QUOTE(varlyte @ 2005 02 11, 01:53)
dietu tai as ir taip laikausi liemuo plonas uzpakalis irgi bet slaunys tai siaubas nu niekaip jos man netirpsta
o su pritupimais na darau as juos bet tik blauzdos storeja o slaunys anei kiek neploneja
o be to ir negaliu as daug pritupimu daryt nes silpni keliu sanariai tai darau tol kol nepradeda skaudet sanariu
nesenai sugalvojau kad reik atsigulus ant nugaros letai kelt kojas nu bet as cia tik savaite dar taip mankstinuos tai rezultatu nera dar bet vistiek noriu kad ir jus man patartumet kaip kovojat su storom slanytem
hmm
o gal cia beviltiska man kazka daryt gal reiktu susitaikyt gal cia genai ? nes na mano mama ir mociute turejo tokia figura kaip ir as
nu bet as nooooriu
nusipirkt normalias kelnes kad butu per visur gerai ir per liemeni ir ant klubu a to dabar be sansu susirast
ka nors tinkamo
Labai pažįstama situacija
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Atrodo, kad antsvorio neturiu, bet visas svoris susikaupęs apatinėj kūno daly. Ir jei tik pastorėju, tai iškart per šlaunis, užpakalį. Metant svorį, pirmiausia nukrenta nuo pilvo, krūtinės, o paskiausiai- nuo šlaunų. Žinau, kad toks figūros tipas būdingas mūsų giminei, bet kažką galima pakeist. Ypač man padėjo vaikščiojimas su mažu vaiku (vežimėlio stūmimas
kikevieną dieną. Šlaunys ir užpakalis buvo žiauriai
sumažėję. Dbr vaikas paaugo, pats išeina į kiemą, nebereikia man su juo kursuot gatvėmis, tai ir pastorėjau, ypač per šlaunis, nemėgstu net savęs pačios, visos kelnės negražiai atrodo. Reiks užsiimt vaikščiojimu ar kokiais panašiais pratimais