Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 11 09, 18:28)
Čia man atrodo ir stiklinių burbulų yra (bet jie labai trapūs, tai vargu ar iš jų bus)-- bet dauguma jų man atrodo yra iš stiklinių žvakidžių, arba kokių mini vazelių.  Gal galima naudoti ir kapinių žvakių gaubtus stiklinius, spalvotus, jei neprietaringa smile.gif Nes jie labai gražių spalvų, o kad nesimatytų jog kapinių žvakė, galima kaip nors padekoruoti apačią ar viršų- gal kokiom juodo ar žalvarinio metalo detalėmis (grandinėmis/grandinėlėmis).

O geras, apie jas net nebuciau pagalvojusi thumbup.gif , bet idomu stikle galima kaipnors skylute laidui padaryti?
Atsakyti
Cia dar vienas prie sviestuvu temos:
user posted image
user posted image
user posted image
Daugiau ideju stai cia
Atsakyti
Aš dar pagalvojau, kad gražius, bet jau pabodusius ir apsinešiojusius marškinius galima naudoti pagalvėlių užvalkalams pasiūti... Užsegimas puikiai pasinaudotų... thumbup.gif Reikės išbandyti su senais MB marškiniais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 11 09, 23:02)
ingridziukas geras,kaip fainai atrodo thumbup.gif ,sakyk o kaip tu pritaisei ta medzegele(jei gerai supratau)?

Ten ne medžiaga ,o oda ir pritvirtinau su šiuo įrankiu.
user posted image
Atsakyti
Kylam i virsu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2008 11 27, 18:36)
o kaip jis vadinasi ir kur ji galima butu nusipirkti? ax.gif

liaudyje ji takeriu vadina...pirkt visur buna,tai yra senukuose,ar statyb,prekiu pardese....gali ir prasyt-takerio..tikrai gausi mirksiukas.gif tik dar kabiu prie to pacio prasyk pakelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(umede @ 2008 11 27, 22:33)
liaudyje ji takeriu vadina...pirkt visur buna,tai yra senukuose,ar statyb,prekiu pardese....gali ir prasyt-takerio..tikrai gausi mirksiukas.gif tik dar kabiu prie to pacio prasyk pakelio biggrin.gif

jus takeriu vadinat blink.gif geras pavadinimas as ji vadfinu "sautuvu kabem" hihihi.gif
Jo pagalba atnaujinau lyginimo lenta tokia baisi buvo doh.gif o dabar kaip nauja ir tik per 10 minuciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 27 lapkričio 2008 - 20:37
Sveikos

Stai ka galima panaudoti--lieka nuo siulu tokie is putos cilindrai

user posted image

Ir stai truputi pamozaikinau:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 04 gruodžio 2008 - 09:23
Šaunuolės, kiek pasakiškų idėjų pas jus! 4u.gif wub.gif
Na ir aš pasidalinsiu. Čia prieš šventes, gal kas sumąstys kaip dovaną padaryt. Prieš gerus du metus iš savo paprasto USB flash'iuko pasigaminau va kokį.
Labai juokingai atrodo, meškis tarsi galvą įstrigęs kompe.

user posted image

Išjungtas atrodo taip:
user posted image

O kai nenaudoju, atrodo lyg paprastas meškutis- pakabutis:
user posted image

Pasigaminti tikrai lengva, nuardai žaisliukui galvą, į vidų įdedi pati flashiuką, apsiūni, kad nevirstų kamšalas. Ir ta patį padarai su jo dangteliu. Gera dovana kokiam mokyklinukui ar studentui. ax.gif
Atsakyti
supe rideja su tuo meskiuku lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kol neperskaičiau žinutės, pagalvojau: na va, rašo mamaša: "man nematant vaikas sukišo žaislą į kompą, gal kas esat bandę ištraukt, ar žinot kaip tai daryti?"

O čia pasirodo toks know-how!
Puikus humoro jausmas - dešimt balų! Ne, bendrai šimtas thumbup.gif
Atsakyti
Siandien pamaciau viena ideja toms,kam reikia apledijusi masinos langa gramdyti:pasiutas pasiltintas maiselis,viena jo trumpoji krastine su skylute,per kuria isikisa lango gramdiklis,kita trumpoji krastine nesusiuta,pro ja ikisam ranka ir suimam grandiklio rankenele.Ir gramdant ranka nesala,ir nugramdytas sniegas ant rankos nekrenta,nes ziema tikrai ne fontanai ta stikla gramdyti.
Atsakyti