Kojeles gražina važinėjimas dviračiu .
sveikosmergaites, as cia naujoke tacia kaip ir daugelis turiu problemele su slaunimis ir pilvuku gal pasiulytumete man koki pratima vietoj atsilenkimu, nes ju as nelabai galiu daryti, turiu problemu su stuburu ir daktarai man juos draudzia gal ka pasiulytumete? buciau lb dekinga
esu liekna, bet leskos visada pas mane buvo toli grazu ne pagaliukai pradejau sportuoti, intensyviai-galvojau suploninsiu as tas zarazas pagaliau
rezultatas-po keliu menesiu sporto jos dar labiau sustorejo
po metu- apimtys gryzo i senasias,kokios ir buvo pries sporta, tik dabar kojos nebe drebancios saltienos konsistencijos, o raumeningos.
tenka susitaikyti-neturesiu as gazeles koju niekada
rezultatas-po keliu menesiu sporto jos dar labiau sustorejo
po metu- apimtys gryzo i senasias,kokios ir buvo pries sporta, tik dabar kojos nebe drebancios saltienos konsistencijos, o raumeningos.
tenka susitaikyti-neturesiu as gazeles koju niekada
QUOTE(Butterflay @ 2011 02 23, 17:06)
Kojeles gražina važinėjimas dviračiu .
o blauzdos nestorėja važinėjant dviračiu?
QUOTE(spyrgute @ 2011 03 01, 18:54)
o blauzdos nestorėja važinėjant dviračiu?
Bent jau man, priklauso nuo to, kaip laikau pėdą ant pedalo Tarkim, jei ant pedalo minant laikau padėjusi pirštus, o kulnas pakeltas gaunasi, tada labiau jaučiu, kad dirba blauzdos, o jei atvirkščiai, padedu ant pedalo vidurinę pėdos dalį arba kulną, tada dirba šlaunys ir tikrai, visą praeitą vasarą daug važinėjau dviračiu, buvau tikrai sukūdusi bet per žiemą.. laukiu kol sniegai nutirps, sėsiu ant dviratuko
http://www.youtube.c...feature=related
Patarčiau visoms išbandyti, labai padėjo..
Patarčiau visoms išbandyti, labai padėjo..
QUOTE(Vizze @ 2011 04 18, 14:56)
jo siti geri visi kur ten pratimus po 8 min daryt reikia. As presui darau 8 min. Rezultatai nuostabus. O dar prie to sportuoju pagal 30 day shred by Jillian Michaels programa. Koju apimtis tikrai sumazejo, pasidare raumeningesne ir tikrai patariu pabandyti. Ten yra 3 lygiai. Viena lygi darai 10 dienu nesustodami nes tada nebus rezultatu. Ir treniruote tik 20 min (yra dar apsilimas ir tempimo pratimai po treniruotes) o rezultatais tai as labai dziaugiuos.
QUOTE(JusRas7 @ 2011 04 21, 09:29)
jo siti geri visi kur ten pratimus po 8 min daryt reikia. As presui darau 8 min. Rezultatai nuostabus. O dar prie to sportuoju pagal 30 day shred by Jillian Michaels programa. Koju apimtis tikrai sumazejo, pasidare raumeningesne ir tikrai patariu pabandyti. Ten yra 3 lygiai. Viena lygi darai 10 dienu nesustodami nes tada nebus rezultatu. Ir treniruote tik 20 min (yra dar apsilimas ir tempimo pratimai po treniruotes) o rezultatais tai as labai dziaugiuos.
geras linkas pradesiu nuo siandien
Uff.. jungiuosi. Esu irgi ne iš apkūnių.. Ir be dviračio negaliu, daug vaikštau (tenka)... o blauzdos o vargeli...vieni raumenys, jau atsikišo net. bet per storos. ir kaip dabar suploninti raumenis? žiema nepadėjo....
QUOTE(Lila @ 2011 05 15, 18:26)
Patiko. Itraukiu i savo kasdienine manksta (senieji pratimai gerokai atsibodo).