Aš taip pat pasidalinsiu savo išradimu Kaip iš kompaktų dėžučių pasigaminti lentyną ar dar kanors.. Aišku dariau tai dėl to, kad turėjau laisvą savaitgalį ir labai didelį "bardaką" savo spintoje
Daug nekomentuosiu, geriau vaizdiškai parodysiu, žodžiu norėjau kad vienoj lentynoj viskas tilptų, tai joje dar lentynėlių reikėjo, o pirkt kažin ar tokių nedidelių būna.. Apklijavau jau suklijuotas dėžutes lipnia plėvele baldams
Prieš
Klijuojam
Galvojau dekupažinti, bet radau nuo seniau likusios lipnios plėvelės, tai panaudojau čia
Ir štai ate netvarka:D
Laaaaabai grazi lentynele
reiktu ir man susikurpti, ale neturiu nereikalingu kompaktu deklu, o jei nuo vyro kokius nusknisiu, paskui galva nusuks, kad jo turta naikinu
kazi, gal is kartoniniu dezukiu taip pasidaryti? kaip manot? gal tik ne tokios patvarios lentynos butu
reiktu ir man susikurpti, ale neturiu nereikalingu kompaktu deklu, o jei nuo vyro kokius nusknisiu, paskui galva nusuks, kad jo turta naikinu
kazi, gal is kartoniniu dezukiu taip pasidaryti? kaip manot? gal tik ne tokios patvarios lentynos butu
atrodo super
aciu
Del kardono tai manau nelabai patvaru būtų,kad ir ne vienas sluoksnis.. nebent pridėjus daug sluoksnių jo, ir laikyti nesunkius daiktus
Del kardono tai manau nelabai patvaru būtų,kad ir ne vienas sluoksnis.. nebent pridėjus daug sluoksnių jo, ir laikyti nesunkius daiktus
Kas sakė, kad kartonas nepatvarus?
http://www.youtube.c...h?v=8s5cWX6QyBs
http://www.youtube.c...h?v=8s5cWX6QyBs
QUOTE(DarkMind @ 2008 09 20, 17:26)
Aš taip pat pasidalinsiu savo išradimu Kaip iš kompaktų dėžučių pasigaminti lentyną ar dar kanors.. Aišku dariau tai dėl to, kad turėjau laisvą savaitgalį ir labai didelį "bardaką" savo spintoje
Daug nekomentuosiu, geriau vaizdiškai parodysiu, žodžiu norėjau kad vienoj lentynoj viskas tilptų, tai joje dar lentynėlių reikėjo, o pirkt kažin ar tokių nedidelių būna.. Apklijavau jau suklijuotas dėžutes lipnia plėvele baldams
Kokia gera idėja ir darbelis
Aš taip pat pasidalinsiu savo išradimu Kaip iš kompaktų dėžučių pasigaminti lentyną ar dar kanors.. ... Apklijavau jau suklijuotas dėžutes lipnia plėvele baldams ...
Šaunu
O aš iškart prisiminiau, kaip vaikystėj degtukų dėžutes taip suklijuodavau į blokus ir darydavau lėlėms baldelius dar medžiaga apklijuodavau, tipo gobeleniniai Parodyt tai jau tikrai neparodysiu
Gerus atsiminimus sukėlei
Ech, geri laikai buvo, nieko pardėse nebuvo, tai nors fantazija veikė, o dabar rožinių plastmasinių baldų Barbėms pilnos krautuvės negaliu žiūrėt daug mielesnės tos sofutės ir foteliukai iš degtukų dėžučių... nostalgija...
QUOTE(bite @ 2008 09 20, 22:12)
wau originalu!
Papildyta:
QUOTE(ruci @ 2008 09 20, 22:26)
Kokia gera idėja ir darbelis
dekui
Papildyta:
QUOTE(agente009 @ 2008 09 20, 22:32)
Šaunu
O aš iškart prisiminiau, kaip vaikystėj degtukų dėžutes taip suklijuodavau į blokus ir darydavau lėlėms baldelius dar medžiaga apklijuodavau, tipo gobeleniniai Parodyt tai jau tikrai neparodysiu
Ech, geri laikai buvo, nieko pardėse nebuvo, tai nors fantazija veikė, o dabar rožinių plastmasinių baldų Barbėms pilnos krautuvės negaliu žiūrėt daug mielesnės tos sofutės ir foteliukai iš degtukų dėžučių... nostalgija...
Tai va va, ko man reikėjo tai turbųt tik rožinės spalvos ir tebūna vaikų skyriuj
QUOTE(agente009 @ 2008 09 20, 22:32)
O aš ir dabar juos darau iš degtukų dėžučių...
QUOTE(ruci @ 2008 09 21, 09:37)
O aš ir dabar juos darau iš degtukų dėžučių...
Prašom pasirodyti
Kaip iš kompaktų dėžučių pasigaminti lentyną ar dar kanors..
Aš pagalvojau, kad man tokios reikėtų vaikų batukams sudėti... Reikės kažką galvoti QUOTE(DarkMind @ 2008 09 21, 11:21)
Prašom pasirodyti
Pabandžiau padaryti foteliuką - skubėjau, tai kruopštumo trūksta, bet vietos fantazijai ir apdailai tikrai daug liko
Dėl gofro kartono...kiek žinau, visai rimti dizaineriai kuria puikius ir labai tvirtus baldus iš šios žaliavos...ir inete daug medžiagos, kam įdomu, galima susirasti
O degtukų dėžutės...taip, tai primena vaikystę...
Tačiau šiais laikais juk dar ir didelių degtukų dėžučių yra
O degtukų dėžutės...taip, tai primena vaikystę...
Tačiau šiais laikais juk dar ir didelių degtukų dėžučių yra