Įkraunama...
Įkraunama...

Storos šlaunys

QUOTE(Dena @ 2005 05 19, 14:44)
Dar vienas neblogas pratimelis slaunims  mirksiukas.gif

Kojos - peciu plociu. Reikia itempti koju raumenis ir desiniaja koja zengti zingsni i prieki, tada daryti itupsta, kad kairiuoju keliu beveik pasiekti grindis. Labiausiai turi buti isitempe kaires kojos raumenys. Neatpalaidavus raumenu, grizti i pradine padeti. Pratima kartoti kita koja. Is viso reikia padaryti tris pratimo serijas (po 10 kartu kiekviena koja).

Šitas pratimas labai efektyvus darant su guma,ar jei neturit su senom pėdkelnėm :PSu koja kuri nejuda priminti gumą,o galus laikyti rankose,pakeltose truputį aukščiau liemens ir darant įtupstą stengtis,kad rankos nejudėtų ax.gif
Dar vienas thumbup.gif pratimas yra: atsigulus ant šono užsidėti ant kojų gumą(ar tas pačias senas pėdkelnes,tik surištas tongue.gif )ir kiek galima daugiau kelti koją ir temti gumą,po to gultis ant kito šono ir tą patį daryti kita koja.Celiulitas garantuotai dings po savaitės ir raumenukai pradės tvirtėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jasia: 23 gegužės 2006 - 11:12
SOS merginos!!!!! sad.gif Turiu problemėlę, pas mane riebaliukai auga ant juosmens virš klubų blink.gif ir ant šlaunų. Pilvo pas mane beveik nėra, o baronkos ant šonų auga cry.gif
Gal galite parekomenduoti kokių pratimukų namų sąlygom, kad galėčiau pasportuoti, juk yra sportuojančių ir išmanančių tokius dalykus, labai prašau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 25 gegužės 2006 - 08:31
QUOTE(lepune @ 2005 05 09, 15:14)
žinau tokį elementarų pratimėlį vidinei kojų pusei. atsiklaupiat, pasiremiat alkūnėmis i grindis ir tada skečiat kojas kiek galite (sulenktas!) užpakaliuką stmkit atgal ir taip sėdėkit bent 100sekundžių.. aišku, tai tempimo pratimas, bet tas jausmas lyg plyštum man asocijuojasi kad tirpsta riebaliukai.. apimtis tikrai pamazėjo, dabar jau vidinės džinsų klešnės nenusitrina.. vadinasi veikia

kitas pratimukas šlaunų viršutiniui ilgajam raumeniui: atsiremi į sieną, slenki žemyn kol pasieki 90laipsnių kampą, blauzdos lygiagrečiai sienai ir taip sėdi lyg ant kėdutės.. tiesą, čia ir celiulitui mažinti labai padeda ir blauzdos gali paplonėt trupuį.. hmm sėdėdavau iš pradžių pusę minutės, o po to išsitreniravau(kokie 3mėn) iki dviejų minučių.. bet yra išvermingų žmonių kurie iškarto gali atsėdėt 2min... pabandykit, gal padės  g.gif  g.gif

o kristina tai dingo kaip į vandenį... niekaip nesulaukiam daugiau pratimukų cry.gif  cry.gif

Hm, tą pratimą - "ant kėdės bet be kėdės", darau gal jau mėnesį, ir nieko...Kažkaip nežinau, tupi prie tos sienos ir nejaugi čia padeda suploninti kojas?! Kažkaip man nesitiki... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 03 10, 22:31)
g.gif Gal,kazkur skaiciau,kad Sindy Kraufort tepesi ketciupu.... tai ,kad visko gali buti...  mirksiukas.gif

kažin, ar nuo to suplonėjo jos šlaunys lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2006 05 25, 08:31)
SOS merginos!!!!! sad.gif Turiu problemėlę, pas mane riebaliukai auga ant juosmens virš klubų blink.gif ir ant šlaunų. Pilvo pas mane beveik nėra, o baronkos ant šonų auga cry.gif
Gal galite parekomenduoti kokių pratimukų namų sąlygom, kad galėčiau pasportuoti, juk yra sportuojančių ir išmanančių tokius dalykus, labai prašau unsure.gif

