sveikos, tikiuosi i sita tema pataikiau
turiu problemele su kojomis .jos nera storos, taciau turbut raumenuku truksta, kad kai einu tai taip ir kliuksi arteja vasara, vaziuosiu i siltus krastus ir taip noretusi galet pasipuost sortukais, o ne bridzais ar sijonais iki keliu
ar imanoma per keleta menesiu sutvirtinti slaunis? siaip pati galvojau imtis sokdynes, bet nezinau, ar pasieksiu norimu rezultatu..
Sveikutes, prisiskaiciau cia apie ta stebukla su kava ir medumi, ir nusprendziau pabandyti. Tai vat sedziu issitepusi ir be proto man grauzia, persti tas kojas, idomu ar cia kava ta celiulita taip naikina ar odai mano bandymai nepatiko Ar jum taip nebuna?
QUOTE(OPP @ 2007 04 11, 17:02)
Sveikutes, prisiskaiciau cia apie ta stebukla su kava ir medumi, ir nusprendziau pabandyti. Tai vat sedziu issitepusi ir be proto man grauzia, persti tas kojas, idomu ar cia kava ta celiulita taip naikina ar odai mano bandymai nepatiko Ar jum taip nebuna?
speju kazkas nelabai tiko, nes man jokiu nemaloniu pojuciu nesukele si procedura, o oda po to tikrai minkstesne tapo
O kai nusiploviau tai oda visa raudonom demem ismusta, jau valanda praejo o kojos dar demetos , nu ir prisidirbau
Darausi ir as panasias proceduras,bet dar ir sportuoju.Siaip manau vien tie vyniojimai tikrai nepades reikia ir raumenu stiprinimo...
QUOTE(OPP @ 2007 04 11, 18:30)
O kai nusiploviau tai oda visa raudonom demem ismusta, jau valanda praejo o kojos dar demetos , nu ir prisidirbau
gali buti, jei medus naturalus, kad oda sualergizavo...
as kai vien medum tepiausi, tai mane kokiom porai savaiciu taip isbere, lyg buciau per dilgeles lakscius.... dabar maziau medaus dedu
Aciu, pabandysiu ir as maziau medaus ideti
QUOTE(OPP @ 2007 04 11, 22:19)
Aciu, pabandysiu ir as maziau medaus ideti
tai celiulitas tirpo del to jos ir per
ne o jei rimčiau tai gal per ilgai laikei? jei apsyvyniavai plevele ir jos ilgai buvo be oro, gal tai nepatiko.
Papildyta:
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 11, 19:40)
Darausi ir as panasias proceduras,bet dar ir sportuoju.Siaip manau vien tie vyniojimai tikrai nepades reikia ir raumenu stiprinimo...
tai pasidalink ir su mumis kokias dar procedūras darai? gal dar kokiu yra...?
[quote=alkoholicka,2007 04 12, 06:43]
ne o jei rimčiau tai gal per ilgai laikei? jei apsyvyniavai plevele ir jos ilgai buvo be oro, gal tai nepatiko.
Nu man jau po kokiu 10 min celiulita grauzti pradejo
Dabar galvoju gal per stipriai as ji itryniau, noredama geresnio rezultato
Nu man jau po kokiu 10 min celiulita grauzti pradejo
Dabar galvoju gal per stipriai as ji itryniau, noredama geresnio rezultato
Darausi tokia kauke is medaus ir kavos tirsciu kaip jus,tik nesivynioju niekur,o tiesiog uzsidedu liekninancius sortukus.
Ir dar naudoju stangrinanti krema.
Oda tai tikrai stangresne ir svelnesne,bet siaip kaip jau sakiau vien kremai tikrai nepades,reikia sportuoti ir nevalgyt visokio slamsto.
Ir dar naudoju stangrinanti krema.
Oda tai tikrai stangresne ir svelnesne,bet siaip kaip jau sakiau vien kremai tikrai nepades,reikia sportuoti ir nevalgyt visokio slamsto.
O kuriai nors padėjo ši procedūra?
Papildyta:
Beje dar labai gerai kontrastinis dušas
Papildyta:
QUOTE(iievukas @ 2007 04 16, 14:57)
O kuriai nors padėjo ši procedūra?
Papildyta:
Papildyta:
man padejo - 3 cm