Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenys :)

QUOTE(nijalota @ 2010 05 21, 14:48)
merginos zinau kad gal ne cia rasau bet nezinau kur daugiau parasyt gal jus man kaip pradedanciajai karoliuku verejai galit patart kur galeciau rasti turkio spalvos karoliuku?

=nijalota, uzeik i www.akmeneliai.com ten gausus pasirinkimas, gal rasi kazka tinkamo sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 06 02, 09:08)
vėriniams.lt , paveiksliukas user posted image va  unsure.gif

Čia yra presuotas hovlitas biggrin.gif Arba kitaip vadina Turkio konstrukcija.....Sioj foto turkio nerasta 4u.gif
Atsakyti
Nelabai į temą, bet kur rasti pirkti tokius užsegimus? user posted image g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besame: 02 rugpjūčio 2010 - 00:06
Silver city panašių esu mačius. Ai ir dar perliukas.lt smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Dar vieną klausimą turiu, norėjau pirkt internetu karoliukus ir kita, ir prie atsiskaitymo būdų išmete 2 variantus Grynais atsiimant ir Check/Money Order g.gif Kaip čia suprasti gal kas žino?
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2010 08 02, 12:01)
Ačiū  4u.gif Dar vieną klausimą turiu, norėjau pirkt internetu karoliukus ir kita, ir prie atsiskaitymo būdų išmete 2 variantus Grynais atsiimant ir Check/Money Order  g.gif Kaip čia suprasti gal kas žino?

Čia kurioje internetinėje pard? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 08 02, 13:04)
Čia kurioje internetinėje pard? smile.gif

http://www.karoliukai.lt smile.gif
Atsakyti
Pasakykit kas pirkot iš ten, labai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2010 08 02, 13:04)
Pasakykit kas pirkot iš ten, labai reikia  unsure.gif

ooo, kaip dizainą pakeitė ši parduotuvė bigsmile.gif pirkau iš ten. bent aš rinkausi grynais atsiimant, o tada iškart rašiau į el paštą jiems, nes kitaip pasirinkti neišeina.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 08 02, 14:54)
ooo, kaip dizainą pakeitė ši parduotuvė bigsmile.gif  pirkau iš ten. bent aš rinkausi grynais atsiimant, o tada iškart rašiau į el paštą jiems, nes kitaip pasirinkti neišeina.

Parašiau į el.paštą davė sąskaitėlę kur pervesti, tikiuosi viskas bus gerai ir neapgaus rolleyes.gif dar laukiu iš lelija.lt siuntinuko bigsmile.gif pirmą kart internetu perku, todėl taip ir žioplinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2010 08 02, 14:04)
Parašiau į el.paštą davė sąskaitėlę kur pervesti, tikiuosi viskas bus gerai ir neapgaus  rolleyes.gif dar laukiu iš lelija.lt siuntinuko  bigsmile.gif pirmą kart internetu perku, todėl taip ir žioplinėju  biggrin.gif

Tikrai neapgaus drinks_cheers.gif Visada ten su jais taip. Viskas per el paštą beveik.
Atsakyti
Gal kas žinot kokie čia akmenukai? ax.gif

user posted image
Atsakyti