Kadaisia buvau darbo reikalais komanderuoteje uzsienyje, is streso visiskai dingo apetitas, jeigu suvalgydavau i diena indeli jogurto, tai jau buvo gerai; be to dirbau fizini darba ir visas kruvis teko kojom, tai grizusi po 2 men. i Lietuva turejau smarkiai siaurinti visus drabuzius, o sijonus net ir trumpinau, nes figura tikrai pasitaise, bet su sveikatele tai reikaliukai pablogejo...
Mums, moterisku formu savininkems, gali padeti tik grezta subalansuota dieta ir fizinis kruvis, manau pritarsit, kai suimi save irankas ir valgai maziau saldumynu svoris tikrai krenta, tik gal nereikia laukti stebuklu, nes manekenemis tikrai netapsim, bet graziai atrodyti tikrai galim.
QUOTE(kapitoška @ 2009 04 29, 08:05)
Kadaisia buvau darbo reikalais komanderuoteje uzsienyje, is streso visiskai dingo apetitas, jeigu suvalgydavau i diena indeli jogurto, tai jau buvo gerai; be to dirbau fizini darba ir visas kruvis teko kojom, tai grizusi po 2 men. i Lietuva turejau smarkiai siaurinti visus drabuzius, o sijonus net ir trumpinau, nes figura tikrai pasitaise, bet su sveikatele tai reikaliukai pablogejo...
Mums, moterisku formu savininkems, gali padeti tik grezta subalansuota dieta ir fizinis kruvis, manau pritarsit, kai suimi save irankas ir valgai maziau saldumynu svoris tikrai krenta, tik gal nereikia laukti stebuklu, nes manekenemis tikrai netapsim, bet graziai atrodyti tikrai galim.
Tikra tiesa bet man vis pritrūksta valios Nežinau kaip kitoms, turinčioms storas šlaunis, bet man yra taip: kai pradedu laikytis kokios dietos ar pan. ir ima kristi svoris - pirmiausia apkūsta veidas, paskui tik "eina" žemyn, bet kol tas "ėjimas" pasiekia šlaunis, jau valios tęsti dietą pas mane nebelieka arba dieta jau būna pasibaigusi (na būna ir tokių trumpų dietų ) O kai pradedu "augti" - pirmiausia auga ant šlaunų, šiknos...
Sveikos merginos,na mane irgi kankina tokia pati problema su šalunimis Tai aš kiekvieną rytą, po 30min. darau specialią mankštą,pasileidžiu per kompiuterį.Mankšta rusų kalba, vadinasi STROINYJE NOGY. Šiaip filmukas užima 700 mb tai nežinau ar galėčiau persiųsti. Gal kas padėtų tada įdėti kur nors ,kad kitos galėtų atsisiųsti. Darau dar tik savaitėlę,bet pratimai yra daugiau tempimo,gana sunkoki,bet nereikalaujantis didelio prakaitavimo,nes labai ramaus ir lėto tempo,bet jau poveikis jaučiasi,taip pat pratimukai apima ir užpakaliuko raumenukus.Jei kuri susidomėjo,galite man parašyti į až arba į skaipą romantike82
ryte, atsibudusi lovoje, ir , kai grįžtu iš darbo, ant lovos suglaudus abi kojas kilnoti kiek leidžia gera nuotaika nenuleidus kojų. Šis pratimas ne tik šlaunims, bet ir pilvo presui, na paskui iškart dušas kontrastinis
Mielos mergaitės, dėl vyrų, vaikų mes padarom, o dėl savęs linkiu jums skirti 10 min. į dieną, 5 min. ryte ir 5 min grįžus iš kart po darbo
O kai vakare žr TV, tai darau su tuščkiais nuo mineralinio vandens buteliais pamušimą kojoms iš visų pusių, na lyg masažas, arba su ratukiniu masažuokliu
Mielos mergaitės, dėl vyrų, vaikų mes padarom, o dėl savęs linkiu jums skirti 10 min. į dieną, 5 min. ryte ir 5 min grįžus iš kart po darbo
O kai vakare žr TV, tai darau su tuščkiais nuo mineralinio vandens buteliais pamušimą kojoms iš visų pusių, na lyg masažas, arba su ratukiniu masažuokliu
QUOTE(wajew @ 2009 06 04, 19:23)
ryte, atsibudusi lovoje, ir , kai grįžtu iš darbo, ant lovos suglaudus abi kojas kilnoti kiek leidžia gera nuotaika nenuleidus kojų. Šis pratimas ne tik šlaunims, bet ir pilvo presui, na paskui iškart dušas kontrastinis
reiks pabandyt
QUOTE(Medona @ 2005 02 11, 03:29)
gal paprasciausiai pabandyk pasilaikyt dietos, nes buna, kad kitom moterim kaupiasi riebalai kazkurioj kuno vietoj ir kaip kris svoris lieknes slaunys
o siaip tai daryk pritupimus, gal pades, tik turek kantrybes!
