Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

Dėkui smile.gif Sportuot tai stengiuosi, o su mityba sunkiau.. Nelabai įsivaizduoju kaip reikia ten viską suderinti ar pan. Tiesiog išbraukiau mėgstamiausius valgius, t.y. bandeles ar pan. Tikiuosi padės smile.gif
Atsakyti
Jei dažnai ( kasdien) valgomi tokie patiekalai ir produktai kaip miltiniai, bulviniai, įvairios bandelės, saldumynai ir kiti konditerijos gaminiai - nereikia stebėtis kad ir kojos panašiai atrodo mirksiukas.gif

Tik atsisakius tuščiųjų kalorijų ( bandelės, saldumynai, čipsai, greitas maistas ir pan.) ir intensyviai sportuojant bus pasiekiami norimi rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 03 21, 14:30)
aa, tai čia tiesiog lašinukai  mirksiukas.gif  sumažės numetus svorio ir tiesiog būtinas sportas  mirksiukas.gif  na ir aišku, svarbi mityba  ax.gif

Lasinukai irgi biggrin.gif .bet toje vietoje yra ir raumenukai smile.gif .As pradejau daryti mankstele su treniruokliu peteliske.Jauciasi rezultatas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 21, 15:31)
10 video pratimukų vidinėms šlaunų pusėms
http://www.youtube.c...lf=list_related
mane tik erzina nes ji labai daug kalba  doh.gif  smile.gif  tai prasuku iki pratimo, bet įsiminus juos visus galima daryti pagal savo muziką, tiek kartų kiek nusistatai sau.
Sėkmės visoms!

O net yra pratimuku du viename,kartu ir pilvo presiukas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 22, 00:11)
O net yra pratimuku du viename,kartu ir pilvo presiukas thumbup.gif .

Panos, ale ir nemiegat taip ilgai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 22, 09:41)
Panos, ale ir nemiegat taip ilgai? blink.gif

As velai einu miegoti smile.gif .Man nuo 22-23val.prasideda poilsio minutes.Tik tada as galiu normaliai prisesti,paskaityneti,parasyneti ax.gif .
Atsakyti
visi šie pratimai yra veiksmingi, jei bus atliekami reguliariai ir ilgą laiką mirksiukas.gif

Šlaunis pavyko susiauriaunti kažkur per pusmetį taip treniruojantis kiekvieną mielą dieną + suderinta mityba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 03 23, 00:41)
visi šie pratimai yra veiksmingi,  jei bus atliekami reguliariai ir ilgą laiką  mirksiukas.gif 

Šlaunis pavyko susiauriaunti kažkur per pusmetį taip treniruojantis kiekvieną mielą dieną + suderinta mityba  mirksiukas.gif

tai mes čia visos reguliariai beveik kasdien ir sportuojam smile.gif tikiu, kad dauguma ir maistą derina, ir bėgiojimo sezoną atidariusios mirksiukas.gif
mano iki šiol mėgstamiausi mostai į šonus, atsigulus ant nugaros, rezultatai pradeda matytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 24, 16:52)
tai mes čia visos reguliariai beveik kasdien ir sportuojam  smile.gif tikiu, kad dauguma ir maistą derina, ir bėgiojimo sezoną atidariusios  mirksiukas.gif
mano iki šiol mėgstamiausi mostai į šonus, atsigulus ant nugaros, rezultatai pradeda matytis  smile.gif

Pas mane ir jau pradeda tirpt lasekas biggrin.gif Jau 1cm.atsikraciau.Darau pratimukus slaunims ne pilna menesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 18, 17:11)
Isigyjau siandiena treniruokli peteliske,bandysiu sustiprinti vidines koju slaunis,nes noretusi stangrumo ax.gif .Uzejo man manija dabar ant trenituokliu biggrin.gif

O kaip atrodo ir kur pirkot?
As vieno ieskau, bet pavadinimo nezinau, o paaiskinti nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 03 25, 00:15)
O kaip atrodo ir kur pirkot?
As vieno ieskau, bet pavadinimo nezinau, o paaiskinti nemoku  doh.gif

Stai kaip atrodo smile.gif
http://www.atletas.l...dex.php?id=1021
Atsakyti
O juo naudojimosi instrukcija yra?

QUOTE(rittusia @ 2012 03 25, 20:31)

Atsakyti