Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

user posted image

Vidiniai shlaunu daliai nera daug pratimuku, vienas efektyviausiu, ishkelus koja ir pakreipus peda i ishore kilnoti i virshu ir apacia... (kaip nuotraukoj)Efektyviau butu su svareliu ant kojos ciurnos mirksiukas.gif
Atsakyti
mergickos, o ka daryti jei keliu vidinej pusej riebaliuku sankaupos? kokie pratimai padetu? dabar kai paziuriu i veidrodi, tai isorine koju linija grazi, o vidine blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2005 07 18, 18:11)
mergickos, o ka daryti jei keliu vidinej pusej riebaliuku sankaupos? kokie pratimai padetu? dabar kai paziuriu i veidrodi, tai isorine koju linija grazi, o vidine  blush2.gif  .

man tas pats. negaliu nesioti sijonu. kazkas siaubingo...
Atsakyti
Skaitančioms rusiškai: nusipirkau tokią labai patikusią knygą "Figura pod zakaz". Gal yra ir daugiau kur, bet aš pirkau Laisvės pr. 82, kur yra Norfa, o ten rūsyje knygynas. Na dar vienas orientyras - šalia kavinės "Nykštukų pasaulis"
Dabar apie knygą kuo ji man patiko: ten visi pratimai pateikti grupėmis atskiroms kūno dalims, tipo šlaunims ir sėdmenims (aš šituos pratimus įsisavinau pirmiausiai tongue.gif ), krūtinei, pilvo presui ir t.t. Labai patiko, kad yra piešinukai, aprašyta kaip teisingai atlikti, kaip kvėpuoti ir kokias raumenų grupes kuri pratimas kaip veikia good.gif Ir viskas labai lakoniškai, konkrečiai, be didelių išvedžiojimų.
Paklausit kokie rezultatai? Pradėjau sausio pabaigoje, mankštelę tokią lengvą maždaug 5 - 10 min. prisiverčiu daryti kas rytą, na gal išskyrus savaitgalius, kai leidžiu sau pasivolioti lovoj ilgėliau... blush2.gif Šiandien sveriu 5 kg mažiau
Ir labiausiai man patiko vyro įvertinimas kai ištraukiau seną dviejų dalių maudymosi kostiumėlį ir jį apsirengiau tai jis pareiškė, kad tų ištisinių maišų nedrįsčiau rengtis, nes taip liuks atrodau su atskiru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 07 21, 08:47)
Skaitančioms rusiškai: nusipirkau tokią labai patikusią knygą "Figura pod zakaz". Gal yra ir daugiau kur, bet aš pirkau Laisvės pr. 82, kur yra Norfa, o ten rūsyje knygynas. Na dar vienas orientyras - šalia kavinės "Nykštukų pasaulis"
Dabar apie knygą kuo ji man patiko: ten visi pratimai pateikti grupėmis atskiroms kūno dalims, tipo šlaunims ir sėdmenims (aš šituos pratimus įsisavinau pirmiausiai  tongue.gif ), krūtinei, pilvo presui ir t.t. Labai patiko, kad yra piešinukai, aprašyta kaip teisingai atlikti, kaip kvėpuoti ir kokias raumenų grupes kuri pratimas kaip veikia good.gif Ir viskas labai lakoniškai, konkrečiai, be didelių išvedžiojimų.
Paklausit kokie rezultatai? Pradėjau sausio pabaigoje, mankštelę tokią lengvą maždaug 5 - 10 min. prisiverčiu daryti kas rytą, na gal išskyrus savaitgalius, kai leidžiu sau pasivolioti lovoj ilgėliau... blush2.gif Šiandien sveriu 5 kg mažiau
Ir labiausiai man patiko vyro įvertinimas kai ištraukiau seną dviejų dalių maudymosi kostiumėlį ir jį apsirengiau tai jis pareiškė, kad tų ištisinių maišų nedrįsčiau rengtis, nes taip liuks atrodau su atskiru ax.gif

Kiek kainavo "stebuklingoji " knygelė ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kenzo @ 2005 07 25, 15:28)
Kiek kainavo "stebuklingoji " knygelė ax.gif ?

