Jei dažnai ( kasdien) valgomi tokie patiekalai ir produktai kaip miltiniai, bulviniai, įvairios bandelės, saldumynai ir kiti konditerijos gaminiai - nereikia stebėtis kad ir kojos panašiai atrodo
Tik atsisakius tuščiųjų kalorijų ( bandelės, saldumynai, čipsai, greitas maistas ir pan.) ir intensyviai sportuojant bus pasiekiami norimi rezultatai
Tik atsisakius tuščiųjų kalorijų ( bandelės, saldumynai, čipsai, greitas maistas ir pan.) ir intensyviai sportuojant bus pasiekiami norimi rezultatai
QUOTE(irmulia @ 2012 03 21, 14:30)
aa, tai čia tiesiog lašinukai sumažės numetus svorio ir tiesiog būtinas sportas na ir aišku, svarbi mityba
Lasinukai irgi .bet toje vietoje yra ir raumenukai .As pradejau daryti mankstele su treniruokliu peteliske.Jauciasi rezultatas .
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 21, 15:31)
10 video pratimukų vidinėms šlaunų pusėms
http://www.youtube.c...lf=list_related
mane tik erzina nes ji labai daug kalba tai prasuku iki pratimo, bet įsiminus juos visus galima daryti pagal savo muziką, tiek kartų kiek nusistatai sau.
Sėkmės visoms!
http://www.youtube.c...lf=list_related
mane tik erzina nes ji labai daug kalba tai prasuku iki pratimo, bet įsiminus juos visus galima daryti pagal savo muziką, tiek kartų kiek nusistatai sau.
Sėkmės visoms!
O net yra pratimuku du viename,kartu ir pilvo presiukas .
QUOTE(rittusia @ 2012 03 22, 00:11)
O net yra pratimuku du viename,kartu ir pilvo presiukas .
Panos, ale ir nemiegat taip ilgai?
QUOTE(krista08 @ 2012 03 22, 09:41)
Panos, ale ir nemiegat taip ilgai?
As velai einu miegoti .Man nuo 22-23val.prasideda poilsio minutes.Tik tada as galiu normaliai prisesti,paskaityneti,parasyneti .
visi šie pratimai yra veiksmingi, jei bus atliekami reguliariai ir ilgą laiką
Šlaunis pavyko susiauriaunti kažkur per pusmetį taip treniruojantis kiekvieną mielą dieną + suderinta mityba
Šlaunis pavyko susiauriaunti kažkur per pusmetį taip treniruojantis kiekvieną mielą dieną + suderinta mityba
QUOTE(irmulia @ 2012 03 23, 00:41)
visi šie pratimai yra veiksmingi, jei bus atliekami reguliariai ir ilgą laiką
tai mes čia visos reguliariai beveik kasdien ir sportuojam tikiu, kad dauguma ir maistą derina, ir bėgiojimo sezoną atidariusios
mano iki šiol mėgstamiausi mostai į šonus, atsigulus ant nugaros, rezultatai pradeda matytis
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 24, 16:52)
tai mes čia visos reguliariai beveik kasdien ir sportuojam tikiu, kad dauguma ir maistą derina, ir bėgiojimo sezoną atidariusios
mano iki šiol mėgstamiausi mostai į šonus, atsigulus ant nugaros, rezultatai pradeda matytis
Pas mane ir jau pradeda tirpt lasekas Jau 1cm.atsikraciau.Darau pratimukus slaunims ne pilna menesi
QUOTE(rittusia @ 2012 03 18, 17:11)
Isigyjau siandiena treniruokli peteliske,bandysiu sustiprinti vidines koju slaunis,nes noretusi stangrumo .Uzejo man manija dabar ant trenituokliu
O kaip atrodo ir kur pirkot?
As vieno ieskau, bet pavadinimo nezinau, o paaiskinti nemoku
QUOTE(Nonna @ 2012 03 25, 00:15)
O kaip atrodo ir kur pirkot?
Stai kaip atrodo
http://www.atletas.l...dex.php?id=1021
O juo naudojimosi instrukcija yra?
QUOTE(rittusia @ 2012 03 25, 20:31)