QUOTE(ypata @ 2007 02 28, 16:37)
Na, bet pasakyk dabar atvirai, kaip manai, ar sukūdai dėl to medaus, ar dėl to, kad kas antrą dieną susivyniojus į plėvelę (termoefektas) šokinėjai iki pamėlynavimo ?

Atvirai,tai aisku ir nuo sokinejimo,ir maista ribojau,mat turejau tiksla,tai emiausi visu imanomu budu.Siaip nesokinejau iki pamelynavimo,o sokau pagal megstama muzika,visiskai atsipalaidavusi,bet prakaitas tai zliaugdavo,net niesteti pradedavo.... siaip odai tai zinokite negerai,nes nekvepuoja,bet ko nepadarysi,kai labai nori...
QUOTE(rududu @ 2007 03 01, 13:07)
Idomu,idomu

,zinot ir as uzsimaniau ta medaus/kavos kaukia uzsideti.Tik kavos tirsciu prisikaupsiu ir bandysiu.O gal gerai pabandyt nakciai?Uzsibintuoti su maistinia plevelia ir timpes uzsimovus miegoti.Ar per ilgai butu?Dar toks klausimelis:ar tos shlaunys ilgam buna paplonejusios

?

neiskesi ir neissimiegosi... siaip si bajeri apie vyniojimasi man pasake mano masaziste,jinai vyniodavosi ir eidavo su suniu i lauka palakstyti,o as pasirinkau kita buda... Slaunys paplonejusios budu ir dabar,bet veliau pastojau... ir t.t.
QUOTE(meitne @ 2007 03 01, 21:28)
aš tai tepliojos kai vyro nėr. o tai jūs ir sėdimąją tepliojat?

apie tai jau rasiau