Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

QUOTE(Teracota @ 2012 03 26, 13:43)
O juo naudojimosi instrukcija yra?

Turetu buti.As ji isigijau is antru ranku tai pas mane instrukcijos nebuvo smile.gif .Bet as kokius zinau pratimus tai ir darau su juo.Darau krutines stangrinima,tai laikau krutines lygije,ir suspaudineju,ir slaunu vidine puse stangrinu,tai sedziu ant sofkutes pusiau gulscia,sulenkusi kojas,treniruokli laikau tarp keliu,ir spudineju smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 05 31, 17:17)
man pavyko savo šlaunis sumažinti (atsikratyti riebalų sluoksnio ) sporto ir mitybos pagalba  mirksiukas.gif 

jokių miltinių ( jokiame pavidale) patiekalų,  jokių saldumynų , jokių bulvių (bet kokiame pavidale)  mirksiukas.gif

Bet turbūt ne tik šlaunys sumažėjo, ar ne? Juk negali būti mitybos, kurios dėka kristų svoris nuo tam tikros kūno vietos...

QUOTE(Olinda @ 2012 01 18, 21:13)
MissR o gal jau labai savikritiška esi, gal viskas su tavo kojom gerai  g.gif  Man įdomu koks tavo fizinis aktyvumas bet 1800-2000 kcal, yra visai nemažai  ax.gif gal tikrai mitybą labiau reikia prižiūrėti  unsure.gif

O man atrodo, kad kalorijų kiekis labai normalus, jeigu medžiagų apykaita normali, neišbalansuota. Tuo labiau, mergina rašė, kad pastoviai sportuoja.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2012 03 26, 14:20)
Bet turbūt ne tik šlaunys sumažėjo, ar ne? Juk negali būti mitybos, kurios dėka kristų svoris nuo tam tikros kūno vietos...

ne, ne tik, nutirpo nuo ten, kur ir turėjo nutirpti ( sėdimoji irgi, pilvelis taip pat) mirksiukas.gif o kur nebuvo lašinukų , ten liko taip kaip anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusprendžiau jį įsigyti, bet reiks jieškoti aprašymo su foto.
Nelabai įsivaizduoju kaip daryti pratimus iš nusakymo. Be paveikslėlių nepavyks tikriausiai man schmoll.gif

QUOTE(rittusia @ 2012 03 26, 14:03)
Turetu buti.As ji isigijau is antru ranku tai pas mane instrukcijos nebuvo smile.gif .Bet as kokius zinau pratimus tai ir darau su juo.Darau krutines stangrinima,tai laikau krutines lygije,ir suspaudineju,ir slaunu vidine puse stangrinu,tai sedziu ant sofkutes pusiau gulscia,sulenkusi kojas,treniruokli laikau tarp keliu,ir spudineju smile.gif .

javascript:emoticon(':oh')
Atsakyti
QUOTE(Teracota @ 2012 03 26, 19:31)
Nusprendžiau jį įsigyti, bet reiks jieškoti aprašymo su foto.
Nelabai įsivaizduoju kaip daryti pratimus iš nusakymo. Be paveikslėlių nepavyks tikriausiai man  schmoll.gif
javascript:emoticon(':oh')

Siaip as juom patenkinta.Kai turesite si treniruokli rankose,savaime iseis daryti tuos pratimus apie kuriuos as Jums parasiau mirksiukas.gif .Bet instrukcija turetu buti :)Tikrai nieko sudetingo.Sudetingiau su juo dirbti,nes reikalauja jegos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 03 26, 13:50)
ne, ne tik, nutirpo nuo ten, kur ir turėjo nutirpti ( sėdimoji irgi, pilvelis taip pat)  mirksiukas.gif  o kur nebuvo lašinukų , ten liko taip kaip anksčiau  mirksiukas.gif

Mano problema - kojos. Pilvo nerasta.. iki 60 cm per liemenį dar ne vieną cm reiktų priaugti... Jei numesčiau nors pora kg, šonkauliai per odą pradėtų lįsti. Žodžiu, nekenčiu šlaunų... doh.gif Bandau sveikiau maitintis, t.y. tiek pat kalorijų, bet kitokie produktai, jokių beverčių angliavandenių, kuriuos dievinu ir t.t. blush2.gif Ir sportuoju, bent minimaliai... Tikiuosi, kad pavyks nors kiek disproporcijas sumažinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 25, 20:31)

Aciu 4u.gif
As siek tiek kitoki nuspirkau, toki, kokio norejau.
Vadinasi pilates ring thumbup.gif pirkau rimi, mokejau 27 lt lygtais.
Panasus i kita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 03 31, 11:11)
Aciu  4u.gif
Vadinasi pilates ring  thumbup.gif pirkau rimi, mokejau 27 lt lygtais.
Panasus i kita
user posted image

Idomus idomus.O koks jo naudojimo principas.Ir kokia kuno dali su juo treniruoti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 31, 14:07)
Idomus idomus.O koks jo naudojimo principas.Ir kokia kuno dali su juo treniruoti ax.gif ?

Galima visa kuna, bet as naudoju kojoms.
user posted image

http://www.youtube.c...feature=related
as darau kojoms pratymus sedint ir stovint.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 03 31, 18:42)
Galima visa kuna, bet as naudoju kojoms.
user posted image

http://www.youtube.c...feature=related
as darau kojoms pratymus sedint ir stovint.

Idomus treniruoklis thumbup.gif .Daug kuno daliu su juom galima padailinti rolleyes.gif Kai isbandysi,parasykite apie ji atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Tikrai naudingas ir naudotis tokiu nėra sudėtinga. Reiks ir man tokį įsigyti.
Kažkaip pastaruoju metu yra didelis noras dailinti savo kūno formas lotuliukas.gif

QUOTE(Nonna @ 2012 03 31, 11:11)
Aciu  4u.gif
Vadinasi pilates ring  thumbup.gif pirkau rimi, mokejau 27 lt lygtais.
Panasus i kita
user posted image

Atsakyti
Tokį žiedą įsigijau dar pernai - patiko mirksiukas.gif dabar aišku, guli kampe, karts nuo karto išsitraukiu, bet man labiau patinka cardio su jėgos- geresni rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti