Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 12 05, 01:32)
Siandien pamaciau viena ideja toms,kam reikia apledijusi masinos langa gramdyti:pasiutas pasiltintas maiselis,viena jo trumpoji krastine su skylute,per kuria isikisa lango gramdiklis,kita trumpoji krastine nesusiuta,pro ja ikisam ranka ir suimam grandiklio rankenele.Ir gramdant ranka nesala,ir nugramdytas sniegas ant rankos nekrenta,nes ziema tikrai ne fontanai ta stikla gramdyti.

Aga, geras daiktas. Man MB tokį praitais metais padovanojo, kad rankyčių nenušalčiau stiklą begramdydama. Toks kailinis maišelis. Galima ir pačioms tokį lengvai pasigamint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 05 gruodžio 2008 - 22:45
Patiko sitas "vazonelis" is kriauklyciu suvertu.
user posted image
Atsakyti
bekuopdama is spintos isaugtus drabuzius,radau pirstinukes vaikiskas...
kumstines,grazios tokios,rastuotos,vienzo-gaila ismesti,ir sove i galva pasidaryti is ju mobiliakui maisiuka-kiseniuka toki..
dabar rankiojuos karoliuku,sakau gal mergaitei varda issiuvinesiu,o sau ir taip "prikolnas"daikciukas gaunas,tik ant nykscio prikabinau telefono pakabuka-snaige tokia...
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
O man vis ikrisdavo ik puodeli arbatos pakelis doh.gif doh.gif doh.gif user posted image
Atsakyti
[quote=eskimute,2008 12 04, 17:43]

Na ir aš pasidalinsiu. Čia prieš šventes, gal kas sumąstys kaip dovaną padaryt. Prieš gerus du metus iš savo paprasto USB flash'iuko pasigaminau va kokį.
Labai juokingai atrodo, meškis tarsi galvą įstrigęs kompe.

Joooo as irgi pamaniau,..nu nieko sau !!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Super ideja ,negaliu atsitoketi,jauciu reikia i vaiku deze listi biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 19:42)
O man vis ikrisdavo ik puodeli arbatos pakelis doh.gif  doh.gif  doh.gif

Prisiminiau anekdotą: ateina žmogelis pas akių gydytoją ir sako:
- daktare, pažiūrėkit, man kairę akį nuolatos skauda. Kas čia gali būti?
- Viskas gerai, tiesiog gerdamas arbatą, išimkite šaukštelį iš stiklinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 18:42)
O man vis ikrisdavo ik puodeli arbatos pakelis doh.gif  doh.gif  doh.gif user posted image

Ideja liuks-bet prie segtuko reiktu padirbeti-padekupazinti ji ar ka g.gif ,kad butu mielas ir akiai ir sirdziai mirksiukas.gif

Kas uzsiima dekupazu,tai zino ,kad lieka tokios skardines nuo lako;

user posted image

Pamozaikinau ir stai ka gavau--piestukine:

user posted image
Atsakyti
isdykelee_, thumbup.gif
O aš taip panaudojau nereikalingus stiklainius... blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 22 gruodžio 2008 - 08:49
Isdykelee_ tiesiog užbėgo už akių ir anonsavo, ką norėjau įkelti smile.gif :
1. Iš skalbinių segtuko pasidariau vyno savitaškos ribotuvą: