ups. ne ten pataikiau
QUOTE(Jaskolka @ 2010 05 17, 10:28)
Gelbėkit merginos - viena e-parduotuvė teigia, kad čia unakitas -
,
aš drįstu tuo laaaaaaaaaabai abejoti , parašius jiems laišką, jie sako, kad jiems taip nurodė tiekėjai, ir jie tiekėjais pasitiki - jei rasčiau įrodymų, pakeistų užrašą, bet kur to įrodymo ieškoti?
,
aš drįstu tuo laaaaaaaaaabai abejoti , parašius jiems laišką, jie sako, kad jiems taip nurodė tiekėjai, ir jie tiekėjais pasitiki - jei rasčiau įrodymų, pakeistų užrašą, bet kur to įrodymo ieškoti?
nu nebet dazytas is tiesu tai cia gali buti daug variantu. nes matosi, kad dazytas ryskia spalva...
merginos zinau kad gal ne cia rasau bet nezinau kur daugiau parasyt gal jus man kaip pradedanciajai karoliuku verejai galit patart kur galeciau rasti turkio spalvos karoliuku?
QUOTE(nijalota @ 2010 05 21, 14:48)
merginos zinau kad gal ne cia rasau bet nezinau kur daugiau parasyt gal jus man kaip pradedanciajai karoliuku verejai galit patart kur galeciau rasti turkio spalvos karoliuku?
Turkio karoliuku gali rasti ko gero kiekvienoje internetineje karoliuku parduotuveje
cia
cia
cia
man užneša į dažytą žadeitą
Gavau užsakymą - pagaminti vėrinį iš natūralaus turkio . Kur tokio galėčiau gauti? Visur kiek žiūriu - arba presuoti milteliai, aba dažytas howlitas, ar iš viso kemika
QUOTE(Jaskolka @ 2010 06 01, 22:04)
aš netyčia į temą gausiuos - sakykit, o kas per naujadaras yra gėlių turkis?
Kur jūs tokį girdėjot?
Tai čia dažytas