Kai vaikščiojau į sporto klubą- liepdavo daryt tokį pratimą - (bandysiu aprašyt namų sąlygom) - atsisėdi ant taburetės, pasiimi šluotos kotą (salėje, tai būdavo medinės lazdos), pasidedi taip, kad ji būtų už nugaros (ties juosmeniu), o pati laikai už galų ir tiesiai sėdėdama GREITAI sukinėjiesi 90 laipsnių kampu kairėn, dešinen. po kokia 100-150 tokių sukimųsi darai. Tik nepamišk giliai kvėpuot smile.gif
o dėl šlaunų - geras pratimas - atsiklaupus, kilnot po vieną koją - į šoną, paskui į viršų ir iki horizontalios padėties, nepadedant pirštų ant žemės. kiekvienai kojai, kiekviena kryptim po 10 judesių * 3 kartus. Būnu šlapia visa.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 06 15, 15:26)
o dėl šlaunų - geras pratimas - atsiklaupus, kilnot po vieną koją - į šoną, paskui į viršų ir iki horizontalios padėties, nepadedant pirštų ant žemės. kiekvienai kojai, kiekviena kryptim po 10 judesių * 3 kartus. Būnu šlapia visa.

šitas geras thumbup.gif tik norėčiau pasakyti, kad daryt ne po 10 reikia, o po tiek, kad teisingai darant paskutinius 5 vos išstenėtum tongue.gif be to, tarp pakartojimų pertraukėlė neturi viršyti 1 min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 23:00)
kažin, ar nuo to suplonėjo jos šlaunys  lotuliukas.gif ?

Žinoma suplonėjo...riebaliukus nusiurbus už n sumą bigsmile.gif gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(teseja @ 2006 06 29, 17:12)
Žinoma suplonėjo...riebaliukus nusiurbus už n sumą bigsmile.gif  gossip.gif

ai, taip tai joooooo lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 05 09, 05:14)
žinau tokį elementarų pratimėlį vidinei kojų pusei. atsiklaupiat, pasiremiat alkūnėmis i grindis ir tada skečiat kojas kiek galite (sulenktas!) užpakaliuką stmkit atgal ir taip sėdėkit bent 100sekundžių.. aišku, tai tempimo pratimas, bet tas jausmas lyg plyštum man asocijuojasi kad tirpsta riebaliukai.. apimtis tikrai pamazėjo, dabar jau vidinės džinsų klešnės nenusitrina.. vadinasi veikia

Nelabai supratau pratimuko... (nors ir senai rasyta, bet gal autore atsiras, o gal kas kitas suprato ax.gif )
Atsiklaupi - keliai ant zemes, kaip tada gali skeciot per kelius - vienas klausimas,
kitas - kur alkunes ant zemes, lankiesi i prieki ir jas padedi ar aukstielninka. Niekaip neisiviazduoju to pratimo... Aciu is anksto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 07 02, 01:22)
Nelabai supratau pratimuko... (nors ir senai rasyta, bet gal autore atsiras, o gal kas kitas suprato  ax.gif  )
Atsiklaupi - keliai ant zemes, kaip tada gali skeciot per kelius - vienas klausimas,
kitas - kur alkunes ant zemes, lankiesi i prieki ir jas padedi ar aukstielninka. Niekaip neisiviazduoju to pratimo... Aciu is anksto wink.gif

Man atrodo (aš ne autorė rolleyes.gif ) - atsistoji kaip ir keturiom, tik rankas sulenki ir remiesi rankom nuo pirštų iki alkūnės į žemę, keliai beveik greta, pėdos - žergtai ir bandai atsisėsti. Tada - atgal. Pabandyk prisiminti - panašiai elgiasi šunys - pirma padeda priekines kojas, po to nuleidžia žemyn užpakalį.
Arba kitas variantas, kurį žinau - atsiklaupi, pėdos kaip gali plačiai (keliai beveik šalia) ir - sėdi, vėl kyli aukštyn, sėdi. Rankas gali laikyti kartu priešais save suglaustas delnais - pusiausvyrai išlaikyti.
Atsakyti
Geriausia butu daryti pritupimu mazdaug po 100 kas antra diena, is pradziu gal siek tiek maziau, o po to didinti- tik nepersistengti ir daryti itupstus. Sakau is patirties.
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2006 07 03, 10:32)
Arba kitas variantas, kurį žinau - atsiklaupi, pėdos kaip gali plačiai (keliai beveik šalia) ir  - sėdi, vėl kyli aukštyn, sėdi.  Rankas gali laikyti kartu priešais save suglaustas delnais - pusiausvyrai išlaikyti.

keliai suglausti, o pedos placiai? g.gif kuo si poza skiriasi nuo to jei kojas abi laikytume lygiagreciai? t.y. ir pedos ir keliai suglausti/isskesti vienodu atsumu?

Tigrik, nuo tiek pritupimu keliu sanariu nepradeda skaudet? g.gif
Atsakyti