Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

QUOTE(InRed @ 2008 10 31, 14:54)
na, užsisakiau tą Leg Magic g.gif tiesiog matau, kad pratimas lyg ir labai teisingas būtų kojytėms....o kuri nors bandė? Rezultatų yra? g.gif

galvoju pirk, nepirkt? turiu namuose dvirati, bet jis jau taip atsibodes, be to sako labai raumenys auga ir kojos labai nedaileja. Kazkada myniau intensyviai, nukrito gal tik po cm. dabar bandau vel minti dvirati, prisilaikyti dietu ir masazus darausi. nukrito po 3 cm. bet taip ir sustojo. manau dviratis nelabai ka itakoja.
Atsakyti
Sveikos:)

jungiuosi ir aš truputukąsmile.gif kojos mano irgi ne iš plonųjų, bet pradėjus sportuoti blauzdos sutvirtėjo (bet nesuplonėjo dėja ax.gif ), šlaunys ir suplonėjo, ir sutvirtėjo. Bet problema tame, kad viena mano šlaunis yra storesnė už kitą. kiek atsimenu ir anksčiau taip buvo (kaip lieknesnė buvau), po to kai svoriuko priauga kažkodėl to skirtumo nejaučiau, o dabar vėl. Optiškai gal nelabai ir matos, bet kai užsidedu kelnes tai visad jaučiu, kad ant vienos kojos laisviau... na ir tai sukelia man diskomfortą..:. ir nežinau ką čia galėčiau daryt:) Gal kuri susidūrėt su panašia problema? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2008 12 04, 22:17)
Sveikos:)

jungiuosi ir aš truputukąsmile.gif kojos mano irgi ne iš plonųjų, bet pradėjus sportuoti blauzdos sutvirtėjo (bet nesuplonėjo dėja  ax.gif ), šlaunys ir suplonėjo, ir sutvirtėjo. Bet problema tame, kad viena mano šlaunis yra storesnė už kitą. kiek atsimenu ir anksčiau taip buvo (kaip lieknesnė buvau), po to kai svoriuko priauga kažkodėl to skirtumo nejaučiau, o dabar vėl. Optiškai gal nelabai ir matos, bet kai užsidedu kelnes tai visad jaučiu, kad ant vienos kojos laisviau... na ir tai sukelia man diskomfortą..:. ir nežinau ką čia galėčiau daryt:) Gal kuri susidūrėt su panašia problema?  blush2.gif

mano leskute kaire irgi storesne uz desine doh.gif ir nzn ka reikes daryt doh.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related

geras puslapelis, geri pratimukai 4u.gif
Atsakyti
na aš tai jau 2 savaitės kaip kiekvieną dieną darau tokį pratimėli : atsigulus ant šono 1 koją kelti į viršų vėl nuleisti.. manau čia paprastas ir visoms jau žinomas smile.gif rezultatų labai ir nesimato kolkas smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(li94na @ 2008 12 08, 14:07)

Mm, gan paprasti pratimukai smile.gif ačiū g.gif
Atsakyti
Sveikos.O gal žinot ar padeda važinėjimas dviračiu?Nes ketinu pavasarį kai atšils orai nusipirkt dviratį. g.gif
Atsakyti
merginos LIINA is internetiniu parduotuviu renka uzsakima LEG MAGIK jai dar susirinks 4 uzsakejai bus 155LT.paskubekit
Atsakyti
na visa temuke perskaiciau, reiks ismegint ta medaus ir kavos vyniojimasi ax.gif
Atsakyti
Man kojas suploninti padejo linijiniai sokiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 24, 13:35)

ka cia reiskia linijiniai? kaip vyksta veiksmas? g.gif nelabai zinau...
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 24, 14:35)

Noretusi issamiau, kas tai? mirksiukas.gif
Atsakyti