Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenys :)

QUOTE(Vijurka @ 2007 12 12, 14:02)
Renkantis akmenį patariama vadovautis nuojauta.

Kiek teko kalbeti tiek astrominerologijos centre, tiek kristalu pasaulyje -akcentuojama, kad akmeni reikia rinktis intuityviai
butent tuo ir vadovaujuos, o ju valymo ir zinau daugybe variantu biggrin.gif ir tai, kad ne visus galima pakrauti sauleje ir t.t.
Kai zmogus pameta akmeni, tai nereiskia, kad jis jam netinka, o tai, kad jis jau atliko savo funkcija tam zmogui (esu skaiciusi labai daug apie akmenis ir visur buvo si pozicija, o apie netikima kalbama tada kai akmuo zmogu veikia neigiamai -ar tai galvos svaigimas, ar odos dirginimas ir pan., pvz. daznai sakoma, kad piritas yra tik stiprioms asmenybems, nes priesingu atveju zmogus paemes ji i rankas pradeda jausti silpnuma ar pan.)
Atsakyti
kunigunda78, labai smagu, kad sutikau žmogų daug žinantį apie akmenis. bigsmile.gif Smagu domėtis ir rasti tikrai keistų dalykų.

Gal gali patarti, kokiuose puslapiuose inete galėčiau paskaitinėti, koks akmuo tinka liūtui? Radau gana prieštaringos informacijos. Ir beje, dažniau sutinkama frazė "turkis liūtams netinka", nes mus dar globoja ir Saulė, tai reiktų rinktis rubiną, arba topazą. Patariama nesirinkti ryškiai raudonos ir mėlynos spalvos akmenų, o man oranžinis (ryškus) taip patinka. doh.gif
Atsakyti
O rubunas tai raudonas, o ir topazas kaip ir mėlynas.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 12 13, 16:07)
Gal gali patarti, kokiuose puslapiuose inete galėčiau paskaitinėti, koks akmuo tinka liūtui? Radau gana prieštaringos informacijos. Ir beje, dažniau sutinkama frazė "turkis liūtams netinka", nes mus dar globoja ir Saulė, tai reiktų rinktis rubiną, arba topazą. Patariama nesirinkti ryškiai raudonos ir mėlynos spalvos akmenų, o man oranžinis (ryškus) taip patinka.  doh.gif

Kazkada rusu knygoj perskaiciau, kad svarstyklem negalima jokiu budu rubinu ir kitu raudonos spalvos akmenu, nors man raudona spalva yra silnybe, o rubinus tiesiog dievinu wub.gif -tad daugeliui metu buvau savo zieda su rubinu nukis giliai ir net pagalvoti apie ji nedrisau.
pradejus dometis akmenimis, suzinojau, kad reiktu labai atsargiai vertinti rusu leidinius, nes juose megstama akmenims priskirti neigiamu savybiu ir pan., kad akmeni reikia rinktis intuityviai, o ne pgl bendro pobudzio horoskopus -taip ir darau, beje, jau ne vienerius metu mano rubinukas ant rankos ir neketinu su juo skirtis
Siek tiek tinklapiu, gal kas bus naudingo
lietuviskai cia (reikia atidaryti konkretu akmeni)http://www.freewebs.com/pusbrangiai-akmenys/
cia yra ivairiu skirstymu pagal gimima
http://www.bernardine.com/gemstones/

http://www.all-that-gifts.com/choice/
http://www.all-that-...hoice/lion.html
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Aisku, sunku, kol supranti, kas ir kaip..Dekui.
Del akmenu - jei netiks akmuo, tai mzogus ir nenesios, jusk tiek daug dalyku mes renkames visai nesamoningai. Man liudniau, kai matai, kaip zmones iesko turkio ir perka dazyta howlita, keramikini turki ( padaryta tiesiog is milteliu ir nudazyta kaip akmeni). Gaila tada, jei zmogus nuosirdziai tiki, kad tai jo akmuo, o jam negelbsti...
Atsakyti
QUOTE(dekolte @ 2008 01 24, 23:49)
Aisku, sunku, kol supranti, kas ir kaip..Dekui.
Del akmenu - jei netiks akmuo, tai mzogus ir nenesios, jusk tiek daug dalyku mes renkames visai nesamoningai. Man liudniau, kai matai, kaip zmones iesko turkio ir perka dazyta howlita, keramikini turki ( padaryta tiesiog is milteliu ir nudazyta kaip akmeni). Gaila tada, jei zmogus nuosirdziai tiki, kad tai jo akmuo,  o jam negelbsti...

Jeigu sau nesistengsi padeti, tai ir pats tikriausias akmuo nepades. MAn kazkaip keista, kai galvoja, kad va, nusipirks karolius ir problemu neliks... Tokiems reikalams tada jau geriau pirkti neapdirbtus akmenuku grynuolius, kristalus specializuotuose parduotuvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 25 sausio 2008 - 10:30
yo,ir laikyt reikia rankoj, kisenej, prie kuno, o ne kur nors ant meztinio karolius reprezentacijai. Nors jei padedda zmonems tei akmenys, puiku, kartais reikai tik tikejimo, kad pasiseks, ir jau viskas keiciasi, ir noro, ir jegu atsiranda:)
Atsakyti
QUOTE(dekolte @ 2008 01 24, 23:49)
Gaila tada, jei zmogus nuosirdziai tiki, kad tai jo akmuo,  o jam negelbsti...

klysti-jei zmogus itiki, kad jam kazkas pades -tai suveikia, nepaisant to ar tai naturalus akmuo, ar sintetinis, ar bala zino kas -apie tokia saviitaiga prirasyta daug knygu ax.gif
savotiskas placebo efektas
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 01 25, 14:22)
klysti-jei zmogus itiki, kad jam kazkas pades -tai suveikia, nepaisant to ar tai naturalus akmuo, ar sintetinis, ar bala zino kas -apie tokia saviitaiga prirasyta daug knygu  ax.gif
savotiskas placebo efektas

drinks_cheers.gif ne iš piršto laužtas ir pasakymas, kad mintis - visagalė
Atsakyti
Būtent, aš ir norėjau turkio, bet kai perėjau keletą vietų, kur prekiaujama dirbiniai iš turkio, pamačiau, kad trauka šiam akmeniui visiška išnyko. Visų pirma dėl to, jog neradau auskarų ar apyrankės, kokios norėjau su šiuo akmenuku, o antra,-kiekvienas pardavėjas dievagojasi, kad jo akmuo tai tikras turkis, o iš tiesų tai man labai panašu tiesiog į dažytą howlitą. Todėl ir nebepirksiu. Geriau paieškosiu man tinkančio ir patinkančios sidabro dirbinių.
Vis gi neieškau akmens, kad man padėtų, pati tai sugebu ir tvarkausi puikiai. Labiau pasidomėjau, kokie akmenys man netinka, jeigu ką. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2007 08 19, 23:59)
O MAN ATRODO KAD TURKIO AKMENUKAI KITOKIOS SPALVOS  g.gif

jau grozis jusu nuotrauku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti