Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

QUOTE(marfa @ 2007 02 28, 10:54)
4u.gif Pati pirma apie medu rasiau as,tai buvo pries 2 metus,tai is savo praktikos galiu pakartoti,as be kavos dariau,nes nezinojau,kad taip galima,tepiau medu is akies ir vyniojausi ne maisais,o maistine plevele,vyniojau ir pilva,poto dedavausi tokias tampres kelnes ir valanda sokdavau,o poto lysdavau i dusa,rezultatai buvo akivaizdus,tik kaikurios drauges sukritikavo,kad perdaug numeciau per uzpakali,tiesa sakant,jo visai neliko doh.gif ,per puse metu numeciau -10kg mirksiukas.gif Daryciau ir dabar,bet nebeturiu  nei laiko,nei valios  blush2.gif

nu reikes ir man bandyti maistine plevele uzsivynioti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
draugas apsimys is juoko jauciu, jau vakar zvenge, kai man padejo su sniuriukais suristi, sako vyniotini darom i orkaite kisim tipo mano koja mirksiukas.gif
o kaip ant uzpakalio reikia uzsisukti su ta plevele
ir ar tu kiekviena diena juos tepdavai? blush2.gif
Atsakyti
ax.gif Stengiausi kas antra diena taip daryti,nes kas antra dirbau ir per menstruacijas nedariau schmoll.gif
Atsakyti
Marfa, tai kiek medaus „suvalgei“, gal nuosavų avilių turi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 28, 13:58)
Marfa, tai kiek medaus „suvalgei“, gal nuosavų avilių turi hihihi.gif

lotuliukas.gif nea,as ta svori Suomijoje budama meciau,be to ,kadangi medaus nemegstu,tai visai negaila buvo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, bet pasakyk dabar atvirai, kaip manai, ar sukūdai dėl to medaus, ar dėl to, kad kas antrą dieną susivyniojus į plėvelę (termoefektas) šokinėjai iki pamėlynavimo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 02 28, 17:37)
Na, bet pasakyk dabar atvirai, kaip manai, ar sukūdai dėl to medaus, ar dėl to, kad kas antrą dieną susivyniojus į plėvelę (termoefektas) šokinėjai iki pamėlynavimo ? g.gif

vien nuo šokinėjimo nesukūsi, aš pusmetį lankiau areobiką du kartus į savaitę po valandą ir ten skaityk šokinėjimas, bet nesukūdau schmoll.gif
nu baik taip visko nepošlink, o aš taip tikiuosi kad man medus padės... turi padėti, juk aš susilažinau su drauge, aš turiu laimėti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nepošlinu, bandau logiškai mąstyti wink.gif Patikėk, aš irgi labai norėčiau, kad būtų teisybė... Tik va kaip šeimynai paaiškint, kad manęs klibint negalima min. valandą, nes aš medum su kava išsiterliojus ? smile.gif)
Atsakyti
Idomu,idomu g.gif ,zinot ir as uzsimaniau ta medaus/kavos kaukia uzsideti.Tik kavos tirsciu prisikaupsiu ir bandysiu.O gal gerai pabandyt nakciai?Uzsibintuoti su maistinia plevelia ir timpes uzsimovus miegoti.Ar per ilgai butu?Dar toks klausimelis:ar tos shlaunys ilgam buna paplonejusios g.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 03 01, 12:29)
Nepošlinu, bandau logiškai mąstyti wink.gif Patikėk, aš irgi labai norėčiau, kad būtų teisybė... Tik va kaip šeimynai paaiškint, kad manęs klibint negalima min. valandą, nes aš medum su kava išsiterliojus ? smile.gif)

kodel kibint negalima, juk jei normaliai apsitempi ir vaikscioti gali g.gif bent jau taip as manau blush2.gif blush2.gif kol kas man pacaii taip apsitemp nepavyko, maisiukai slydo i apacia wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rududu @ 2007 03 01, 14:07)
Idomu,idomu g.gif ,zinot ir as uzsimaniau ta medaus/kavos kaukia uzsideti.Tik kavos tirsciu prisikaupsiu ir bandysiu.O gal gerai pabandyt nakciai?Uzsibintuoti su maistinia plevelia ir timpes uzsimovus miegoti.Ar per ilgai butu?Dar toks klausimelis:ar tos shlaunys ilgam buna paplonejusios g.gif  blush2.gif ?

tai kaskuri cia ra64 kad kuo ilgiau vaikščiosi išsitepusio tuo geriua, tik kažin ar bus patogu miegoti išsitepus ir plevele apsivyniavus
Atsakyti
aš tai tepliojos kai vyro nėr. o tai jūs ir sėdimąją tepliojat?
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 02 28, 16:37)

ax.gif Atvirai,tai aisku ir nuo sokinejimo,ir maista ribojau,mat turejau tiksla,tai emiausi visu imanomu budu.Siaip nesokinejau iki pamelynavimo,o sokau pagal megstama muzika,visiskai atsipalaidavusi,bet prakaitas tai zliaugdavo,net niesteti pradedavo.... siaip odai tai zinokite negerai,nes nekvepuoja,bet ko nepadarysi,kai labai nori... ax.gif
QUOTE(rududu @ 2007 03 01, 13:07)
Idomu,idomu g.gif ,zinot ir as uzsimaniau ta medaus/kavos kaukia uzsideti.Tik kavos tirsciu prisikaupsiu ir bandysiu.O gal gerai pabandyt nakciai?Uzsibintuoti su maistinia plevelia ir timpes uzsimovus miegoti.Ar per ilgai butu?Dar toks klausimelis:ar tos shlaunys ilgam buna paplonejusios g.gif  blush2.gif ?

schmoll.gif neiskesi ir neissimiegosi... siaip si bajeri apie vyniojimasi man pasake mano masaziste,jinai vyniodavosi ir eidavo su suniu i lauka palakstyti,o as pasirinkau kita buda... Slaunys paplonejusios budu ir dabar,bet veliau pastojau... ir t.t.

QUOTE(meitne @ 2007 03 01, 21:28)
aš tai tepliojos kai vyro nėr. o tai jūs ir sėdimąją tepliojat?

ax.gif apie tai jau rasiau
Atsakyti
4u.gif nu ash kai apsivynodavau taj knyga ejdavau skaityt arba shuni vedziodavau biggrin.gif man tas medus lb oda sushvelnino smile.gif ir lb thumbup.gif atrode smile.gif
Atsakyti