o siaip tai daryk pritupimus, gal pades, tik turek kantrybes!
As turiu ta pacia problema, storas slaunis, bet va drauge vaiksciojo i kinezeterapija, ir jai pasake, kad pritupimu apskritai sportuojant negalima daryti nebent vos vos pritupti pabuti taip ir vel atsitiesti...
jau is savo patirties galiu pasakyt, kad labai sunkiai gaunasi plonint... jau nebezinau ko griebtis
Papildyta:
QUOTE(wajew @ 2009 06 04, 20:23)
reikes pameginti
mano irgi kojos storokos, dabar po gimdymo dar storesnes
nezinau kaip cia reikes numesti,sportuoti dar jegu nelieka kol kas, o ir siaip paskutinej vietoj man kojos ploneja,krenta visada nuo ten kur ir taip viskas gerai.
o siaip nedaug valgant i rminant dvirati,krinta svoris
nezinau kaip cia reikes numesti,sportuoti dar jegu nelieka kol kas, o ir siaip paskutinej vietoj man kojos ploneja,krenta visada nuo ten kur ir taip viskas gerai.
o siaip nedaug valgant i rminant dvirati,krinta svoris
Radau labai gerų pratimų kompleksiuką internete. Parašyta, kad tai anticeliulitiniai pratimai - dirba viršutiniai kojų ir užpakaliuko raumenys. Kasryt darau, tai tikrai jaučiasi kad raumenukai dirba Pabandykite ir jūs
http://www.youtube.c...h?v=zoJQOapc9cY
http://www.youtube.c...h?v=zoJQOapc9cY
http://www.filedownl...k-video-772720/ cia yra aerobika,neturincios ka veikti namie pirmyn D nenuobodu sportuti su jais,kai visi gali kodel mes ne svorio numeciau,perejau i viena dydi mazesni...bet siuo metu nieko nebeveikiu ir vel tenka is naujo pradeti...blogai tik tas,kad svoris krenta lb stipriai visu pirma nuo virsaus...
QUOTE(forfuna @ 2009 09 16, 20:57)
http://www.filedownl...k-video-772720/ cia yra aerobika,neturincios ka veikti namie pirmyn D nenuobodu sportuti su jais,kai visi gali kodel mes ne svorio numeciau,perejau i viena dydi mazesni...bet siuo metu nieko nebeveikiu ir vel tenka is naujo pradeti...blogai tik tas,kad svoris krenta lb stipriai visu pirma nuo virsaus...
as tai darau manksta slaunims su Gyn Ball kamuoliu ir raumenys pasidare stipresni ir kunas lankstesnis
QUOTE(blodyy @ 2009 09 24, 15:59)
nėra nieko geriau kaip bėgiojimas apsivyniojus šlaunis tokia plona plastmasine plėvele maistui. Kojos išprakaituoja ir rezultatas puikus
Ankščiau beveik kasdien taip sportavau, tai gal kokie rezultai ir matėsi, bet nebėra laiko jau ir tinginys apėmęs Tai bent porą kartų į savaitę bandau vyniotis Tiesa, dar šilti orai kai buvo, apsivyniojusi važinėdavausi dviračiu po pora valandų. Tikrai kojos suplonėjusios buvo