Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

QUOTE(Anakondaaz @ 2007 05 17, 20:31)
prašom  mirksiukas.gif
1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis

atsisiųsk visas dalis, tada išsiarchyvuok ir sportuok  mirksiukas.gif  bigsmile.gif
čia aktyvi tokia aerobikos treniruotė užpakaliukui, šlaunims,
žemiau yra jogos ir pilates (nezinau kaip išversti  blush2.gif ) toms pačioms vietoms, čia jau kas ką labiau mėgsta, aš darau aerobiką  ax.gif

Sėkmės!  bigsmile.gif

Gaila bet niekaip nesuprantu kur ten spausti kad instaliuotu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 12 08, 20:56)
Gaila bet niekaip nesuprantu kur ten spausti kad instaliuotu. g.gif

as irg/....ziuriu kaip ozys i naujus vartus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandolina @ 2007 12 10, 12:04)
as irg/....ziuriu kaip ozys i naujus vartus  g.gif

parsisiust is rapidshare neiseina ar išarchyvuot nemokat? unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na ash jau kuris laikas darausi medaus+kavos kauke, tik dar isilasinu kelis lasiukus migdolu aliejaus ax.gif mase ruosiu taip, isidedu kelis saukstelius kavos, gera sauksteli medaus ir uzpilu nedideliu virinto karsto vandens kiekiu, tada ilasinu aliejuka ir tepuosi ax.gif apsivynioju maistine plevele ir einu dirbti darbus, gaminu maista, tvarkausi, nezinau man niekas nuo niekur nenuslysta schmoll.gif be to celiulitas mazeja, ar sukusta nezinau, paskutiniu metu apleidau sita reikala, nes laiko nera verysad.gif bet nuo siandienos vel pradejau, ziuresiu kas cia gausis, aisku pridesiu ir kelis pratimukus thumbup.gif
Atsakyti
O as manau kad esam mielos tokios kokios esam ir jei kazkam tu patinki su storesnem slaunim tai nereiskia kad patiksi labiau jei jos 1-2 cm bus kudesnes.Nebent del saves ir bendros savijautos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giesim @ 2008 01 08, 10:41)
O as manau kad esam mielos tokios kokios esam ir jei kazkam tu patinki su storesnem slaunim tai nereiskia kad patiksi labiau jei jos 1-2 cm bus kudesnes.Nebent del saves ir bendros savijautos ax.gif

cia tai teisybe drinks_cheers.gif bet kaip kazkuri rase, kad trukumus galima paslepti rubais, irgi sutinku, bet pvz kaip papludimyje? mane pvz celiulitas i depresija varo doh.gif ir papludimyje ash nezinau kaip ji pridengti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giesim @ 2008 01 08, 10:41)

4u.gif Zinoma,kad mielos ir t.t..... bet jeigu nesioju 42dydzio kelnes,o norisi bent jau 40dydzio,tai kodel gi nepasistengus del saves.... mirksiukas.gif Manau,kad ir brangiausias tai ivertins.... biggrin.gif
Indrushka labai tave suprantu.... maniskiui as visokia grazi.... bet papludimy ir pirti jauciuosi nejaukiai.... blush2.gif
Atsakyti
Na aš iš ryto vis pratinuosi padaryti mankštelę, tai vis padarau įtupstų su 3-4 s išlaikymu. Darau tol kol jau 'slabna' pasidaro, tada prasivaikstau lengvai ir vel trumpute serija.. smile.gif Visai neblogai, slaunys sustangrejo zymiai, jei ir toliau taip 'nepamirsiu' tu stebuklinguju įtupstų, tai manau keliais cm ir sumažinsiu savo šlauneles. Nors jos pas mane tikrai gan normalios, tačiau stangrumo niekada nebus per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koarlete @ 2008 01 19, 22:17)
Na aš iš ryto vis pratinuosi padaryti mankštelę, tai vis padarau įtupstų su 3-4 s išlaikymu. Darau tol kol jau 'slabna' pasidaro, tada prasivaikstau lengvai ir vel trumpute serija..  smile.gif  Visai neblogai, slaunys sustangrejo zymiai, jei  ir toliau taip 'nepamirsiu' tu stebuklinguju įtupstų, tai manau keliais cm ir sumažinsiu savo šlauneles. Nors jos pas mane tikrai gan normalios, tačiau stangrumo niekada nebus per daug  lotuliukas.gif

tie įtupstai tai tikrai padeda ir rezultatas greit pradeda matytis rolleyes.gif bet kai apsileidi tai jau nieks nepriverčia jų daryt blush2.gif
Atsakyti
Lankiau sporto klubą metus. Programą sudarinėjo treneris pagal mano tuometinius užsakymus. Šlaunys buvo geros, nei storos, nei plonos. Tarkim, atmetus celiulitą - idealios. Bet tuo metu buvau namie užsisedėjus ir pasakiau treneriui, kad noriu pratimų, kad kojos stipresnes būtų. Po metu kojos sustiprėjo, aišku, bet apimtis padidėjo ženkliai. Gaudavau minti dviratį penkiolika minučių ir dar ant tokio treniruoklio, kur sėdint reikia kojomis stumti save su kėdę atsispiriant nuo treniruoklio. Nu kas lanko gym'a, ta žino. Tai va dabar pasižiūrėjau nete, ką pataria šlaunims plonint ir nusipirkau šokdynę. Pratimų su svoriu nebedarau. Pašokinėsiu mėnesį ir pranešiu kaip sekės 4u.gif Žodžių moralė tokia - treneriui sakykit aiškiai ir gal dar priedo paaiškinkit, kokių rezultatų norit, bo gausit storas šlaunis kaip ir aš, norėdamos "stiprių kojų"... Man tai laiptais buvo sunku lipti i septintą aukštą, todėl pamaniau, kad jos silpnos. Tai va smile.gif
Atsakyti
kalanetikoj vidinei šlaunies daliai darom tokį pratimą:

atsiguli ant dešinio šono, kairę koję užkryžiuoji priešais dešinę. Ant dešinės šlaunies arčiau kelio uždedi svarelį, pėdą nustatai režimu "pirštai į save, kulnas į viršų" ir kilnoji lėtai pusantros minutės smile.gif

kitą koją - atitinkamai.

sėkmės gražinant save 4u.gif
Atsakyti
O man labai padėjo vienas pratimas atsikratyt riebių kelių, kas buvo baisiausia. Dabar, deja, apleidau aš sportą, bet jau savaiię vėl darau tą pratimą: atsigulat ant kilimėlio, deldus pasidedat po sėdmenim, kojas stačiai iškeliat į viršų ir tada lenkiat per kelius, kol pirštų galiukai beveik siekia žemę. Taip lankstyt vis greitėjant, kol raumenys ima "degt". Atpalaiduojat ir vėl. Taip kiek pajėgiat. Man tikrai padeda.
(delfyje užmečiau akį į mis Amerika. Jos šlaunys nėra plonos, manau iš storesnių, bet "išsportuotos", be celiulito ir atrodo gražiai)
Atsakyti