Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

As nuo vakar gamtoj pradejau begiot,bet pas mus kalnai kalneliai,net gyvenam ant kalno,cia tai sportas biggrin.gif Namo gryzt yra du keliai nuozulnesnis bet ilgesnis(juo dviraciu minu,patikekit kojas gerai pakerta)o antras statesnis bet trumpesnis per miskely kopt reikia.Na zodziu nori nenori kojas mankstini kas dien 4u.gif Ir salej irgi kojom pratimus darau su svoriais ax.gif
Atsakyti
Žinau, kad reikia atsisakyti. Aš antrą savaitę kankinausi, bet šiandien ėmiau ir išsikepiau pyragą doh.gif Nuodėmėm, bet kartais sau i, bet tuomet daugiau ir sunkiau pasportuoju.

QUOTE(irmulia @ 2012 01 31, 22:20)
lašinukai lieka ,todėl kad prasta mityba bus  mirksiukas.gif  kalorijų per dieną suvartojama daugiau nei sudeginama  mirksiukas.gif  o kad riebaliukai tirptų , reikia visiškai atsisakyti nesveiko maisto ir ypač saldumynų  mirksiukas.gif 

jokios cehmijos čia nepadės , tik valia ir užsispyrimas  mirksiukas.gif

Atsakyti
Isigyjau siandiena treniruokli peteliske,bandysiu sustiprinti vidines koju slaunis,nes noretusi stangrumo ax.gif .Uzejo man manija dabar ant trenituokliu biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Nu man kazkaip gaila pinigus leisti treniruokliams, nes kai kurie tai ohoho kokius pinigus kainuoja. verysad.gif Kol kas apseinu su tuo ka turiu, o dar begiojima prijungiau, tai manau turetu pakakti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 18, 17:11)
Isigyjau siandiena treniruokli peteliske,bandysiu sustiprinti vidines koju slaunis,nes noretusi stangrumo ax.gif .Uzejo man manija dabar ant trenituokliu biggrin.gif
lauksim atsiliepimų, kaip peteliškė ar padeda smile.gif vidiniams kol kas nieko naujesnio nesugalvojau už plasnojimą atsigulus į šonus, ir įtupstus "kaip sėdant ant kėdės" kai pėdos žiūri į šonus, bet atrodo visai efektyvūs pratimukai
Atsakyti
Sveikos. Man 14 metų, ūgis 1,64, svoris 47. Visa lieknutė, batono, bandelių kiek laiko nebevalgau, tačiau mano kojos, tiksliau vidinė šlaunų pusė stora, negraži. Nelaukiu vasaros, kada reikės užsidėti maudymuką. Patarkit ką daryt, bandau minti dviratį, tempimo pratimus, bet nežinau ar padeda, manau gal yra kokia kita išeitis?
Atsakyti
QUOTE(U.S. @ 2012 03 20, 19:24)
Sveikos. Man 14 metų, ūgis 1,64, svoris 47. Visa lieknutė, batono, bandelių kiek laiko nebevalgau, tačiau mano kojos, tiksliau vidinė šlaunų pusė stora, negraži. Nelaukiu vasaros, kada reikės užsidėti maudymuką. Patarkit ką daryt, bandau minti dviratį, tempimo pratimus, bet nežinau ar padeda, manau gal yra kokia kita išeitis?

labas, paskaityk temą nuo pradžių, rasi daug gerų pratimų vidinėms šlaunų pusėms, juos daryk kasdien ar bent kas antrą dieną ir raumenys sustiprės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(U.S. @ 2012 03 20, 19:24)

Sveika. Idomu kaip stora gali buti tik visine slaunu puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 21, 11:41)
Sveika. Idomu kaip stora gali buti tik visine slaunu puse  g.gif

Buna buna,toje vietoje kur leskos trinasi,minkstokos vietos.Pas mane tas pats,Aisku kai stoviu tiesiai,jos nesiliecia viena i kita,yra tarpas,bet tose vietose noretusi stangrumo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 21, 12:49)
Buna buna,toje vietoje kur leskos trinasi,minkstokos vietos.Pas mane tas pats,Aisku kai stoviu tiesiai,jos nesiliecia viena i kita,yra tarpas,bet tose vietose noretusi stangrumo. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif buna tiesiog tokios figuros, mano irgi tokia doh.gif darau itupstus ir pasilenkimus i prieki, kad rankom zeme siekciau.
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 21, 13:49)

aa, tai čia tiesiog lašinukai mirksiukas.gif sumažės numetus svorio ir tiesiog būtinas sportas mirksiukas.gif na ir aišku, svarbi mityba ax.gif
Atsakyti
10 video pratimukų vidinėms šlaunų pusėms
http://www.youtube.c...lf=list_related
mane tik erzina nes ji labai daug kalba doh.gif smile.gif tai prasuku iki pratimo, bet įsiminus juos visus galima daryti pagal savo muziką, tiek kartų kiek nusistatai sau.
Sėkmės visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 21 kovo 2012 - 14:31