Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenys :)

Cindy, pirmieji akmenukai (nors ir keista, nes anksčiau agatą įsivaizdavau tik tamsų) man panašūs į agatą- buvau nusipirkusi Siver city smulkučius spalvotus agatus, labai panašu į šituos...
Atsakyti
QUOTE(Girasol @ 2008 06 28, 18:14)
keliu temą į viršų, gal žinosit kokie čia akmenukai  mirksiukas.gif

user posted image
user posted image čia gal nefritas?  g.gif  bigsmile.gif
user posted image labai pilkas nuotraukoje atrodo, realiai labiau į tamsų žalumą  unsure.gif

1. Agatas
2.Akvamarinas(nelabai geros kokybės)
3.Afrikos nefritas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolia: 09 rugsėjo 2008 - 20:58
o nr.1 kartais ne kapučino jaspis?
ir dėl nr2. drisčiau paprieštarauti, kad tai akvamarinas....
Atsakyti
Merginos, paaiškinkit man tundrai kas per dalykas yra swarovsky perlai, t.y. iš ko jie pagaminti?
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 10, 23:15)
Merginos, paaiškinkit man tundrai kas per dalykas yra swarovsky perlai, t.y. iš ko jie pagaminti?

stikliniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet labai kokybiškas stiklas, nenusilupinėja kaip, kad dauguma stiklinių perliukų...
Atsakyti
Gal galetumete pasidainti patirtimi kurperkate visus tuos akmenukus? Siunciatės iš interneto ar žinote kur gerų taškų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 10, 23:15)

QUOTE(Margareta @ 2008 09 12, 12:46)
stikliniai  mirksiukas.gif

Aha, stikliniai, bet tikrai jie atsparūs trynimams, gražiai išsilaiko thumbup.gif Iš skiriasi nuo paprastų stiklinių perliukų, turi kažkokį ypatingą blizgesį tongue.gif

QUOTE(Nesapnuok @ 2008 09 21, 14:01)
Gal galetumete pasidainti patirtimi kurperkate visus tuos akmenukus? Siunciatės iš interneto ar žinote kur gerų taškų ax.gif

Iš internet.parduotuvių, bazėj Kaune pas Valę, pas draugę.... Vienžodž, iš visur, kur tik randu biggrin.gif O SIlversityje neapsimoka, lb jau kosminės kainos doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Kokio čia akmens skalda? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
panašu į paveikslinį jaspį lyg ir.. g.gif
Atsakyti
Manau tikrai jaspis smile.gif
Atsakyti
Owly, ačiū už gerą informaciją biggrin.gif
Atsakyti