Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenys :)

ups. ne ten pataikiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia.Popo: 01 gegužės 2010 - 17:49
Gelbėkit merginos - viena e-parduotuvė teigia, kad čia unakitas -
user posted image,
aš drįstu tuo laaaaaaaaaabai abejoti , parašius jiems laišką, jie sako, kad jiems taip nurodė tiekėjai, ir jie tiekėjais pasitiki - jei rasčiau įrodymų, pakeistų užrašą, bet kur to įrodymo ieškoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaskolka: 17 gegužės 2010 - 10:28
QUOTE(Jaskolka @ 2010 05 17, 10:28)
Gelbėkit merginos - viena e-parduotuvė teigia, kad čia unakitas -
user posted image,
aš drįstu tuo laaaaaaaaaabai abejoti , parašius jiems laišką, jie sako, kad jiems taip nurodė tiekėjai, ir jie tiekėjais pasitiki - jei rasčiau įrodymų, pakeistų užrašą, bet kur to įrodymo ieškoti?  g.gif

nu nebet dazytas g.gif is tiesu tai cia gali buti daug variantu. nes matosi, kad dazytas ryskia spalva...
Atsakyti
margareta, puslapyje teigiama - natūralus akmuo doh.gif
nemanau, kad kas dažytų tikrą
user posted image

unakitą, kad tokį gražų margumą sugadintų unsure.gif

išsiunčiau el.laiškus profesoriui į minerologijos katedrą, draugų geologui, ir FMG biggrin.gif
ieškosiu teisybės hihihi.gif
Atsakyti
merginos zinau kad gal ne cia rasau bet nezinau kur daugiau parasyt gal jus man kaip pradedanciajai karoliuku verejai galit patart kur galeciau rasti turkio spalvos karoliuku?
Atsakyti
QUOTE(nijalota @ 2010 05 21, 14:48)
merginos zinau kad gal ne cia rasau bet nezinau kur daugiau parasyt gal jus man kaip pradedanciajai karoliuku verejai galit patart kur galeciau rasti turkio spalvos karoliuku?

Turkio karoliuku gali rasti ko gero kiekvienoje internetineje karoliuku parduotuveje mirksiukas.gif
cia
cia
cia

Atsakyti
man užneša į dažytą žadeitą 4u.gif
Atsakyti
Gavau užsakymą - pagaminti vėrinį iš natūralaus turkio doh.gif . Kur tokio galėčiau gauti? Visur kiek žiūriu - arba presuoti milteliai, aba dažytas howlitas, ar iš viso kemika doh.gif
Atsakyti
aš netyčia į temą gausiuos - sakykit, o kas per naujadaras yra gėlių turkis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 06 01, 22:04)
aš netyčia į temą gausiuos - sakykit, o kas per naujadaras yra gėlių turkis?  blink.gif

Kur jūs tokį girdėjot? unsure.gif
Atsakyti
vėriniams.lt , paveiksliukas user posted image va unsure.gif
Atsakyti
Tai čia dažytas smile.gif
Atsakyti