Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

QUOTE(Yolka @ 2007 09 26, 16:20)
o gal visgi gali kapnors kitaip dar nupasakot, nes nelabi isisvazduoju kaip cia ta daryt reiketu  blush2.gif  aciu  4u.gif

Ir aš nieko nesupratau schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Muzika mano siela, būk gera, paaiškink ir žioplesnėm pratimuką (na, pvz. kaip darželiniokui), skaičiau kelis kartus ir nesugebėjau"apdoroti" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 09 25, 22:38)
Buvau radusi seniai seniai vieną patarimą kaip suploninti kojas (šlaunis): atsigulti , išsitiesti, tada ištiestas kojas nepakėlus jų nuo pagrindo tarsi vietoje eiti, keliai jokių būdu nesulenkiami, t.y. judeti slaunimis. Ši pratimą daryti po 10-15 min. Mano rezultatas buvo akivaizdus, kelnės pralaisvėjo būtent ties šlaunimis wink.gif . Hmm jei nebus suprastas pratimas bandysiu aiškinti aiškiau ar ieškoti kaip jis buvo pavaizduotas

Man irgi noretusi truputi aiskiau, kaip sitas pratimas daromas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 09 25, 21:38)
Buvau radusi seniai seniai vieną patarimą kaip suploninti kojas (šlaunis): atsigulti , išsitiesti, tada ištiestas kojas nepakėlus jų nuo pagrindo tarsi vietoje eiti, keliai jokių būdu nesulenkiami, t.y. judeti slaunimis. Ši pratimą daryti po 10-15 min. Mano rezultatas buvo akivaizdus, kelnės pralaisvėjo būtent ties šlaunimis wink.gif . Hmm jei nebus suprastas pratimas bandysiu aiškinti aiškiau ar ieškoti kaip jis buvo pavaizduotas

thumbup.gif pratimukas gali atsigules lovoj judėt
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 09 25, 21:38)

na jei as gerai supratau, tai atsigulus reiketu itempineti slaunu raumenis rolleyes.gif

jei ne, tai tada tikrai nzn kaip cia ta pratima reiketu daryti unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 08, 21:33)
Man jokio rezultato nuo medaus su kavos tirščiais nėra. biggrin.gif

Reikia reguliariai patrinti su kavos tirsčiais, juk daugelis mūsų pasimėgaujame kavos puodeliu. Tai vat, man po biskiuka svelnėja odelė, ne tokia "gruoblėta" tampa, aisku tai dar derinu su manksta bei kontrastiniu dušu.
mirksiukas.gif

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Nu išmėginsiu ir aš tuos kavos tirščius su medumi.Tik kaip prisiverst tai daryt dažnai,nes dažniausiai po poros kartu žiūrėk ir nebedarai.O taip noris gražių kojelių. bigsmile.gif
Atsakyti
išbandžiau medų su kavos tirščiais,nežinau kokie bus rezultatai,ir ar turėsiu valios dažnai tai daryti. Laikiau apsivyniavus apie nepilną valandą.Bet galiu pasakyti oda tampa tikrai labai švelni thumbup.gif ,tad gal ir verta nepatingėti,nors ir retkarčiais pasidaryt. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zidinga: 05 lapkričio 2007 - 13:46
QUOTE(zidinga @ 2007 11 05, 14:44)
išbandžiau medų su kavos tirščiais,nežinau kokie bus rezultatai,ir ar turėsiu valios dažnai tai daryti. Laikiau apsivyniavus apie nepilną valandą.Bet galiu pasakyti oda tampa tikrai labai švelni  thumbup.gif  ,tad gal ir verta nepatingėti,nors ir retkarčiais pasidaryt.  tongue.gif

Verta, verta save myleti rolleyes.gif As gal tik po pora kartu per savaite darau kavos tirsciu pylinga, bet kol kas gerai. Aisku iskart po pylingo svarbu pamaitinti odele riebiai kremuku. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 10 28, 19:10)
na jei as gerai supratau, tai atsigulus reiketu itempineti slaunu raumenis  rolleyes.gif

jei ne, tai tada tikrai nzn kaip cia ta pratima reiketu daryti  unsure.gif  biggrin.gif

Na bandziau ta pratima daryti taip kaip supratau, tai man nuo jo blauzdas jau antra diena skauda biggrin.gif o slaunim nieko...
Geriausia poveiki slaunims jauciu darant itupstus...Bet ar taip jas suploninsi cool.gif ?
Atsakyti
Prisijungiu ir aš prie jūsų 4u.gif
Šiandien prisiskaičiau ir pasidariau kavos+medaus kaukę. Plėvelė laikėsi gerai, kol nepradėjau sportuot, pasportavus viskas sušlapo ir nuslydo doh.gif
Žiūrėsim kas čia gausis
Atsakyti
kažkada ir aš labai buvau nepatenkinta per storomis šlaunimis. Dariau vadinamasias žirkles: atsiguli, iškeli tiesias kojas stačiu kampu arba padarai žvakę ir kryžiuoji kojas kuo didesniu greičiu ir kiek pajėgi nuo 50 iki 200 kartų kelis kartus per dieną. Pratimo dėka numečiau 5 cm nuo šlaunų per 4 mėn.

Nors esu pakankamai stambi, bet pastaruoju metu esu patenkinta savo kūnu ir nepykstu ant savo šlaunų, atrodau neblogai - nes raumenų daugiau nei lašinių smile.gif

Stiprinti vidinius šlaunų raumenis padėjo iki 4 metų mažylis - geriausia šį pratimą būtų pradėti su 5 ar 7 mėn. vaikučiu, tiksliai neatsimenu kada pati pradėjau. Atsiguldavau ant nugaros, iškeldavau kojas, sulenkdavau jas, pastatydavau mažylio pėdas ant savo pėdų, paėmusi rankomis jo rankytes ir tiesdavau bei lenkdavau kojas, vaikas budavo patenkintas ir laimingas tik kilnok, tad ir prisiversti specialiai nereikėdavo smile.gif

Atsakyti