Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

Kojeles gražina važinėjimas dviračiu thumbup.gif .
Atsakyti
sveikosmergaites, as cia naujoke smile.gif tacia kaip ir daugelis turiu problemele su slaunimis ir pilvuku blush2.gif gal pasiulytumete man koki pratima vietoj atsilenkimu, nes ju as nelabai galiu daryti, turiu problemu su stuburu ir daktarai man juos draudzia schmoll.gif gal ka pasiulytumete? buciau lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
esu liekna, bet leskos visada pas mane buvo toli grazu ne pagaliukai 4u.gif pradejau sportuoti, intensyviai-galvojau suploninsiu as tas zarazas pagaliau mad.gif
rezultatas-po keliu menesiu sporto jos dar labiau sustorejo ohmy.gif
po metu- apimtys gryzo i senasias,kokios ir buvo pries sporta, tik dabar kojos nebe drebancios saltienos konsistencijos, o raumeningos.
tenka susitaikyti-neturesiu as gazeles koju niekada 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Butterflay @ 2011 02 23, 17:06)
Kojeles gražina važinėjimas dviračiu  thumbup.gif .

o blauzdos nestorėja važinėjant dviračiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyrgute @ 2011 03 01, 18:54)
o blauzdos nestorėja važinėjant dviračiu?  blush2.gif

Bent jau man, priklauso nuo to, kaip laikau pėdą ant pedalo g.gif Tarkim, jei ant pedalo minant laikau padėjusi pirštus, o kulnas pakeltas gaunasi, tada labiau jaučiu, kad dirba blauzdos, o jei atvirkščiai, padedu ant pedalo vidurinę pėdos dalį arba kulną, tada dirba šlaunys bigsmile.gif ir tikrai, visą praeitą vasarą daug važinėjau dviračiu, buvau tikrai sukūdusi bigsmile.gif bet per žiemą.. verysad.gif laukiu kol sniegai nutirps, sėsiu ant dviratuko bicycle.gif
Atsakyti
reikes ir man savo dviratuka sutepti pavasariui thumbup.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
Patarčiau visoms išbandyti, labai padėjo.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vizze @ 2011 04 18, 14:56)
http://www.youtube.c...feature=related
Patarčiau visoms išbandyti, labai padėjo.. thumbup.gif

jo siti geri visi kur ten pratimus po 8 min daryt reikia. As presui darau 8 min. Rezultatai nuostabus. O dar prie to sportuoju pagal 30 day shred by Jillian Michaels programa. Koju apimtis tikrai sumazejo, pasidare raumeningesne ir tikrai patariu pabandyti. Ten yra 3 lygiai. Viena lygi darai 10 dienu nesustodami nes tada nebus rezultatu. Ir treniruote tik 20 min (yra dar apsilimas ir tempimo pratimai po treniruotes) o rezultatais tai as labai dziaugiuos. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRas7 @ 2011 04 21, 09:29)
jo siti geri visi kur ten pratimus po 8 min daryt reikia. As presui darau 8 min. Rezultatai nuostabus. O dar prie to sportuoju pagal 30 day shred by Jillian Michaels programa. Koju apimtis tikrai sumazejo, pasidare raumeningesne ir tikrai patariu pabandyti. Ten yra 3 lygiai. Viena lygi darai 10 dienu nesustodami nes tada nebus rezultatu. Ir treniruote tik 20 min (yra dar apsilimas ir tempimo pratimai po treniruotes) o rezultatais tai as labai dziaugiuos. thumbup.gif  thumbup.gif

geras linkas pradesiu nuo siandien 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites, va cia dar galima rasti pratimuku slaunims, kojoms ir uzpakaliukui biggrin.gif 4u.gif
PRATIMAI
Atsakyti
Uff.. jungiuosi. Esu irgi ne iš apkūnių.. Ir be dviračio negaliu, daug vaikštau (tenka)... o blauzdos o vargeli...vieni raumenys, jau atsikišo net. bet per storos. ir kaip dabar suploninti raumenis? biggrin.gif žiema nepadėjo....
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2011 05 15, 18:26)
Labas mergaites, va cia dar galima rasti pratimuku slaunims, kojoms ir uzpakaliukui biggrin.gif  4u.gif
PRATIMAI

Patiko. Itraukiu i savo kasdienine manksta (senieji pratimai gerokai atsibodo).
Atsakyti