Nuo celiulito geriausiai limfodrenazas ir vakuminis masazas padeda.
QUOTE(j7777 @ 2007 06 01, 09:10)
Nuo celiulito geriausiai limfodrenazas ir vakuminis masazas padeda.
ne visiems tinka ir dar melynes lieka... be to ir kainuoja nemazai..
Siandien paskaitinejau jusu temele, o vakar kaip tik naudojau kavos tirscius vonioje kaip pilinga Bet as tik patryniau slaunis, dupce, pilvuka ir nusiploviau. Reikes kada pabandyti kartu su meduciu isivynioti. O tada galima ir kambarius patvarkyt, paprakaituot Arba sode palakstyt
Juk vasara ne uz kalnu
kiek suprantu, tai duso sroviu kaitaliojimas - saltas-karstas, saltas-karstas, alia sokas organizmui, kraujo apytaka suaktyvinti
Juk vasara ne uz kalnu
QUOTE(*bena* @ 2007 03 19, 22:14)
na kadangi esu truputi zalia ant visokiu tokiu sauniu dalykeliu norejau paklausti gal kas zino kas yra kontrastinis dusas? ka jis duoda kaip ji darytis namu salygomis ir kas kiek laiko ji daryti?
kiek suprantu, tai duso sroviu kaitaliojimas - saltas-karstas, saltas-karstas, alia sokas organizmui, kraujo apytaka suaktyvinti
Gimusi_vasarą manau galima, tik ne pirmą kartą, reikia išsiaiškinti odos reakciją.
QUOTE(xIngax @ 2005 05 30, 18:47)
Pabandykit tokį pratimėlį. Pvz.: žiūri serialą, atsiguli ant nugaros per kelius sulenki kojas ir tarp kelių įsidedi lauko teniso kamuoliuką. Ir spaudai tą kamuoliuką. pavargsti padarai pertrauką ir vėl spaudai. O jei nori kad ir presas dirbtų kojas sulenktas dar pakeli 90 laipsnių kampu.
Kamuoliukas gali buti ir didesnis toki pratimuka dariau sporto klube
na paskaičiau,paskaičiau,tai va kaip kažkuri rašė 200lt už 20procedūrų-tikrai eičiau,gal galima adresą,nes medučio tai ir kainytė nemaža,o dar laikas ,prisivertimas ir t.t.be to po tokių procedūru manau kažką gero užsitepus irgi efektas didesnis,o geras kremukas irgi kainuoja,na aš kažkaip pesimistiškai imu žiūrėt įvisokias namines mišraines gal tiesiog ,kad neturiu tam laiko ir kantrybės
QUOTE(gutė* @ 2007 07 08, 09:24)
Gimusi_vasarą manau galima, tik ne pirmą kartą, reikia išsiaiškinti odos reakciją.
Pabandžiau praleisti naktį išsitepliojus medumi. Nepaisant to, kad buvo karšta, nepatogu, išsitepė patalynė. Rezultatas- be galo švelni odytė Bet kažkaip antrą kartą tokiai procedūrai nesiryžtu.
labuka visoms Skaiciua skaiciau as jusu diskusijas ir iskilo klausimas, o tepant vien kavos tirscius ank koju ir laikyti suvyniojus efektas bus?! Butinas tas medus laaabai? Man jau nusibodo kariaut su tom blauzdom-niekaip as ju nesumazinu,kai pradedu sportuot,tai nuo papu svoris greitai nukrenta (tik dejas neatauga ) O nuo koju niekaip Esu 183cm ugio - tokia galima sakyti visia nemaza sveriu 65, ir niekaip negaliu sumazinti svorio,o pagrinde savo slaunu - gal apsipjaustyt
QUOTE(bandele @ 2007 07 31, 15:28)
labuka visoms Skaiciua skaiciau as jusu diskusijas ir iskilo klausimas, o tepant vien kavos tirscius ank koju ir laikyti suvyniojus efektas bus?! Butinas tas medus laaabai? Man jau nusibodo kariaut su tom blauzdom-niekaip as ju nesumazinu,kai pradedu sportuot,tai nuo papu svoris greitai nukrenta (tik dejas neatauga ) O nuo koju niekaip Esu 183cm ugio - tokia galima sakyti visia nemaza sveriu 65, ir niekaip negaliu sumazinti svorio,o pagrinde savo slaunu - gal apsipjaustyt
o as sakyciau, kad sveri mazokai, kaip tokio ugio....nemanau, kad dar reikia kudintis...ir taip pilna anoreksikiu ir pakabu visur...
QUOTE(Yolka @ 2007 07 31, 15:59)
o as sakyciau, kad sveri mazokai, kaip tokio ugio....nemanau, kad dar reikia kudintis...ir taip pilna anoreksikiu ir pakabu visur...
tai va tas ir blogiausiai,kad vizualiai neatrodau kad tiek sveriuu O slaunys tai irgi nemazos - nesuprantu kodel tik tiek sveriu - pati nelabai tikiu-kai pamatau parodymus Kazkos nesusipratimas