jau neprisimenu, bet tikrai nedaug - rusiškos visada pigiau nei verstos lietuviškos. Sakyčiau tikrai iki 10 Lt. Ji ten nestora, gal kokių 50 psl., na gal kiek daugiau, bet kaip minėjau jokios beletristikos - vaizdeliai, aprašymai ir viskas smile.gif
Ir brangiosios prisiminkit vieną tiesą - knygelė nepadės, reikės kojomis, rankomis ir visais raumenukais padirbėti biggrin.gif Kai sykį draugei pasigyriau, kad nusipirkau geras svarstykles, tai gavau provokuojantį klausimą: "Na ir kaip? Ar padeda?" Supratot potekstę? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 25 liepos 2005 - 13:43
aš perkuosi žurnalą sportuojančioms - "Tavo žurnalas" daug naudingų patarimų taip pat pratimukų ten rasit - viskas aprašyta smulkiai ir suprantamai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(winter @ 2005 07 27, 13:27)
aš perkuosi žurnalą sportuojančioms - "Tavo žurnalas" daug naudingų patarimų taip pat pratimukų ten rasit - viskas aprašyta smulkiai ir suprantamai  wink.gif

įdomu, kažkaip neteko matyti tokio:blink: jis tik apie sporta? Gal neatkreipiau dėmesio niekad... koks jo periodiškumas? ar būna visose tradicinėse vietose kur spauda parduodama?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 07 27, 14:20)
įdomu, kažkaip neteko matyti tokio:blink: jis tik apie sporta? Gal neatkreipiau dėmesio niekad... koks jo periodiškumas? ar būna visose tradicinėse vietose kur spauda parduodama?

o va jau ir radau internete www.sveikata.lt supratau, kad gal ir esu mačiusi, bet niekad neįsigilinau į jo turinį. Sakai yra ten gerų minčių? reikės paskaitinėti nusipirkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 07 27, 13:20)

šio mėn žurnale pratimai užpakaliukui ir priekinei bei užpakalinei šlaunų daliai. Kaina: 3,9lt tik gaila kad žurnalas išeina tik kartą per 2mėn. o neteko matyti nes tai ne per seniausiai pradėtas leisti žurnaliukas. Man patinka. Šiame numeryje ypač daug info mėgstančioms plaukioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 05 30, 09:53)
Sestadieni supratau, koks dalykas yra geras ne tik slaunims, bet ir uzpakaliui mirksiukas.gif  Tai darzu ravejimas thumbup.gif  Kita diena labai jautesi kurios kuno vietos pasportavo biggrin.gif  Jei tik yra galimybe visoms siulau pabandyti mirksiukas.gif  biggrin.gif

Anaiptol, kai ravi, dirba tik kuris nors vienas raumuo, o daznai, kai netaisyklingai susitupi, tai po to ir sanariai, bei nugara skauda. Sportuojant stengiesi galvoti apie tai, kaip dedi koja, kaip laikai stubura, o dirbant fizini darba nekreipi demesio, o cia pagrindas. Po darzu ravejimo, ar kibiru nesiojimo man visur skauda, o kai nueinu i sporto sale, jauciu tik lengva nuovargi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 07 27, 16:01)
Anaiptol, kai ravi, dirba tik kuris nors vienas raumuo, o daznai, kai netaisyklingai susitupi, tai po to ir sanariai, bei nugara skauda. Sportuojant stengiesi galvoti apie tai, kaip dedi koja, kaip laikai stubura, o dirbant fizini darba nekreipi demesio, o cia pagrindas. Po darzu ravejimo, ar kibiru nesiojimo man visur skauda, o kai nueinu i sporto sale, jauciu tik lengva nuovargi. mirksiukas.gif

joooooooo thumbup.gif buvo laikas, kai prie namo trinkelėm įvažiavimą dėjom, Vyras trinkeles dėliojo, o aš jas su karučiu jam vežiojau iš krūvos artyn. showoff.gif Kaip manot kaip rytojaus dieną jaučiausi? Naprocesas toks labai sportinis: atsiveži karutį, prikrauni jį po vieną trinkelę ir nuvežus į vietą taip pat iškrauni thumbup.gif liuks treniruoklis, tik kad įvažiavimas jau išdėtas, baigėsi nemokamos treniruotės cry.gif
Atsakyti