Apie Abraiti is mano puses tik geri atsiliepimai, jo deka suzinojau kodel man vyko nesivystantys nestumai. kai du nesivystantys buvo atrodo, jau vilciu nera nes visi nurasydavo gamtos klaidai, o Abraitis istyre ir rado priezasti.
*****, o tai kaip elgtis tokiu atveju - atvažiuoji gimdyt, o tave pasitinka Intaitė. Sakai: "Kitas", tada ateina "Vanagienė". Tada vėl sakai "Kitas" ir ateina Blauzdžiūnienė...
Reik tartis iš anksto
Reik tartis iš anksto
Žiniok, aš taip pat galvojau , bet paskui susitariau.
QUOTE(naitas @ 2008 04 02, 15:11)
*****, o tai kaip elgtis tokiu atveju - atvažiuoji gimdyt, o tave pasitinka Intaitė. Sakai: "Kitas", tada ateina "Vanagienė". Tada vėl sakai "Kitas" ir ateina Blauzdžiūnienė...
Reik tartis iš anksto
Reik tartis iš anksto
o ka dar ir taip galima, jei nesitarus: "kitas, kitas..."
QUOTE(rds @ 2008 04 02, 21:10)
o ka dar ir taip galima, jei nesitarus: "kitas, kitas..."
QUOTE(rds @ 2008 04 02, 22:10)
įtariu, kad ne
Bet va tame ir situacijos tragikomiškumas - gimdymo gi nesustabdysi, o čia prisiskaičius SM apie tas daktares visokių būtų ir nebūtų dalykų, taigi pergyvensi. Ir keliauti į kitą gimdymo įstaigą, pamačius pavardę budinčios gydytojos - ne išeitis.
Tai ir galvoju, geriausia jau tartis...
QUOTE(naitas @ 2008 04 03, 14:01)
įtariu, kad ne
Bet va tame ir situacijos tragikomiškumas - gimdymo gi nesustabdysi, o čia prisiskaičius SM apie tas daktares visokių būtų ir nebūtų dalykų, taigi pergyvensi. Ir keliauti į kitą gimdymo įstaigą, pamačius pavardę budinčios gydytojos - ne išeitis.
as tai supratau kaip bajeri
manau, kad tikrai nepasiusi toliau budincios gydytojos jei jau su niekuo nesitarei geriausiai neziuret kokia pavarde, jei nesusitarus
QUOTE(rds @ 2008 04 03, 20:28)
as tai supratau kaip bajeri
manau, kad tikrai nepasiusi toliau budincios gydytojos jei jau su niekuo nesitarei geriausiai neziuret kokia pavarde, jei nesusitarus
tai aišku, kad bajeris. Visas gyvenimas yra vienas bajeris
Šiaip tai skirtingai reaguojam į skirtingus žmones. Dar aplinkybės. Vienam vienas baisus priešas, o kitam, žiūrėk, širdies paslėpsnių valdovas
Bet žinokit, neįsivaizduoju, kaip galima nesitarti dėl gimdymo. Bent aš tai jausčiausi tokia vieniša, tokia svetima, kai nėra šalia žmogaus, kurį bent šiek tiek pažįstu, kuriuo pasitikiu iš anksto. Pas kurį galėsiu ateiti po gimdymo apžiūrai ir dar parodyti savo pumpurėlį.
Bet tai čia gal tik man taip jautru šitoj vietoj...
aš tai nenorėčiau papulti pas Černių. žinau apie jį ne vieną neigiamą atsiliepimą, dvi draugės liko labai nepatenkintos, bet nenoriu čia plėstis.
QUOTE(Fishbone @ 2008 02 06, 12:27)
Drauge mano mokejo Blauzdziunienei, vos galo negavo...
na zinot, gerai, kad pries vaziuodama gimdyti siu puslapiu nevarciau, nes tikrai bijociau gimdyti ir nezinociau kuria ligonine pasirinkti. ....
QUOTE(naitas @ 2008 04 02, 12:11)
oj, cia tai geras
siaip tai manau, jei nesiruosi tartis, tai ir i klinikas geriau nevaziuot
yra gi gimdymo namu, kur ir be tarimosi normaliai elgiasi , ko sunku tiketis klinikose
QUOTE(-MŠ- @ 2008 04 08, 12:41)
siaip tai manau, jei nesiruosi tartis, tai ir i klinikas geriau nevaziuot
yra gi gimdymo namu, kur ir be tarimosi normaliai elgiasi , ko sunku tiketis klinikose