Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(QWERTI @ 2008 10 09, 16:06)
pabandziau pagrazinti plastikines dezutes  ax.gif

super
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2008 10 10, 02:06)
pabandziau pagrazinti plastikines dezutes  ax.gif

Nu mintis tikrai nieko thumbup.gif Ir dėžutės padekoruotos ir per daug nesimato kas jose yra sudėta bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
qwerty tu saunuole tu,kaip gudrei sugalvojai,ir as turiu tokiu deziu,gal kada pavoksiu is taves minti,labai gudrei sugalvota pagrazint thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted imagedeja,cia ne mano isradimas,bet ideja superine laugh.gif
bet cia tikriausiai fotomontazas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzula: 12 spalio 2008 - 19:24
Ideja thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Toki ala griliu mes kiemuke turim ax.gif tik padarytas is mazinos rato, nezinau kaip ta detale vdinas blush2.gif kur padangos maunamos, diskai ar kazkaip pan. ax.gif o ant virsasu groteles uzdetos thumbup.gif reik ryt ryte nufotkinti ir foto imesti
Atsakyti
Dar galima panaudoti nenesiojamas maikutes be rankoviu, siusiuvi tik apacia thumbup.gif , as mazas,vaikiskas, naudoju kaip maiselius dziovintoms vaistazolems , o didesnius kaip maiselius vaikui i darzeli ,ar siaip kam susideti kokiom kojinems .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 13 spalio 2008 - 08:41
QUOTE(Daivulyte @ 2008 10 13, 10:40)
Dar galima panaudoti nenesiojamas maikutes be rankoviu, siusiuvi tik apacia thumbup.gif , as mazas,vaikiskas, naudoju kaip maiselius dziovintoms vaistazolems , o didesnius kaip maiselius vaikui i darzeli ,ar siaip kam susideti kokiom kojinems .

Mintis gal ir įdomigaunasi kaip senais tarybiniais laikais "sietkos" lotuliukas.gif bet ar ne brangoki tie maišeliai gaunas juk tos maikutės gana nepigios blush2.gif blush2.gif blush2.gif . Aš tai siūnu iš kokios senos bet dar "nesudilusios" bigsmile.gif paklodės mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif ir pigiai ir greit . Nu aišku tai tik mano nuomonė bigsmile.gif

Oi dabar tik pastebėjau kad rašei nenešiojamas maikutes ot akla doh.gif Tai dėl kainos kaip ir nebekyla klausimų bigsmile.gif . Nu mintis tikrai įdomi dar gali pasiųvinėt linksmesnė terbutė gautus. Niekaip pačiai nebūtų "dašutę" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 13 spalio 2008 - 09:00
QUOTE(Daivulyte @ 2008 10 13, 09:40)

Šauni idėja thumbup.gif , paprasta, bet pati nebūčiau sugalvojus. Šiaip mane veža tokie dalykėliai, kur iš nieko galima kažką naudingo ir gražaus padaryti biggrin.gif
Atsakyti
mano isradimai kol kas nelabai ispudingi, einu pabandysiu nufotkinti. veidrodi kurio krastai buvo aptrupeje apklijavau zamsine lipnia plevele. atrodo gerai, bet problemu kyla valant- dulkes renka. paskui karta vaiksciojom su vyru po baldu parduotuve ir as uzmaciau toki is lenteliu plonu padelkliukaant sofos rankturo,nemoku paaiskinti toks na, leteles apgula ranktura ir gaunasi toks kaip staliukas- pakietinimas. garsiai prasitariau vyrui kad mums tokio reiketu nes megstu kava gerti sededama sofkej o kavos puoduko nera kur statyti. tai sekancia diena jis man sukonstravo ir likusiu dailylenciu priklijavo jas ant brezentines medziagos ir voulia! jau turiu staliuka einu fotkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
http://public.fotki....s/namu-detales/ dedu nuoroda
Atsakyti
emiliuxas, super idėjos, puikiai atliktos.
Veidrodžio aksomo dulkes gal būtų lengva surinkti tokiu lipniu voleliu, skirtu pūkų surinkimui?
Atsakyti