Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

QUOTE(gine @ 2005 08 10, 21:00)
LAbai geras budas sportupoti- dviratis. As siaip nelabai megstu eiti i sporto sale, kazkaip nuobodu. O stai dabar vasara su draugais darome pazintines keliones po savo apylinkes. Labai idomu ir naudinga. Ryte jauciu visus raumenis smile.gif bicycle.gif

O aš namie minu prieš telika tik reik sulaukti idomesnės laidos ar filmo ir net nepajauti kaip laikas prabėga thumbup.gif , dabar jau ipratau kojų neskauda, bet pradžioje vos laiptai užlipdavau
Atsakyti
QUOTE(katarina @ 2005 08 10, 23:49)
O aš namie minu prieš telika tik reik sulaukti idomesnės laidos ar filmo ir net nepajauti kaip laikas prabėga thumbup.gif , dabar jau ipratau kojų neskauda, bet pradžioje vos laiptai užlipdavau

aš irgi paminu ratus, nelabai džiaugėsi vyras kai atsikrausčiau prie teliko su visu aparatu, bet teko jam susitaikyti biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip kristina ir neparase savo zadetu pratimuku ....... cry.gif
Atsakyti
perskaiciau zurnale "self" viosai faina patarima butent vidinems slaunu pusems stiprinti. galbut principas tas pats kaip su kumsciais cia kazkas sake, i ta sistema nelabai isikirtau, bet manau principas tas pats.

tarp keliu sedint isidedi lauko teniso kamuoliuka ir spaudai ji. letai ir stipriai is visu jegu.
tai galvoju gal darbe pradet praktikuot niekas manes uz stalo nemato sedi sau prie kompo ir sportuoji tuo paciu biggrin.gif
Atsakyti
a fig znajet...kol pades biggrin.gif o siaip manau iki tol kol atsiras malonus raumenu nuovargis, nes kiek girdejau pertempt nera labai gerai. kas kelias dienas reikia vis didint man atrodo, ka pripratimu nebutu. siaip man kaip voobse be sporto gyvenusiai pradzioj uztekdavo liuosiai 3 min kad apsiputociau biggrin.gif manau individualiai. pagal savijauta.
Atsakyti
pas mane irgi
o kaip tą pratimą su kumščiais (kamuoliu) atlikti taip ir nesupratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 25, 08:26)
pas mane irgi
o kaip tą pratimą su kumščiais (kamuoliu) atlikti taip ir nesupratau doh.gif

nu tarp keliu ar biski tarp slaunu kumscius laikai sedint arba teniso kamuoliuka. ir pradedi ta kamuoliuka ar kumscius spaust keliais. is visu hjegu,. turetu jaustis kaip isitempia raumenukai. spaudi spaudi atleidi. vel spaudo spaudi atleidi. mazdaug aisku?
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 25, 15:10)
nu tarp keliu ar biski tarp slaunu kumscius laikai sedint arba teniso kamuoliuka. ir pradedi ta kamuoliuka ar kumscius spaust keliais. is visu hjegu,. turetu jaustis kaip isitempia raumenukai. spaudi spaudi atleidi. vel spaudo spaudi atleidi. mazdaug aisku?

aciu

o gal zinai pratimu blauzdu vidinei pusei
apskritai pas mane vidine koju puse visai nesportuojanti unsure.gif
Atsakyti
nu va...su blauzdom tai man voobse pravalas. a dar visai faina dalyka atradau stotelej stovin arba trulike, arba eilej smile.gif . stovi ka kojos vienodai butyu paskirscius ant ju svori. ne prazergtos, ne peciu ploty o biski siauriau. bet stabiliai. ir nejudinant pedu per koju viduri jas i salis skest kazkur per kelius. siaip nesimato bet labai jauciasi kaip raumenai visur isitempia. labai fainas jausmas. tik nzn kaip paaiskint tinkamai.
Atsakyti
pratimu blauzdu vidinei pusei
[/quote]
Atsistoji ant laiptelio(ar kokios pakylos)pedos i sonus ir stiebiesi,po to letai grizti i pradine padeti.Kai blauzdos sutvirtes ta pati pratima daryk su viena koja,kita sulenkta.Nezinau ar suprantamai isdesciau?sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 25, 17:00)
aciu

o gal zinai pratimu blauzdu vidinei pusei

argi yra koks raumuo blauzdu vidinej pusej???
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2005 08 25, 18:16)
argi yra koks raumuo blauzdu vidinej pusej???

Blauzdos raumeni galima pakoreguoti taip,kad jis daugiau butu matomas is vidaus,taip optiskai galima istiesinti kojas.
Atsakyti