Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

Pas mane ta pati beda!!!!Cia musu seimos genuose yra uzslepta, kad slaunys ir blauzdos turi buti storos doh.gif Ir jokios dietos nieks nepadeda, bet vat galvoju gal reiktu baseina pradet lankyt... g.gif
Atsakyti
Aš tai atsigulu ant žemės(ant nugaros) įsukimbu į stalo kojas ir kilnoju kojas nenuleisdama ant žemės. gal ir nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paauglė.: 09 rugpjūčio 2008 - 13:59
labukas visoms super mamoms... smile.gif turiu sita beda ir labai depresuoju... nes mano geriausia drauge plonyte tokia, o as net koju graziu neturiu... verysad.gif kurie pratimai veiksmingiausi?
Atsakyti
emiau daryti toki pratima: tiesiog paprasti pasilenkimai i prieki, kad rankomis zeme pasiekciau, paspiruokliuoti, kazkiek dupce ir leskos apmazejo, darau jau pora savaiciu si pratima vakarais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 19 rugsėjo 2008 - 12:31
Nezinau ar Jums pades, bet sie pratimai tikrai yra veiksmingi, as pati nebandziau, bet mano drauge isbandzius jos problemele panasi kaip daugeli cia rasiusiu.
Kas is bandys paarsykit rezultatus biggrin.gif
Nuorodele stai cia: notworthy.gif
http://www.dieta.lt/...is/grizti_i/94/
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 07 09, 19:10)
siuos pratimus darau jau pusantros savaites (asmeninis rekordas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) ir ne neketinu nustot  thumbup.gif labai geri  thumbup.gif rekomenduoju, bent jau pradedantiesiems, tai geresniu tikriausiai ir nerasit  biggrin.gif

vakar dariau siuos pratimus ir slaunim ir presui. Nu jauciuosi siandien kaip po geross treniruotes. Labai patiko pratimukai. Bet vistiek uzsinorejau Magic Leg. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nektariuke @ 2008 10 15, 11:46)
Nezinau ar Jums pades, bet sie pratimai tikrai yra veiksmingi, as pati nebandziau, bet mano drauge isbandzius jos problemele panasi kaip daugeli cia rasiusiu.
Kas is bandys paarsykit rezultatus biggrin.gif
Nuorodele stai cia: notworthy.gif
http://www.dieta.lt/...is/grizti_i/94/

bandysiu siandien vakare smile.gif as darau pasilenkimus ir pasistiebimus, leskos sumazejo, bet galejo ir daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 07 09, 19:10)
siuos pratimus darau jau pusantros savaites (asmeninis rekordas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) ir ne neketinu nustot  thumbup.gif labai geri  thumbup.gif rekomenduoju, bent jau pradedantiesiems, tai geresniu tikriausiai ir nerasit  biggrin.gif

labai patiko pratimukai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pratimukai tikrai geri as jau 3 sav lankau kalanetika ir pilatesa ten labai panasiu pratimu yra tai zinokit kuno formas grazina nerealiai smile.gif

Labai dziaugiuos ir jums siulau pamegint smile.gif
Atsakyti
tas vibruojantis dirzas vadinas tiesiog slimming massage belt smile.gif o kur pirktas db nebepasakysiu,nzn siuo metu tos parduotuves pavadinimo g.gif blush2.gif
Atsakyti
na, užsisakiau tą Leg Magic g.gif tiesiog matau, kad pratimas lyg ir labai teisingas būtų kojytėms....o kuri nors bandė? Rezultatų yra? g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif na ka, bandau ir as jungtis prie jusu kompanijos blush2.gif niekada nebuvau lieknu koju savininke o po gimdimo tai isvis doh.gif taigi sendiena gavau Leg Magic smile.gif bandysiu dailinti savo kojites biggrin.gif

QUOTE(InRed @ 2008 10 31, 13:54)
na, užsisakiau tą Leg Magic g.gif tiesiog matau, kad pratimas lyg ir labai teisingas būtų kojytėms....o kuri nors bandė? Rezultatų yra? g.gif

pati nemegstu TVparduotuviu, bet isigyti paskatino tai kad drauge turi ir rezultatai tikrai matosi thumbup.gif

taigi startuoju fitness4.gif

o gal sukurti Leg Magic tema g.gif
Atsakyti