Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolytee: 29 birželio 2008 - 14:04
QUOTE(karolytee @ 2008 06 29, 15:03)

hm tikriaus reikia paspaust dešinį klavišą ant to video ir paspaust extract file ar kažkaip pan unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2008 04 03, 18:39)

siuos pratimus darau jau pusantros savaites (asmeninis rekordas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ir ne neketinu nustot thumbup.gif labai geri thumbup.gif rekomenduoju, bent jau pradedantiesiems, tai geresniu tikriausiai ir nerasit biggrin.gif
Atsakyti
na pirkausi ne lietuvoje.kaina 70 lt. na man tikrai padeda ar bent prisideda prie visko tai ir efektas geresnis g.gif,nes kad ir valanda su tuo dirzu tupesi ir rysi bet ka jokios naudos is jo turbut nebus bigsmile.gif
Papildyta:
o dar del to ar kiekvienam tiks-nzn... nes kol kas tik as, is savo pazistamu turiu lotuliukas.gif siaip jei pinigu negaila,tai bent gera masaza garantuoju drinks_cheers.gif ,man tai sakau,ta dirza su laiku, vis kitoje vietoje reikejo segti,apimtys tikrai mazejo,uzteko 15-20 min kiekvienai vietai.
Atsakyti
QUOTE(forfuna @ 2008 07 12, 23:03)
na pirkausi ne lietuvoje.kaina 70 lt. na man tikrai padeda ar bent prisideda prie visko tai ir efektas geresnis g.gif,nes kad ir valanda su tuo dirzu tupesi ir rysi bet ka jokios naudos is jo turbut nebus  bigsmile.gif
Papildyta:
o dar del to ar kiekvienam tiks-nzn... nes kol kas tik as, is savo pazistamu turiu lotuliukas.gif siaip jei pinigu negaila,tai bent gera masaza garantuoju drinks_cheers.gif ,man tai sakau,ta dirza su laiku, vis  kitoje vietoje reikejo segti,apimtys tikrai mazejo,uzteko 15-20 min kiekvienai vietai.

g.gif O tu kur tu ji pirkaisi konkreciau?Gal kokiam ebay irgi imanoma butu rasti,70lt.sakyciau visai priimtina kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 07 09, 18:10)
siuos pratimus darau jau pusantros savaites (asmeninis rekordas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) ir ne neketinu nustot  thumbup.gif labai geri  thumbup.gif rekomenduoju, bent jau pradedantiesiems, tai geresniu tikriausiai ir nerasit  biggrin.gif

Labuk,neblogi pratimukai thumbup.gif kaip butu galima atsisiust i savo kompa?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2008 07 14, 11:23)
Labuk,neblogi pratimukai thumbup.gif kaip butu galima atsisiust i savo kompa?

su programa cool.gif gal čia yra rekomenduota tinkamų programų http://www.supermama...?...utube&st=12 ax.gif
Atsakyti
sveikutės, o man padėjo sumažinti šlaunų apimtį treniruoklis "Leg magic" ar kaip jis ten, nu iš topshop blush2.gif
šiuo metu nesportuoju, kadangi nelieka laiko
tačiau su tuo treniruokliu daug laiko ir nereikia, užtenka 4-5 kartus per savaitę po 13 minučių į dieną atlikti pratimus, kurie yra įrašyti legmagic cd bigsmile.gif
prie tų mankštelių pridėjus šiek tiek pakoreguotą mitybą per pusantro mėnesio mano šlaunies apimtis sumažėjo 2 cm, neskaitant dar pilvuko ir užpakaliuko, kuriuos taip pat mankština mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2008 07 30, 10:22)
sveikutės, o man padėjo sumažinti šlaunų apimtį treniruoklis "Leg magic" ar kaip jis ten, nu iš topshop  blush2.gif
šiuo metu nesportuoju, kadangi nelieka laiko
tačiau su tuo treniruokliu daug laiko ir nereikia, užtenka 4-5 kartus per savaitę po 13 minučių į dieną atlikti pratimus, kurie yra įrašyti legmagic cd  bigsmile.gif
prie tų mankštelių pridėjus šiek tiek pakoreguotą mitybą per pusantro mėnesio mano šlaunies apimtis sumažėjo 2 cm, neskaitant dar pilvuko ir užpakaliuko, kuriuos taip pat mankština  mirksiukas.gif

o gal galetum tuo legmagic CD turiniu pasidalinti kaipnors? blush2.gif per skype ar pan...gal ten nebus laaabai daug? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2008 07 30, 11:03)
o gal galetum tuo legmagic CD turiniu pasidalinti kaipnors?  blush2.gif  per skype ar pan...gal ten nebus laaabai daug?  blush2.gif

nu aš galiu pabandyti nuripinti mirksiukas.gif nes žinot, kai originalus cd, ne visada leidžia nukopijuot rolleyes.gif
jei pavyks, parašysiu ir pasakysiu, kur patalpinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2008 07 30, 11:27)
nu aš galiu pabandyti nuripinti  mirksiukas.gif  nes žinot, kai originalus cd, ne visada leidžia nukopijuot  rolleyes.gif
jei pavyks, parašysiu ir pasakysiu, kur patalpinau  mirksiukas.gif

buciau laaaaaaaabai laaaaaaaabai dekinga 4u.gif nes turiu as panasu aparata i legmagic, bet ten nebuvo prideta kokius pratimus reiketu daryti, o leskos tai verkiant prasosi sportavimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yolka @ 2008 07 30, 11:36)
buciau laaaaaaaabai laaaaaaaabai dekinga  4u.gif  nes turiu as panasu aparata i legmagic, bet ten nebuvo prideta kokius pratimus reiketu daryti, o leskos tai verkiant prasosi sportavimo  blush2.gif

ok.gif
Atsakyti