Cindy, pirmieji akmenukai (nors ir keista, nes anksčiau agatą įsivaizdavau tik tamsų) man panašūs į agatą- buvau nusipirkusi Siver city smulkučius spalvotus agatus, labai panašu į šituos...
QUOTE(Girasol @ 2008 06 28, 18:14)
keliu temą į viršų, gal žinosit kokie čia akmenukai
čia gal nefritas?
labai pilkas nuotraukoje atrodo, realiai labiau į tamsų žalumą
čia gal nefritas?
labai pilkas nuotraukoje atrodo, realiai labiau į tamsų žalumą
1. Agatas
2.Akvamarinas(nelabai geros kokybės)
3.Afrikos nefritas
o nr.1 kartais ne kapučino jaspis?
ir dėl nr2. drisčiau paprieštarauti, kad tai akvamarinas....
ir dėl nr2. drisčiau paprieštarauti, kad tai akvamarinas....
Merginos, paaiškinkit man tundrai kas per dalykas yra swarovsky perlai, t.y. iš ko jie pagaminti?
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 10, 23:15)
Merginos, paaiškinkit man tundrai kas per dalykas yra swarovsky perlai, t.y. iš ko jie pagaminti?
stikliniai
Bet labai kokybiškas stiklas, nenusilupinėja kaip, kad dauguma stiklinių perliukų...
Gal galetumete pasidainti patirtimi kurperkate visus tuos akmenukus? Siunciatės iš interneto ar žinote kur gerų taškų
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 10, 23:15)
QUOTE(Margareta @ 2008 09 12, 12:46)
stikliniai
Aha, stikliniai, bet tikrai jie atsparūs trynimams, gražiai išsilaiko Iš skiriasi nuo paprastų stiklinių perliukų, turi kažkokį ypatingą blizgesį
QUOTE(Nesapnuok @ 2008 09 21, 14:01)
Gal galetumete pasidainti patirtimi kurperkate visus tuos akmenukus? Siunciatės iš interneto ar žinote kur gerų taškų
Iš internet.parduotuvių, bazėj Kaune pas Valę, pas draugę.... Vienžodž, iš visur, kur tik randu O SIlversityje neapsimoka, lb jau kosminės kainos
panašu į paveikslinį jaspį lyg ir..
Manau tikrai jaspis
Owly, ačiū už gerą informaciją