kitas pratimukas šlaunų viršutiniui ilgajam raumeniui: atsiremi į sieną, slenki žemyn kol pasieki 90laipsnių kampą, blauzdos lygiagrečiai sienai ir taip sėdi lyg ant kėdutės.. tiesą, čia ir celiulitui mažinti labai padeda ir blauzdos gali paplonėt trupuį.. hmm sėdėdavau iš pradžių pusę minutės, o po to išsitreniravau(kokie 3mėn) iki dviejų minučių.. bet yra išvermingų žmonių kurie iškarto gali atsėdėt 2min... pabandykit, gal padės
O cia sita pratima kiek kartu reik kartoti? Ta prasme taip pasedziu nu as pavyzdziui 15 sekundziu... kazkiek pavaikstau ir vel is naujo? ar taip supratau
QUOTE(P@nter@ @ 2005 06 01, 20:10)
kitas pratimukas šlaunų viršutiniui ilgajam raumeniui: atsiremi į sieną, slenki žemyn kol pasieki 90laipsnių kampą, blauzdos lygiagrečiai sienai ir taip sėdi lyg ant kėdutės.. tiesą, čia ir celiulitui mažinti labai padeda ir blauzdos gali paplonėt trupuį.. hmm sėdėdavau iš pradžių pusę minutės, o po to išsitreniravau(kokie 3mėn) iki dviejų minučių.. bet yra išvermingų žmonių kurie iškarto gali atsėdėt 2min... pabandykit, gal padės
O cia sita pratima kiek kartu reik kartoti? Ta prasme taip pasedziu nu as pavyzdziui 15 sekundziu... kazkiek pavaikstau ir vel is naujo? ar taip supratau
neblogas pratimėlis. Bandžiau. Išsėdžiu 40s.
QUOTE(agniba @ 2005 06 01, 21:30)
neblogas pratimėlis. Bandžiau. Išsėdžiu 40s.
QUOTE(hobo @ 2005 06 02, 07:39)
Mexica, parašyk pavadinimą, nors nežinau ar man tai padės, nes pas mus nėra Drogo, bet vis tiek parašyk.
aha..as irgi
labai geras daiktas slaunims yra kontrastinis dusas, nes pagerina kraujotaka ir taip padeda mazinti celiulita.
pas mus Drogas yra, tai ka ten perkate jame??? Gal koki gera kremuka kad slaunys suplonetu?
QUOTE(Lusasita @ 2005 06 17, 07:16)
pas mus Drogas yra, tai ka ten perkate jame??? Gal koki gera kremuka kad slaunys suplonetu?
as naudoju DOVE Intensive Firming Cream. Ar celiulitas dingsta nezinau:) bet siiap geras kremas baigiu visa tubele sunaudoti.
Nelabai tikiu, jog nuo kremukų imtų taip ir plonėtų visi galai.
Cia mano shlaunu ploninimo pratimukai...
kojas po viena tiesti i prieki ir palaikyt pora sekundziu..svarbu taisklingai kvepuot
kojas po viena tiesti i prieki ir palaikyt pora sekundziu..svarbu taisklingai kvepuot
Kojas pakaitom kilnot, nenuleidziant ant zemes..
Sekmes
QUOTE(P@nter@ @ 2005 06 01, 20:10)
suintrigavot tuo pratimuku...pabandžiau..bliamba man jau visai mišios, ištempiau vos 10 sekundžių...
viskas reikia pradėt sportintis, o tai vis atidėlioju atidėlioju..pasirodo visai jau ragas man, raumenų atrofija ar kaip ten..
O kokie pratimukai (isbandyti ir veiksmingi) butu vidinei slaunu daliai. Ji pas mane kazkokia padribusi