labukas visoms paskaiciau ce ir pamaniau, kad esu laaaabai stora, nes mano ugis 164 cm, o sveriu jau net virs 70 kg o kai studijavaau policijoj ir sportavau net 4 kartus per savaite po 1,5 val. ir gana intesyviai, tai buvau iki 55 kg numetus ir peciai paplatejo buvau kaip plaukike, dabar esu mazas lasiniukas, o ypac tos sluanys net nzbnz ka daryti...matyt valios truksta
abukas visoms 4u.gif paskaiciau ce ir pamaniau, kad esu laaaabai stora, nes mano ugis 164 cm, o sveriu jau net virs 70 kg bijau.gif o kai studijavaau policijoj ir sportavau net 4 kartus per savaite po 1,5 val. ir gana intesyviai, tai buvau iki 55 kg numetus ir peciai paplatejo doh.gif buvau kaip plaukike, dabar esu mazas lasiniukas, o ypac tos sluanys unsure.gif net nzbnz ka daryti...matyt valios truksta verysad.gif
Bėgiok Bėgant tikrai numesi svorio, o pečiai tikrai tikrai neplatės
storos slaunys ir mano beda nuo pilvo greit svoris krenta, o vat nuo slaunu - savizudybe numest
Ech, o man ne tik ant šlaunu, bet ir ant pilvo lasinukai gerai kaupias - kriaušytė darausi Pradėjau begiot - žiūrėsiu kokių rezultatų sulauksiu
Na ką jungiuosi ir aš į jūsų gretas su panašiom problemom, bandžiau daryti Body flexą, tačiau po 3 sav. jokio rezultato, dabar darau įv. pratimus (daugelis jų čia aprašyta) ir šiandien nusipirkau šokdyne, manau, užmigdžiusi mažąją pašokinėsiu, gal kas bandėte, kaip suveikė?
QUOTE(*redele* @ 2007 09 18, 22:59)
Na ką jungiuosi ir aš į jūsų gretas su panašiom problemom, bandžiau daryti Body flexą, tačiau po 3 sav. jokio rezultato, dabar darau įv. pratimus (daugelis jų čia aprašyta) ir šiandien nusipirkau šokdyne, manau, užmigdžiusi mažąją pašokinėsiu, gal kas bandėte, kaip suveikė?
jau labiausiai uz viska nemegstu begiot, o sokdyne super mints, gal ir as pabandysiu
QUOTE(laimingai_istekejusi @ 2007 09 17, 21:28)
storos slaunys ir mano beda nuo pilvo greit svoris krenta, o vat nuo slaunu - savizudybe numest
Zinau, kad ne visai i tema, bet man vat idomu, kaip gi tas svoris nuo pilvuko krenta greitai, nes man niekaip Aisku norisi ir slaunu dailesniu, bet pradziai noreciau atsikratyti to nedailaus pilvo. Gal kokiu patarimu turit?
Buvau radusi seniai seniai vieną patarimą kaip suploninti kojas (šlaunis): atsigulti , išsitiesti, tada ištiestas kojas nepakėlus jų nuo pagrindo tarsi vietoje eiti, keliai jokių būdu nesulenkiami, t.y. judeti slaunimis. Ši pratimą daryti po 10-15 min. Mano rezultatas buvo akivaizdus, kelnės pralaisvėjo būtent ties šlaunimis . Hmm jei nebus suprastas pratimas bandysiu aiškinti aiškiau ar ieškoti kaip jis buvo pavaizduotas
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 09 25, 20:38)
Buvau radusi seniai seniai vieną patarimą kaip suploninti kojas (šlaunis): atsigulti , išsitiesti, tada ištiestas kojas nepakėlus jų nuo pagrindo tarsi vietoje eiti, keliai jokių būdu nesulenkiami, t.y. judeti slaunimis. Ši pratimą daryti po 10-15 min. Mano rezultatas buvo akivaizdus, kelnės pralaisvėjo būtent ties šlaunimis . Hmm jei nebus suprastas pratimas bandysiu aiškinti aiškiau ar ieškoti kaip jis buvo pavaizduotas
aha,geras sitas pratimukas,dar kai buvau paaugle manekeniu mokykloje mums ji parode,ne tik slaunims gerai,bet ir klubams...
Aciu,kad priminei,reikes vel pradeti daryti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2007 09 25, 21:38)
o gal visgi gali kapnors kitaip dar nupasakot, nes nelabi isisvazduoju kaip cia ta daryt reiketu aciu
o vat gal kas zinot drebuciu efekta kaip panaikint na taip gaunas..turiu plonas kojytes ir kai zengiu zingsni(tarkim vasara su sortukais trumpais) visa slaunis kaip drebuciai sudreba... kaip tai panaikint? ten ruamenys itariu dreba... lasiniu nera...