart nusiprausus pasipurksdavau antibakteriniu purskalu ir tikrai laikiausiu higienos normu. teko apturet nemalone siulu traukimo procedura.
toliau... atsitiko taip, kad negalejau maitinti. pries isleisdami i namus mane konsultave daktarai sake, kad jeigu pakils temperatura pagersiu Paracetamolio ir krutinei perdegus pienas nustos gamintis. po poros dienu vos istveriau skaumsus. krutine istino iki begalybes. temperatura pakilo virš 39. Paracetamolis nebepadejo. Jeigu nebuciau suskubus ir ta pacia diena nenuvykus pas angelo rankas turincia moteriske, tikriausiai butu teke iskest operacija ar dar blogiau. pas ta moteriske lankiausi savaite laiko, 2 sav geriau vaistus ir tik tada viskas susitvarke. dabar krutines isvaizda tiesiog apgailetina.
tikrai nieko nekaltinu, bet kartais pagalvoju ka buciau darius, jei nebuciau apsilankius pas ta moteriske ir kaip atsainiai i mane "paziurejo" KMUK gydytoja...
turejau ir dar viena nemalonu atsitikima, bet apie tai gal kitakart
QUOTE(naitas @ 2008 04 02, 15:11)
*****, o tai kaip elgtis tokiu atveju - atvažiuoji gimdyt, o tave pasitinka Intaitė. Sakai: "Kitas", tada ateina "Vanagienė". Tada vėl sakai "Kitas" ir ateina Blauzdžiūnienė...
gerai pasakyta
aišku, visai nejuokinga, kai reikia gimdyti
Atrodo kad blogų istorijų nebūna, bet kai paskaitai baisu. Aš irgi KMUK gimdžiau, būna kad ir per mažai patepi tai dar blogiau, o moka kas kiek gali. Kūdikius po gimdymo labai prižiūri, bet mamas tai tikrai ne. Mane stebėjo kaip gerai ir teisingai maitinu, o pasirodo kad net ne į tą pusę "teisingai'. Tik laukiau kada greičiau grįžti į namus iš kmuk konvejerio
Tikrai teisingai, vaikus priziuri, bet mamos visai vienodai. Man irgi buvo komplikacija tik del neprieziuos. Po kateterio istraukimo pasidare baisiausi puliniai, vena sukietejo ir supuliavo...nieksa nepasake kad stipriai uzspaudus reikia palaikyti ... o iseme kateteri, ir vaikeliu pati rupintis turi maitinti, rengti ir t.t.t Paskui ateja uz galvu susieme vajei kas atsitiko turbut nepalaikei stipriai uzspaudus... nu aisku ne juk vaike maitinau
O ir del naujagimiu turiu siek tiek nusiskundimu. Eina ir aiskina ka daryti, kaip daryti , o i tai ka as sakau nereguoja. Mano maziuko buvo uzpuliavusi akyte viena, as sakau ateikit isvalykit vaikui akis, o jos ateina po keliu val, as pati issivalius bunu, o jos ateja sako tai kad viskas gerai, nieks nepuliuoja. Kadangi gulejau dvi sav. tai jos tik pries isvaziuojant namo pamate kad kazkas tikrai negerai, ir issiunte pas akiu gydytoja, nes vajaaaai kas cia tai akiai daros ...
Dar vienas paradoksas: pas akiu gydytoja i akiu klinika ejau pati, tiksliau begau pridusus paskui vaiku slauge, nes ji labai skubejo ( as po cezario). Gal po poros dienu man dare venu echoskopija, tai pasirodo man vaikscioti negalima, veze su ratukais ... kazkokia nesamone ...
Dabar kliniku BIJAU kaip velnias kryziaus ...
O ir del naujagimiu turiu siek tiek nusiskundimu. Eina ir aiskina ka daryti, kaip daryti , o i tai ka as sakau nereguoja. Mano maziuko buvo uzpuliavusi akyte viena, as sakau ateikit isvalykit vaikui akis, o jos ateina po keliu val, as pati issivalius bunu, o jos ateja sako tai kad viskas gerai, nieks nepuliuoja. Kadangi gulejau dvi sav. tai jos tik pries isvaziuojant namo pamate kad kazkas tikrai negerai, ir issiunte pas akiu gydytoja, nes vajaaaai kas cia tai akiai daros ...
Dar vienas paradoksas: pas akiu gydytoja i akiu klinika ejau pati, tiksliau begau pridusus paskui vaiku slauge, nes ji labai skubejo ( as po cezario). Gal po poros dienu man dare venu echoskopija, tai pasirodo man vaikscioti negalima, veze su ratukais ... kazkokia nesamone ...
Dabar kliniku BIJAU kaip velnias kryziaus ...
as irgi susitarus buvau, ir ta gydytoja nenusivyliau, taciau mane po operacijos priziurejo kita gydytoja ( nors ir mano gydytoja ateidavo kasdien ir tardavosi su ane gydytoja) Bet kas is to....
