As nuo vakar gamtoj pradejau begiot,bet pas mus kalnai kalneliai,net gyvenam ant kalno,cia tai sportas Namo gryzt yra du keliai nuozulnesnis bet ilgesnis(juo dviraciu minu,patikekit kojas gerai pakerta)o antras statesnis bet trumpesnis per miskely kopt reikia.Na zodziu nori nenori kojas mankstini kas dien Ir salej irgi kojom pratimus darau su svoriais
Žinau, kad reikia atsisakyti. Aš antrą savaitę kankinausi, bet šiandien ėmiau ir išsikepiau pyragą Nuodėmėm, bet kartais sau i, bet tuomet daugiau ir sunkiau pasportuoju.
QUOTE(irmulia @ 2012 01 31, 22:20)
lašinukai lieka ,todėl kad prasta mityba bus kalorijų per dieną suvartojama daugiau nei sudeginama o kad riebaliukai tirptų , reikia visiškai atsisakyti nesveiko maisto ir ypač saldumynų
jokios cehmijos čia nepadės , tik valia ir užsispyrimas
jokios cehmijos čia nepadės , tik valia ir užsispyrimas
Isigyjau siandiena treniruokli peteliske,bandysiu sustiprinti vidines koju slaunis,nes noretusi stangrumo .Uzejo man manija dabar ant trenituokliu
Labas Nu man kazkaip gaila pinigus leisti treniruokliams, nes kai kurie tai ohoho kokius pinigus kainuoja. Kol kas apseinu su tuo ka turiu, o dar begiojima prijungiau, tai manau turetu pakakti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 18, 17:11)
Isigyjau siandiena treniruokli peteliske,bandysiu sustiprinti vidines koju slaunis,nes noretusi stangrumo .Uzejo man manija dabar ant trenituokliu
lauksim atsiliepimų, kaip peteliškė ar padeda vidiniams kol kas nieko naujesnio nesugalvojau už plasnojimą atsigulus į šonus, ir įtupstus "kaip sėdant ant kėdės" kai pėdos žiūri į šonus, bet atrodo visai efektyvūs pratimukai
Sveikos. Man 14 metų, ūgis 1,64, svoris 47. Visa lieknutė, batono, bandelių kiek laiko nebevalgau, tačiau mano kojos, tiksliau vidinė šlaunų pusė stora, negraži. Nelaukiu vasaros, kada reikės užsidėti maudymuką. Patarkit ką daryt, bandau minti dviratį, tempimo pratimus, bet nežinau ar padeda, manau gal yra kokia kita išeitis?
QUOTE(U.S. @ 2012 03 20, 19:24)
Sveikos. Man 14 metų, ūgis 1,64, svoris 47. Visa lieknutė, batono, bandelių kiek laiko nebevalgau, tačiau mano kojos, tiksliau vidinė šlaunų pusė stora, negraži. Nelaukiu vasaros, kada reikės užsidėti maudymuką. Patarkit ką daryt, bandau minti dviratį, tempimo pratimus, bet nežinau ar padeda, manau gal yra kokia kita išeitis?
labas, paskaityk temą nuo pradžių, rasi daug gerų pratimų vidinėms šlaunų pusėms, juos daryk kasdien ar bent kas antrą dieną ir raumenys sustiprės
QUOTE(U.S. @ 2012 03 20, 19:24)
Sveika. Idomu kaip stora gali buti tik visine slaunu puse
QUOTE(krista08 @ 2012 03 21, 11:41)
Sveika. Idomu kaip stora gali buti tik visine slaunu puse
Buna buna,toje vietoje kur leskos trinasi,minkstokos vietos.Pas mane tas pats,Aisku kai stoviu tiesiai,jos nesiliecia viena i kita,yra tarpas,bet tose vietose noretusi stangrumo.
QUOTE(rittusia @ 2012 03 21, 12:49)
Buna buna,toje vietoje kur leskos trinasi,minkstokos vietos.Pas mane tas pats,Aisku kai stoviu tiesiai,jos nesiliecia viena i kita,yra tarpas,bet tose vietose noretusi stangrumo.
buna tiesiog tokios figuros, mano irgi tokia darau itupstus ir pasilenkimus i prieki, kad rankom zeme siekciau.
QUOTE(rittusia @ 2012 03 21, 13:49)
aa, tai čia tiesiog lašinukai sumažės numetus svorio ir tiesiog būtinas sportas na ir aišku, svarbi mityba
10 video pratimukų vidinėms šlaunų pusėms
http://www.youtube.c...lf=list_related
mane tik erzina nes ji labai daug kalba tai prasuku iki pratimo, bet įsiminus juos visus galima daryti pagal savo muziką, tiek kartų kiek nusistatai sau.
Sėkmės visoms!
http://www.youtube.c...lf=list_related
mane tik erzina nes ji labai daug kalba tai prasuku iki pratimo, bet įsiminus juos visus galima daryti pagal savo muziką, tiek kartų kiek nusistatai sau.
Sėkmės visoms!