viskas ten matysis
laukiam nuotraukyciu
Na va,kaip ir žadėjau parodau kambarį palėpėje.
Čii yra laiptai iš apatinio kambario į viršutinį
Dabar lipam tais laiptais į viršų
O čia kambarėlis 9 kvadratų,bet telpa viskas
Tik jau nesmerkit už betvarkę,nes ten ne mamo,o sūnaus karalija,o jis tikrai ne iš tvarkingujų
Tik jau nesmerkit už betvarkę,nes ten ne mamo,o sūnaus karalija,o jis tikrai ne iš tvarkingujų
[quote=blansyte,2007 09 18, 12:35]Na va,kaip ir žadėjau parodau kambarį palėpėje.
Nu man visai cia nepanasu i betvarke, labai grazus kambarelis (ak, jei mes turetume palepe, tai jau tikria irgi irengtume sunui kambareli). Saunuoliai
Nu man visai cia nepanasu i betvarke, labai grazus kambarelis (ak, jei mes turetume palepe, tai jau tikria irgi irengtume sunui kambareli). Saunuoliai
QUOTE(blansyte @ 2007 09 18, 12:35)
Na va,kaip ir žadėjau parodau kambarį palėpėje.
Kad nieko nesimato
Dar karta dedu,gal matysis dabar
Noriu ir aš pasirodyti su savo išmislu. Draugė gimtadienio proga padovanojo keturis indelius, pagal gamintojo užmačias skirus padažams, kurie susideda į vieną padėkliuką. Taigi pagalvojau, kad vienu metu keturis padažus tikrai negaminsiu, tad kilo idėja juos panaudoti kaip vazonėlius kaktusams. Štai kaip tai atrodo realybėje
iš priekio
iš viršaus, kadangi kiekvieno indelio vidus skirtingos spalvos
iš priekio
iš viršaus, kadangi kiekvieno indelio vidus skirtingos spalvos
[quote=blansyte,2007 09 18, 15:36]
Matosi matosi labai sauniai atrodo
Matosi matosi labai sauniai atrodo
Dangviva, liuks panaudojai ir gražiai atrodo
labai smagiu ideju merginos, o svarbiausia manau nebijoti experimentuoti
blansyte, fainai atrodo atnaujinti daiktai norėjau paklausti, ar prieš dažymą kažkaip ruošėt stalą? šveitėt ar pan?
QUOTE(Siracusa @ 2007 09 19, 10:26)
blansyte, fainai atrodo atnaujinti daiktai norėjau paklausti, ar prieš dažymą kažkaip ruošėt stalą? šveitėt ar pan?
Kadangi tie senesni baldai geresnės kokybės nei dabartiniai,tai nei šveisti nereikėjo.Tik jei dažome labai skirtinga spalva ,nei buvusioji,tai reikia prieš dažymą padengti gruntiniais dažais,po to pašveisti ir tada jau dažyti
O ta geltoną knygų etažerę tai vyras padarė.Mano stichija tai dažymas