Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

dekui tavo idejos irgi ne ka prastesnes biggrin.gif
Papildyta:
o man tas krepsiukas jegovai atrodo thumbup.gif cia gali ne tik ji i iskyla nestis bet ir kokiupvz siulus radar kokius menkniekius susideti thumbup.gif
Atsakyti
Man tai ir tas krepselis visai ne tas krepselis atrodo bigsmile.gif thumbup.gif labai grazus jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangviva @ 2007 08 30, 15:51)
Aisku vasara jau baigiasi, bet kitai vasarai butu galima pasidaryti stai toki krepsi iskyloms, pvz. aptraukus medziaga pirkiniu krepsi, kaip buna prekybos centruose, gi galima dar padaryti su uztrauktu, kad sutepus butu galima nuimiti medziaga ir iskalbti.
http://www.4house.dk...beaa4a8335e1f0c

Labai thumbup.gif idėja, o aš kaip tik norėjau nusipirkti iškylų krepšį. Bet žiūru geriau pasidaryti .Kaip tik mėtosi keli maximos krepšiai

QUOTE(ritperliukas @ 2007 08 30, 19:52)
o man tas krepsiukas jegovai atrodo  thumbup.gif cia gali ne tik ji i iskyla nestis bet ir kokiupvz siulus radar kokius menkniekius susideti  thumbup.gif

Tiksliai ir siūlus. Šauni idėja tikrai
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 08 30, 22:12)
Labai  thumbup.gif  idėja, o aš kaip tik norėjau nusipirkti iškylų krepšį. Bet žiūru geriau pasidaryti .Kaip tik mėtosi  keli maximos krepšiai
Tiksliai ir siūlus. Šauni idėja tikrai

aciu, kai vel ka nors idomaus uztiksiu, vel uzbegsiu parodyti 4u.gif
Atsakyti
Siu nekatrumu lauksim mirksiukas.gif arteja rudenelis, o tuoj ir ziema, tai idomiu minciu lietingais ir saltais vakarais gimsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ca_ca @ 2007 08 29, 17:54)
Sveikos vat kitaip neiseis parodyti kaip vaikiska siena galima nudazyt,ar debeselius piest..

http://public.fotki.com/Ca-Ca/idejos/

Labai grazu thumbup.gif O dar jei butu aisku kaip tas grozis padarytas... blush2.gif

QUOTE(ritperliukas @ 2007 08 30, 11:20)

na bendras vaizdas  matosi kedziu ir stalo, spintos
http://public.fotki....-/p8190013.html

wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 08 30, 12:20)
as irgi pasidalinsiu savo idejomis, kazkad kai dar studijavau su draugu sumanem atnaujinti baldus senus starinskus( aisku kai studentai daug pinigu neturejom). tai nusipirkom dazu ir perdazem kedes. kedes darem 2 spalvu vienos buvo melyna su getona, o kitos oranzine su violetine.  thumbup.gif  taip pat spinta buvo nisoje padaryta tai atsibodus gi ta ruda spalva tai pajamem ir melynai nudazem. paskui ir rasomaji stala prie kedes priderinom

na bendras vaizdas  matosi kedziu ir stalo, spintos
http://public.fotki....-/p8190013.html

jaukus kambariukas gavosi wub.gif liuks thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus išradimų namie irgi nemažai,kadangi pinigėliais nesam itin perteke ,tai tenka suktis kaip išmanai.Vaikams iš 1 didelio rašomojo stalo padarėm 2 ,perdažėm baldiniais dažais ir labai puikiai gavosi wub.gif
Didžiausias išradimas tai mūsų kambarėlis palėpėje.Na čia tai mano įdėja ir vyro begalinis triūsas buvo,užtat dabar vietoj 2 kambarių 3 turim 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 09 17, 12:29)
O pas mus išradimų namie irgi nemažai,kadangi pinigėliais nesam itin perteke ,tai tenka suktis kaip išmanai.Vaikams iš 1 didelio rašomojo stalo padarėm 2 ,perdažėm baldiniais dažais ir labai puikiai gavosi wub.gif
Didžiausias išradimas tai mūsų kambarėlis palėpėje.Na čia tai mano įdėja ir vyro begalinis triūsas buvo,užtat dabar vietoj 2 kambarių 3 turim 4u.gif .

aciu visom 4u.gif blush2.gif blansyte gal gali fotkese parodyti kaip padarei palepeje is 2 kambariu 3 . mazu kas nors pasisems ideju. thumbup.gif man va ir patinka pas zmones eiti ir ziureti ka patys pasidare yra, nes pati kazkaip pasikrauni naujoms idejoms.
Atsakyti
As taip pat kaip ir visos kitos noretume nuotraukyciu pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
oi laukiam laukiam, nuotraukyčių laukiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 09 17, 15:37)
aciu visom  4u.gif  blush2.gif  blansyte gal gali fotkese parodyti kaip padarei palepeje is 2 kambariu 3 . mazu kas nors pasisems ideju.  thumbup.gif man va ir patinka pas zmones eiti ir ziureti ka patys pasidare yra, nes pati kazkaip pasikrauni naujoms idejoms.

Palėpėje padariau 1 kambari.Mes gyvenam 2 aukšte,o virš mūsų yra palėpė. galėsiu įkelt kokią nuotraukėlę,tik kad nieko ten nesimatys.Na ryt įkelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 17 rugsėjo 2007 - 18:06