Ir as pabandziau pasedeti ant tos "kedutes"issedejau minute ir 12 sek.
Ir mano kojos ne kaip antrodo po vaikucio gimimo(nors po pirmo numeciau svori ,tik tada kai susirgau ziauriai ir visa savaite beveik nevalgiau)O va dabar irgi kovoju su tais lasinukais ant koju,liemens ir uzpakalio Kazi kada as juos numesiu.
Kaip sekasi kitoms mamytems mesti lasinukus nuo kojyciu,o ypac vidines dalies?
QUOTE(Bajm @ 2005 08 03, 13:23)
Yra pirkti toks prietaiselis("IKI"pirkau)isistatai tarp keliu ir spaudineji,dar galima ji pakeisti kamuoliu.Rezultatas nera greitas,bet tokia mankstele naudinga vidinei slaunu pusei. Man tai padeda ,dar nepatingekit tempimo pratimuku padaryti,pamasazuoti tas vietas.Sekmes
QUOTE(Mutė @ 2005 08 03, 15:16)
Yra pirkti toks prietaiselis("IKI"pirkau)isistatai tarp keliu ir spaudineji,dar galima ji pakeisti kamuoliu.Rezultatas nera greitas,bet tokia mankstele naudinga vidinei slaunu pusei. Man tai padeda ,dar nepatingekit tempimo pratimuku padaryti,pamasazuoti tas vietas.Sekmes
šiaip aš norėčiau sustiprinti visų kojų vidinę pusę - noriu ten raumenukų.
QUOTE(Bajm @ 2005 08 04, 09:37)
Tai kaip suprantu reikalini ir blauzdu raumenukai.Ar taip?Pratimai tai daliai nesudetingi,bet greitesnio rezultato vistik sulauktum palankius treniruokliu sale. O jei nera galimybes tam ,tai daryk ytupstus,tik juos darant nepamirsk svoriu,nes be svorio raumens neuzauginsi.
QUOTE(Bajm @ 2005 08 04, 07:37)
o man padejo nuostabus treniruoklis-mano rankos ranktas sugniauzi i kumscius,tada jas sudedi viena prie kitos, ir "padedi" tarp koju. ir taip sutraukineji vidine slaunu puse tiek kiek pajegi, pertraukele ir vel toliau. padeda
tik nezinau ar as cia aiskiai pasakiau
QUOTE(Bajm @ 2005 08 03, 10:23)
Mielos moterys....Turiu visoms labai paprasta ir efektyvu buda tureti grazias ir tvirtas kojytes
Nusipirkit dvirati ir minkit kol oras leis...NES:
1)dviratis - tikras grožio eliksyras, nepaprastas fitnio instrumentas: padeda suformuoti skulptūriškus, tobulus sėdmenis, sumodeliuoti visą koją. Priešingai, nei manoma, blauzdos nuo šio sporto nusustambėja.
2)Važiavimas dviračiu atvirame ore skatina gamintis vitaminą D, kuris būtinas, kad kaulai pasisavintų kalcį. Štai kodėl sėsti ant dviračio itin pravartu menopauzę išgyvenančioms moterims, kurių tyko osteoporozė - kaulų nusilpimas netekus kalcio.
3)Dviratis - tarsi tonikas raumenims. Reikiamai tonizuoti kojų ir sėdmenų raumenys neleidžia atsirasti celiulitui arba su juo susidoroja
Daugiau apie tai:
http://www.delfi.lt/....php?id=7215549
Pati minu dvirati jau 2metai ir savo akivaizdiais rezultatais uzkreciau drauges
Kojos super ,tvirtos ir....dingo tragiskas celiulitas ...Bet tai daryti reikia nuolat
Jei ka kla uskit
QUOTE(belisime @ 2005 08 05, 14:40)
Mielos moterys....Turiu visoms labai paprasta ir efektyvu buda tureti grazias ir tvirtas kojytes
Jei ka kla uskit
Jei ka kla uskit
dviratį turiu kelis metus
iš tikrųjų puikus būdas turėti gražias kojas
bet va raumenukų vidinei kojų pusei nelabai priduoda
QUOTE(mjk @ 2005 08 04, 17:11)
o man padejo nuostabus treniruoklis-mano rankos ranktas sugniauzi i kumscius,tada jas sudedi viena prie kitos, ir "padedi" tarp koju. ir taip sutraukineji vidine slaunu puse tiek kiek pajegi, pertraukele ir vel toliau. padeda
nesupratau