Įkraunama...
Įkraunama...

KMUK - pas ką geriau nepapulti?

Man pries 16 metu labai nepsiseke su gyd. Ona Blaudziuniene. Tuo metu ji buvo Observacinio skyriaus vedeja. Taremes is anksto, pinigeliu gavo "oi, oi, oi....."....dali pries gimdyma, dali po jo. Neziurint i tai - vos neteko palikti seimos ir mazutelio visam laikui ir iskeliauti i amzinybe......
Pradzioje atrode kaip ir viskas neblogai.... Nakti nubegus vandenim nuvaziavom i KMUK, gyd atvaziavo neuzilgo. Buvom apsisprende daryti epidurine nejautra. Po 12 val taip ir neatsidarius kakleliui, nusprende daryti CP. Po 2 dienu jau stovejau ant koju, nesiojau mazyli. Bet 3 diena, kaip atsiguliau tai ilgam..... Dabar jau po antro gimdymo supratau kas nutiko. Kadangi mano gimdos kaklelis labai standus, tai po CP jis visiskai uzsidare ir visas turinys, kuris turejo pasisalinti - pradejo gesti mano viduje. 2 diena man net paketu nebereikejo. O as jaunute 19 metu budama mama, nezinojau, kad po gimdymo, kaip per menesines gimda turi issivalyti. Matyt po operacijos buvo blogai isvalyta gimda, nes kai uzkilus temperaturai (jau namuose) isveze mane atgal i klinikas, sustate plasmasiniu zondus i gimda - is ten tokios tokeles ir kvapelis ejo, kad net prisiminti baisu....... Menesi laiko vos islipdavau is lovos, kad iki tuoleto nulinguociau.... jau nesneku apie kudikio prieziura....... Gyd Blaudziuniene rekomendavo, kad reikia nupirkti kazkokiu ten labai retu geru vaistu. Kaune ju nera, tik Vilniuje.... Tevai isleke ju ieskot, atveze, o ji pamirso juos suleisti..... Paklausus kur tie vaistai, nustebusiu zvilgsniu pasiziurejo ir pasake, tai reikes akuseres paklausti...... Matyt kazkam kitam suleido sad.gif
Po pirmojo vaikelio ilgai zegnojausi, kad daugiau negimdysiu.... ar bent jau ne KMUK. Bet po 16 metu susilaukiau dar vieno mazylio... likimas leme, kad priverstinai teko gymdyti (CP) vel Klinikose, nes del cukrinio deabeto, niekur kitur neprieme.... Bet buvau labai maloniai nestebinta pasiketusia situacija klinikose.....Ji tikrai pagerejo.... atsirado gydytoju, kurie nepemirso hipokrato priesaikos.
Atsakyti
paskaicius jusu visu atsiliepimus lieku prie savo nuomones: kai viskas vyksta gerai, tai ir gydytjai visi geri...
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad tik nuo situacijos viskas priklauso. Gali pasitaikyti taip, kad ne pats geriausias gydytojas nesuziures, visi juk zmones esam.
Atsakyti
as savo abu vaikus gimdziau pas gyd blauzdziuniene... Tariausi abu kartus, nes mano gyd rekomendavo... Gerai kad nebuvau skaiciusi jokiu atsiliepimu nes panikoj buciau buvus. Abu pagimdziau be komplikaciju, nei kirpo mane nei plysau ir manau vien del sios gyd. Bendravimas nebuvo nei arogantiskas nei ka, tiesiog dibo savo darba ir be jokiu apsimestiniu malonybiu. Ir po gimdymu ateidavo ne karta, nors viskas mum gerai buvo. dabar laukiuosi trecio ir buviau vel pas ja gimdzius deja ji klinikose nebedirba...
Atsakyti