Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenys :)

Sveikos, norėčiau ir aš pasitikslinti savo akmenukų pavadinimus, tad patvirtinkite arba paneikite 4u.gif
user posted image

1.Onyxas?
2.Aragonitas?
3.Žadeitas
4.Snaiginis Obsidianas?
5.Afrikinis Sodalitas?
6.Ametistas

Atsakyti
Nr 6 , gali but ir violetinis jaspis
jaspis

daug ingormacijos
akmenys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 10 lapkričio 2009 - 16:50
Ten prie jų iš tikrųjų buvo vokiškas aprašymas, bet kadangi nesu nei vokiečių kalbos žinovė nei akmenukai nebuvo sudėti taip kad atskirti būtų galima tai tik pabandžiau atskirti. Viso buvo 11 akmenukų, nors turėjo būti 12. Atidaviau tigro akį, rožinį kvarcą, solidaitą. Krištolą atpažystu. Liko šie ir prie jų: Onyx, Aragonit, Amethyst, Jaspis, Aventurin, Karneol, Neue Jade (Serpentin), Obsidian.
Atsakyti

Aventurine
Atsakyti
Žiūrėjau žiūrėjau dabar visai susipainiojau doh.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, su naujaisiais. Noriu pasiteirauti del perlu kainu, gal jus ka ismanote . Maciau Akropoly auskarus su perlais ( kaina 2000 lt) , zinoma auksiniai.
Pardaveja sake , kad tai juriniai , t.y. tikri. Ten pat maciau ir visa verini, kaina irgi panasi ( 2200 lt) , paklausiau , tai cia tada kokie, atsake, kad irgi tikri juriniai. Taip ir nesupratau kur auskariuku du perliukai ir visas verinys uz panasia kaina ( ir atrodo vienodai ). Gal nuo firmos priklauso ? Paaiskinkit man, neismanelei . Aciu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2010 01 06, 19:24)
sveikos, merginos, su naujaisiais. Noriu pasiteirauti del perlu kainu, gal jus ka ismanote . Maciau Akropoly auskarus su perlais ( kaina 2000 lt) , zinoma auksiniai.
Pardaveja sake , kad tai juriniai , t.y. tikri. Ten pat maciau ir visa verini, kaina irgi panasi ( 2200 lt) , paklausiau , tai cia tada kokie, atsake, kad irgi tikri juriniai. Taip ir nesupratau kur auskariuku du perliukai ir visas verinys uz panasia kaina ( ir atrodo vienodai ). Gal nuo firmos priklauso ? Paaiskinkit man, neismanelei . Aciu.  bigsmile.gif

Na, kad kaina siaubingai užkelta, tai faktas smile.gif Apie jūrinius ir apskritai apie perlus galite pasiskaityti čia http://auksarankes.l...abb8c1d293b291b
Atsakyti
sveikos,gal zinote koks cia akmuo viduryje? ax.gif

user posted image
Atsakyti
man panašiausia į mėlynąjį agatą g.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 02 26, 22:52)
man panašiausia į mėlynąjį agatą  g.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
taip, dazytas agatas:) nors pirmiausia pamaniau,kad jurinis jaspis:)
Atsakyti
gal kas zino koki akmeni raminanti nervus ax.gif
Atsakyti