Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

Manau reikia daug sportuoti ,cia kremai nepades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DC* @ 2010 08 19, 12:13)

kremai yra kremai, mes cia kalbam apie tepliojimasi kavos tirsciais, kurie yra kaip pilingas odai, kuris lygina oda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DC* @ 2010 08 19, 13:13)

Oi, tą mes puikiai žinom... mirksiukas.gif Ir ne tik sportuot reikia, bet ir maistą prisižiūrėt... Vien nuo tokių "tepliojimų" tikrai nė viena nesulieknėjo smile.gif Bet odos būklę tokios procedūros pagerina, valo ją, pilinguoja, varo lauk toksinus, mažina riebalų kaupimąsi tose probleminėse vietose ir t.t.t.... 4u.gif Jau geriau tai daryti, nei išvis nedaryti nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytenė: 19 rugpjūčio 2010 - 13:57
QUOTE(Drum @ 2005 06 01, 22:30)
neblogas pratimėlis. Bandžiau. Išsėdžiu 40s.  blush2.gif  tongue.gif

geras pratimas pirma karta dariau isbuvau 1minute 35sekundes 4u.gif pirmas 20sekundziu buvo keista taip o poto ir televizoriu ziureti pradejau biggrin.gif ir seip gan ilgai kaip pirma karta nes man problemos su kojom ir rankom labai greit tirpti pradeda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shogeta: 27 rugpjūčio 2010 - 10:52
Šaunis labai greitai suplonėja bėgiojant rytais (manasis rytas apie 10 val lotuliukas.gif ), tai labai pasijuto smile.gif kelnės laisvos pasidarė thumbup.gif Ir persitempti nereikia, vos 2 km smile.gif

Kremai tai net nežinau... nespartuojant gerų rezultatų nepasieksi... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos!Labai siūlyčiau su "sportu nepersistengti", nes paskui jeigu nesportuosit-tai raumenys pranyksta ir toje vietoje atsiranda riebalai...Aš tai siūlyčiau lankyti kalanetiką, plaukioti baseine, na ir aišku ilgi pasivaikščiojimai gryname ore... 4u.gif
Atsakyti
tai ar kam nors padėjo kokios priemonės? smile.gif Nesu iš kūdų, bet ir pilvas plokščias ir kitur kauliukai retkarčiais bado akis, o kas dėl šlaunų tai negaliu nei suknelių nešiot, nei sijonų schmoll.gif Tai būtų įdomu kas padėjo suplonint jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicia @ 2010 11 03, 13:28)
Sveikos, supermamos!Labai siūlyčiau su "sportu nepersistengti", nes paskui jeigu nesportuosit-tai raumenys pranyksta ir toje vietoje atsiranda riebalai...Aš tai siūlyčiau lankyti kalanetiką, plaukioti baseine, na ir aišku ilgi pasivaikščiojimai gryname ore... 4u.gif

Raumenys lašiniais nevirsta, kaip ir lašiniai raumenimis. Nustojus sportuoti sudeginame mažiau kalorijų, todėl pradeda kauptis didesnis riebalinis sluoksnis (viskas priklausomai nuo mitybos). O raumenų pakitimai (jėga, apimtis), kurie buvo ištreniruoti sportuojant pradeda mažėti, to pasekoje taip pat reikalaudami mažiau kalorijų.
Atsakyti
begiot sveikiau vakarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana'dark @ 2010 07 18, 20:04)
Slaunim veiksminga pritupimai kojos placiau uz peciu ploti,pedos pasuktos i isore ir tupiama lyg atsisest nori,uzpakali atgal kist. Pradziai uzteks 3 x po 30 reguliariai darant padeda pati darau jau nemazai laiko tikrai veiksmingas.

visu 100 % drinks_cheers.gif pritariu - labai geras pratimukas thumbup.gif iš karto vidinius šlaunų raumenukus pajunti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicia @ 2010 11 03, 16:28)

pritariu 100proc. mano tai taip pat patirta. Asmeniskai netinka niekas is "fitnesiniu" pratimu, taip pat pirmu nr. treneriu skiriami pratimai - itupstai, man patys netinkamiausi pratimai, gal, kad kai kuriu kaulu grupes stambokos. Matomai tai yra individualu ir kiekvienas turi atrasti savo sporta.. Nes nuo siu dazniausiai rekomenduojamu pratimu man kaip tik "padideje" slaunys buvo, man tai nepatiko. Todel darau pagal tai kas isbadyta ir tinka man.

Slaunis padeda sumazinti tempimo pratimai - pav. spagato mokinimasis, kitokie tempimo pratimai. Tai pritariu, kad kalanetika, pilatesas, joga gerai, plaukimas as del chlorkalkiu negaliu baseino lankyti.
Labai veiksminga letas butent letas begiojimas, ilgalaikiai vaiksciojimai, nes galit net atkreipti demesi greitu distanciju begikai tokie labiau isreikstu raumenynu, o ilguju distanciju sausesni kunai.
Atsakyti
Viskas!!! Ryt perku plevele, begioju, pradedu laikytis dietos, ai dar uzsisakiau raumenu stimuliatoriu lotuliukas.gif Nu laaabai jau pigiai radau, nesusilaikiau doh.gif Zinau, kad jis neveiksmingas (skaiciau nuomones), bet uzsisakiau vien tam,kad isitikinciau pati, o ne stebedama reklamas galvociau o gal...... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti