dažei voleliu ar teptuku?
QUOTE(Siracusa @ 2007 09 19, 10:59)
dažei voleliu ar teptuku?
Visaip,bet geriau voleliu,o išvis geriausia purškiamais,bet brangoka.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 19, 08:40)
Dangviva, liuks panaudojai ir gražiai atrodo
Aciu
Na lb fainiai perdazytas stalas,bet kokio jis pavirsiaus buvo ? niuz grynas medis ar ta blizganti medzio klijuote?
QUOTE(Dangviva @ 2007 09 19, 08:38)
Noriu ir aš pasirodyti su savo išmislu. Draugė gimtadienio proga padovanojo keturis indelius, pagal gamintojo užmačias skirus padažams, kurie susideda į vieną padėkliuką. Taigi pagalvojau, kad vienu metu keturis padažus tikrai negaminsiu, tad kilo idėja juos panaudoti kaip vazonėlius kaktusams.
Man tai jie labiau ir panasus i vazonelius negu i padazine
QUOTE(ca_ca @ 2007 09 20, 17:15)
Na lb fainiai perdazytas stalas,bet kokio jis pavirsiaus buvo ? niuz grynas medis ar ta blizganti medzio klijuote?
Blizganti klijuote
Na ir taip gerai tie dazai prilipo su gruntu? hmm as spinta noreciau perdazyt bet bijau su tuo pavirsium kaip ten bus..
QUOTE(blansyte @ 2007 09 20, 20:22)
Blizganti klijuote
tikrai saunei yrengtas vaiko kambarys as irgi noreciau palepes. o padazines tai super panaudotos taip graziai tarodo tie kaktusai jose
QUOTE(ca_ca @ 2007 09 20, 20:57)
Na ir taip gerai tie dazai prilipo su gruntu? hmm as spinta noreciau perdazyt bet bijau su tuo pavirsium kaip ten bus..
Taigi gruntas specialus.Jis reikalingas tam,kad senają spalvą nuimt,o tai gali būt,kad be grunto dažant dėsi 5 sluoksnius ir vistiek senoji prasimuš .Man taip yra buve,tik po sužinojau apie gruntą :wub:Tiesiog paklausk kai pirksi,gal dabar jau ko naujesnio yra
cia eblogu ideju pilna. aisku ir labai juokingu http://trinixy.ru/20...hi_50_foto.html
seip ideju tai cia tikria neblogu bet tas su ciulptuku vaiko tai ziauriiausia su katusi