Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

QUOTE(burbulai2 @ 2012 05 14, 20:20)
Bet jei jos stipreja,tvirteja,tai ir raumenys dideja smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Del begimo va ir man idomu, ar begiojant nesustores tos slaunys dar labiau del atsiradusiu raumenu? Nes noriu pradet begiot, bet del to truputeli baisu, nes slaunys kaip reikiant pastorejo g.gif

O siaip radau superinius pratimukus kojytems thumbup.gif Dar nebandziau, bet oj butu saunu toki lankstuma kaip tos moteriskes plius turet ax.gif Zadu uzsiimt vakarais ax.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 05 20, 15:11)
Sveikos 4u.gif

Del begimo va ir man idomu, ar begiojant nesustores tos slaunys dar labiau del atsiradusiu raumenu? Nes noriu pradet begiot, bet del to truputeli baisu, nes slaunys kaip reikiant pastorejo g.gif

O siaip radau superinius pratimukus kojytems thumbup.gif Dar nebandziau, bet oj butu saunu toki lankstuma kaip tos moteriskes plius turet ax.gif Zadu uzsiimt vakarais ax.gif

Laba 4u.gif
As begioju ir man slaunys tikrai nestoreja, tik oda elastingesne darosi ir raumenukai tvirteja bigsmile.gif
Atsakyti
As begioju ir begiojau,yra biski raumenu,bet kojos tikrai nesustorejao,tuos raumenis ne taip lengva uzsiauginti kaipkai kurie galvoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 05 21, 21:54)
As begioju ir begiojau,yra biski raumenu,bet kojos tikrai nesustorejao,tuos raumenis ne taip lengva uzsiauginti kaipkai kurie galvoja smile.gif

drinks_cheers.gif
Laba 4u.gif
Atsakyti
sveikos. tuoj verksiu.turiu bedu su skydliauke, labai auga svoris naudojant hormonus....ir slaunys pradejo tiesiog trintis i viena kita, kelnes greit nusidevi...bet cia ne beda. beda ta kad man net tokios zaizdos susidare,skauda kai einu....nebezinau ka daryti.gal kaip yra buve.....
Atsakyti
Pabandykit vietas, kur trinasi pasitepti dezodorantu, talku arba vaikiška pudra.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 08 02, 09:42)
Pabandykit vietas, kur trinasi pasitepti dezodorantu, talku arba vaikiška pudra.

Dar labai gerai vaikiskais kremukais tokias vietas tepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 05 20, 14:11)
Sveikos 4u.gif

super pratimai, kojas pakerta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte @ 2005 02 11, 01:53)
dietu tai as ir taip laikausi liemuo plonas uzpakalis irgi bet slaunys tai siaubas nu niekaip jos man netirpsta
o su pritupimais na darau as juos bet tik blauzdos storeja o slaunys anei kiek neploneja sad.gif o be to ir negaliu as daug pritupimu daryt nes silpni keliu sanariai tai darau tol kol nepradeda skaudet sanariu
nesenai sugalvojau kad reik atsigulus ant nugaros letai kelt kojas nu bet as cia tik savaite dar taip mankstinuos tai rezultatu nera dar bet vistiek noriu kad ir jus man patartumet kaip kovojat su storom slanytem
hmm  g.gif  o gal cia beviltiska man kazka daryt gal reiktu susitaikyt gal cia genai ? nes na mano mama ir mociute turejo tokia figura kaip ir as
nu bet as nooooriu  cry.gif nusipirkt normalias kelnes kad butu per visur gerai ir per liemeni ir ant klubu a to dabar be sansu susirast sad.gif ka nors tinkamo

Labai pažįstama situacija smile.gif
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Atrodo, kad antsvorio neturiu, bet visas svoris susikaupęs apatinėj kūno daly. Ir jei tik pastorėju, tai iškart per šlaunis, užpakalį. Metant svorį, pirmiausia nukrenta nuo pilvo, krūtinės, o paskiausiai- nuo šlaunų. Žinau, kad toks figūros tipas būdingas mūsų giminei, bet kažką galima pakeist. Ypač man padėjo vaikščiojimas su mažu vaiku (vežimėlio stūmimas smile.gif kikevieną dieną. Šlaunys ir užpakalis buvo žiauriai smile.gif sumažėję. Dbr vaikas paaugo, pats išeina į kiemą, nebereikia man su juo kursuot gatvėmis, tai ir pastorėjau, ypač per šlaunis, nemėgstu net savęs pačios, visos kelnės negražiai atrodo. Reiks užsiimt vaikščiojimu ar kokiais panašiais pratimais
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Jungiuosi ir aš prie Jūsų smile.gif Aš taip pat kankinuosi dėl savo užpakaliuko ir kojų, nuo pat vaikystės, jau net viltį esu praradusi, nemanau, kad kažką galiu pakeisti... Ir dietų laikiausi (aišku nesu labai ištverminga, užleisdavau šį reikalą gan greitai blush2.gif ) ir į sporto klubą ėjau, aišku per didelės naudos nepastebėjau.. Net nežinau ko griebtis, atsibodo save tokią matyti.. Kaip kažkas ir minėjo, jog net kelnės negražiai atrodo.. Man dar tokia problema jog jei klenės man tinka per slaunis ir ilgį, prie liemenį tokios laisvos, kad iškart reikia bėgti pas siuvėją jas siaurinti.. Atvykau gyventi į UK, šalia gražus parkas, galvoju užsiimti bėgiojimu, bet ar nebus taip, kad tos šlaunys dar labiau išsipūs? Nes mano ta kojų sandara juokinga, išorėje raumenukai, o vidinėj pusėj lašinukai biggrin.gif Atrodau, kaip dviratininkas biggrin.gif Arba sunkiosios atlekos sportininkas biggrin.gif Gal kas nors turi panašios patirties? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kammy @ 2012 09 29, 23:06)
Atvykau gyventi į UK, šalia gražus parkas, galvoju užsiimti bėgiojimu, bet ar nebus taip, kad tos šlaunys dar labiau išsipūs? Nes mano ta kojų sandara juokinga, išorėje raumenukai, o vidinėj pusėj lašinukai biggrin.gif Atrodau, kaip dviratininkas biggrin.gif Arba sunkiosios atlekos sportininkas biggrin.gif Gal kas nors turi panašios patirties? ax.gif

Tikrai nebijokit, neissipus. Begioju jau pora metu, derinu begiojima su taisyklinga mityba ir slaunys tik pagrazejo-is apvalesniu pasidare reljefiskos, matosi raumenukai..kaip kazkas minejo-raumenys taip lengvai neauga, tik riebalai. Taip buna, jei pradejus begioti ir padidejus apetitui ( o jis padideja smile.gif )valgoma dvigubai-tada dideja ne raumenukai, o riebalu sluoksnis. Jei mityba bus grazi ir begiosite-slaunys tik grazes, patikrinta smile.gif
Atsakyti