Dabar tikrai nesitarciau ...
QUOTE(vivaflame @ 2008 05 18, 11:03)
Tikrai teisingai, vaikus priziuri, bet mamos visai vienodai.
gimdyvės tai visai nesulaukia dėmesio, visai... Bet nors kūdikiu gerai pasirūpina (mums darė vidaus organų ir galvos echo, kasdien svėrė, taikė fototerapiją). Kitur nė pusės tiek nesulauksi priežiūros.
Dėl akių tai ir man buvo neramu. Atnešė vaiką į palatą, jau kai mane parvežė iš intensyvios priežiūros. Taigi MATAU, kad akis viena pradedanti lyg tai pūliuoti. Atėjusiai naujagimių sesutei sakau, kad vaiko akis pažeista, kaupiasi išskyros. Tai ta KARVĖ (nugis kaip kitaip pavadint), mane ėmė vos ne gėdinti, kad tai čia nuo MANĘS infekciją vaikas pasigavo, kad tai čia aš neplautomis rankomis galėjau jam per akį brūkštelt.
Ką tokiai sakyt
Be abejo, tai buvo hospitalinė akių infekcija. Nes ir palatos kaimynės vaikui akis traiškanojo.
Atnešė tada mums vatos ir kažkokio skysčio vaikų akims plaut. Labai jau ten panašu buvo į paprastą vandenėlį. Aš tai iškart uždraudžiau joms mano vaiko akis "važeliot" nesąmonėm ir susibendravau su savo pediatre, o kaimynė dar vilgė akis savo vaikui. Nu nepadėjo... Verkti pradėdavo, pirmas jos vaikas...
Maniškiui irgi ne iš karto praėjo. Apie 2 sav traiškanojo net ir vaistukus belašinant.
QUOTE(vivaflame @ 2008 05 18, 12:40)
as irgi susitarus buvau, ir ta gydytoja nenusivyliau, taciau mane po operacijos priziurejo kita gydytoja ( nors ir mano gydytoja ateidavo kasdien ir tardavosi su ane gydytoja) Bet kas is to....
Gali tartis su kuo nori. Visus darbus atlieka sesutės. O jau jom jeigu bus "dzin", tai nesulauksi jokios pagalbos.
Keičiasi jos dažnai, su kiekviena "nesuderinsi". O kad atmestinai daro savo darbą,tai plika akimi matosi.
labas "naitas" o kada gimdei?
QUOTE(-MŠ- @ 2008 02 06, 12:47)
dar siulyciau nepatekti pas gyd. Blauzdziuniene na nebent dosniai uztepsi gydytojos netakta ir grubuma
o man ir netepus sita gydytojai net labai patiko na as pas ja negimdziau bet po cezario butent jos palatoje gulejau...
QUOTE(Deborah @ 2008 03 11, 21:14)
Abraitis....norejo nutraukti visiskai noramlu mano nestuma nemokejo apskaiciuot nestumo savaiciu..ko pasekoje nerado 5 sv. nestume pas lelliuka sirdeles...as atkentejau tas 9 dienas kmuk, bet nepasidaviau, klausiau savo sirdies....ir ji manes neapgavo...turiu dvieju su puse metu grazia , protinga dukryte...siuo metu laukiuos antro vaikucio
Kadangi gan ilgai teko guleti KMUK'e tai ir su Abraiciu turejau garbes susipazint nu va ten tai "fruktas" ir kalbos manieros ir nesugebejimas girdet ka jam pacientas sako o jei ir isgirsdavo tai atsakymas budavo toks jog nieko nesuprasdavau ir lyginant su Blauzdziuniene(ateidavo kasdien kartais net pora kartu) tai i savo palata uzsukdavo kaip jaunas menulis
QUOTE(muminukas @ 2008 04 05, 16:56)
aš tai nenorėčiau papulti pas Černių. žinau apie jį ne vieną neigiamą atsiliepimą, dvi draugės liko labai nepatenkintos, bet nenoriu čia plėstis.
o as kai eiskojausi pas ka gimdyt KMUK tai tiek gero apie sita gydytoja buvau prisiskaiciusi kad paciam pirmajam ir skambinau tik gaila kad tuo metu kai man buvo numatyta gimdymo data jis turejo atostogaut... tai teko ieskot kito
QUOTE(muminukas @ 2008 04 05, 16:56)
aš tai nenorėčiau papulti pas Černių. žinau apie jį ne vieną neigiamą atsiliepimą, dvi draugės liko labai nepatenkintos, bet nenoriu čia plėstis.
Negirdejau nei vieno blogo zodzio, jei gimdyt tai tik pas ji, jau toks geras spec, apziuri, pasako viska aiskiai, paaiskina, pajuokauja.