Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

QUOTE(irmulia @ 2012 04 01, 11:41)
Tokį žiedą įsigijau dar pernai - patiko  mirksiukas.gif  dabar aišku, guli kampe, karts nuo karto išsitraukiu, bet man labiau patinka cardio su jėgos- geresni rezultatai  mirksiukas.gif

Kol kas neturiu laiko i sporto kluba blush2.gif antrasis pilietis mazas blush2.gif

Planuoju rytais begiot, irgi gerai pradeda paploninti slaunis. Su rieduciais vazineju, kai orai geri blush2.gif
Po siek tiek judu link tisklo.

O kiek Tu suploninai slaunis? Gal matavaisi cm? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Teracota @ 2012 04 01, 08:14)
Tikrai naudingas ir naudotis tokiu nėra sudėtinga. Reiks ir man tokį įsigyti.
Kažkaip pastaruoju metu yra didelis noras dailinti  savo kūno formas  lotuliukas.gif

tada zingsiuok i Rimi biggrin.gif su nauolaida dabar juos pardavineja mirksiukas.gif negaila tokios sumos, jei kartais kampe kur ir praguletu
Atsakyti
Sveikos mergaites, atejo pavasaris o su juo ir noras patobulinti slaunu forma. Siaip figura esu daug maz patenkinta, tik turiu platesnius klubus ir slaunys storesnes. Tai galvoju apie slaunu patobulinima. Patarkit kuri geriau pirkti? Kuris yra patogesnis, geresnis?

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man tai uz begima,dviraty,kopima y kalnus nera nieko geriau kojytems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 04 23, 13:11)
Man tai uz begima,dviraty,kopima y kalnus nera nieko geriau kojytems  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 04 23, 12:11)
Man tai uz begima,dviraty,kopima y kalnus nera nieko geriau kojytems  4u.gif

Begant raumenys auga, tai jei norite didesniu ir stangresniu slaunu - ok. Bet jei norisi stangrumo be papildomo raumens padidejimo, tai greitas ejimas geriau.
Atsakyti
nu nezinau,kojos tikrai nera baisiai raumeningos nors ir kiek begioju,raumenu yra,bet tik tiek kiek reikia smile.gif
Atsakyti
Nuo begiojimo niekada ant koju raumenu dideliu neuzsiauginsi, nebent tai butu profesionalus sportas cool.gif
Atsakyti
ir nesuprantu kodel kai kurios taip bijo tu raumenu,truputis raumenu bent man tai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 05 13, 12:30)
ir nesuprantu kodel kai kurios taip bijo tu raumenu,truputis raumenu bent man tai grazu 4u.gif

Tikriausiai todel, kad ne visoms grazu biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Tai pasakyk tuomet kaip gauti tada tas grazias kojas be sporto? doh.gif
Atsakyti
man savo kojeles padeda ploninti jogos uzsiemimai. Pora menesiu lankiau uzsiemeimus su mokytoju, taciau dabar jau ir pati savarankiskai namuose ipratau daryti pratimus pagal nusipirkta knygele. jauciu kaip ne tik slaunys tvirteja ir grazeja, bet ir visas kunas darosi sportiskesnis. Tikrai rekomenduoju isbandyti sportine joga wink.gif
Atsakyti
Bet jei jos stipreja,tvirteja,tai ir raumenys dideja smile.gif
Atsakyti