Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

Ir as pabandziau pasedeti ant tos "kedutes"issedejau minute ir 12 sek.
Ir mano kojos ne kaip antrodo po vaikucio gimimo(nors po pirmo numeciau svori ,tik tada kai susirgau ziauriai ir visa savaite beveik nevalgiau)O va dabar irgi kovoju su tais lasinukais ant koju,liemens ir uzpakalio doh.gif doh.gif Kazi kada as juos numesiu. g.gif
Kaip sekasi kitoms mamytems mesti lasinukus nuo kojyciu,o ypac vidines dalies? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurute_: 28 liepos 2005 - 11:35
o kokie pratimai vidinei šlaunų pusei?
pas mane ten visai nėra raumenukų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 03, 13:23)
pas mane ten visai nėra raumenukų  verysad.gif

Yra pirkti toks prietaiselis("IKI"pirkau)isistatai tarp keliu ir spaudineji,dar galima ji pakeisti kamuoliu.Rezultatas nera greitas,bet tokia mankstele naudinga vidinei slaunu pusei. Man tai padeda thumbup.gif ,dar nepatingekit tempimo pratimuku padaryti,pamasazuoti tas vietas.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2005 08 03, 15:16)
Yra pirkti toks prietaiselis("IKI"pirkau)isistatai tarp keliu ir spaudineji,dar galima ji pakeisti kamuoliu.Rezultatas nera greitas,bet tokia mankstele naudinga vidinei slaunu pusei. Man tai padeda thumbup.gif ,dar nepatingekit tempimo pratimuku padaryti,pamasazuoti tas vietas.Sekmes 4u.gif

šiaip aš norėčiau sustiprinti visų kojų vidinę pusę - noriu ten raumenukų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 04, 09:37)
šiaip aš norėčiau sustiprinti visų kojų vidinę pusę - noriu ten raumenukų. 4u.gif

Tai kaip suprantu reikalini ir blauzdu raumenukai.Ar taip?Pratimai tai daliai nesudetingi,bet greitesnio rezultato vistik sulauktum palankius treniruokliu sale. smile.gif O jei nera galimybes tam ,tai daryk ytupstus,tik juos darant nepamirsk svoriu,nes be svorio raumens neuzauginsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 04, 07:37)

o man padejo nuostabus treniruoklis-mano rankos biggrin.gif ranktas sugniauzi i kumscius,tada jas sudedi viena prie kitos, ir "padedi" tarp koju. ir taip sutraukineji vidine slaunu puse tiek kiek pajegi, pertraukele ir vel toliau. padeda thumbup.gif
tik nezinau ar as cia aiskiai pasakiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 03, 10:23)
pas mane ten visai nėra raumenukų  verysad.gif

Mielos moterys....Turiu visoms labai paprasta ir efektyvu buda tureti grazias ir tvirtas kojytes mirksiukas.gif
Nusipirkit dvirati ir minkit kol oras leis...NES:
1)dviratis - tikras grožio eliksyras, nepaprastas fitnio instrumentas: padeda suformuoti skulptūriškus, tobulus sėdmenis, sumodeliuoti visą koją. Priešingai, nei manoma, blauzdos nuo šio sporto nusustambėja.
2)Važiavimas dviračiu atvirame ore skatina gamintis vitaminą D, kuris būtinas, kad kaulai pasisavintų kalcį. Štai kodėl sėsti ant dviračio itin pravartu menopauzę išgyvenančioms moterims, kurių tyko osteoporozė - kaulų nusilpimas netekus kalcio.
3)Dviratis - tarsi tonikas raumenims. Reikiamai tonizuoti kojų ir sėdmenų raumenys neleidžia atsirasti celiulitui arba su juo susidoroja

Daugiau apie tai:
http://www.delfi.lt/....php?id=7215549

Pati minu dvirati jau 2metai ir savo akivaizdiais rezultatais uzkreciau drauges mirksiukas.gif

Kojos super mirksiukas.gif ,tvirtos ir....dingo tragiskas celiulitas thumbup.gif ...Bet tai daryti reikia nuolat ax.gif

Jei ka kla mirksiukas.gif uskit
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2005 08 05, 14:40)
Mielos moterys....Turiu visoms labai paprasta ir efektyvu buda tureti grazias ir tvirtas kojytes mirksiukas.gif
  Nusipirkit dvirati ir minkit kol oras leis...NES:
  Jei ka kla mirksiukas.gif uskit

dviratį turiu kelis metus
iš tikrųjų puikus būdas turėti gražias kojas
bet va raumenukų vidinei kojų pusei nelabai priduoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2005 08 04, 17:11)
o man padejo nuostabus treniruoklis-mano rankos biggrin.gif ranktas sugniauzi i kumscius,tada jas sudedi viena prie kitos, ir "padedi" tarp koju. ir taip sutraukineji vidine slaunu puse tiek kiek pajegi, pertraukele ir vel toliau. padeda thumbup.gif
tik nezinau ar as cia aiskiai pasakiau unsure.gif

nesupratau blush2.gif
Atsakyti
man patiko tas budas, kad reikia sokti pagal sau patinkancia muzika, as tai irgi , kai isgirstu gera daina- puolu sokti. Manau tai reikes daryti reguliariai- kiekviena diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gine: 10 rugpjūčio 2005 - 19:56
Lankiau aerobika, bet papuole nekokia trenere, leido sena pop muzika, o man pagal tokia net kojos nekyla, tai ir meciau sporta...
Atsakyti
LAbai geras budas sportupoti- dviratis. As siaip nelabai megstu eiti i sporto sale, kazkaip nuobodu. O stai dabar vasara su draugais darome pazintines keliones po savo apylinkes. Labai idomu ir naudinga. Ryte jauciu visus raumenis smile.gif bicycle.gif
Atsakyti