Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(Lavazza @ 2008 09 03, 19:41)
Liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  as vis galojau, kaip cia paciai susikurpti tokias ala romanetes...
oi, o ten dar labai faina lempos gaubta uzmaciau  bigsmile.gif  kaip jis pagamintas?  g.gif

apie sviestuva cia:
http://www.supermama...?...2573&st=276
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 09 03, 13:25)
O kur tų lempelių galima nusipirkti? Noriu.  biggrin.gif

Prekes turistams,prekes armijai ir dar maciau ginklu parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 09 03, 13:43)
o gal kas turi ideju kur isgrezt toki grioveli zvakei?labai jau grazu man tokia zvakide bigsmile.gif

Kaip minejo pas baldininkus arba gal ir pas auto mechanikus is bedos mirksiukas.gif

vaizduote tikiuosi nesupyksi kad paviesinsiu tavo rangdarbius. Nu sauniai prasisukai thumbup.gif O jau sviestuvas kaip graziai atrodo thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 04 rugsėjo 2008 - 20:55
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
vaizduote tikrai saunu darbelis nieko negaliu pridurti thumbup.gif
Atsakyti
Oi mergaites, kokiu graziu as cia darbeliu prisiziuriu.. ir kokiu geru minciu prisigaudau, bet niekaip nerandu laiko ju igyvendinti ax.gif keleta ideju papildziau ir savo albumuka:

http://public.fotki....icho/papildyta/
Atsakyti
Sticho, tas hamakas nerealus bigsmile.gif as irgi tokio noriu ax.gif

O as va isradima padariau hihihi.gif prisipirkau geliu ir pritrukau joms vazonu...tai pasodianu i tokia diiiidele dazu skardine blush2.gif isnesiau i lauka, labai jau negrazu, kvietkos grazios o skarbonrk ne schmoll.gif tai paemiau ir apipyniau suksliu maisais doh.gif zaliais ir juodais, liuks atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Lavazza nu but idomu ir pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lavazza, man ir įdomu thumbup.gif

Aš parodysiu paprastus savuosius blush-anim-cl.gif: Nors įtariu, kad daug kas kai kuriuos naudoja smile.gif

Žvakidė į balkoną:
user posted image+user posted image+user posted image

Taip apsisaugau, kad mažoji nelįstų į spintelę:
user posted image+user posted image

O taip laikom vinutes:
user posted image+user posted image
Atsakyti
pas mumi tai tu pinigeliu visur pilna, lieka kokia graza ir dedam ant lentyneles, o dabar ir vaikas tecio pinigine apkrausto,. tai visur pilna. taupykles molines apie 30lt kainuoja. brangokai man pasirode. tai paemiau dezute nuo pringlesu uzklijavau dangteli lipne juosta ir skyle ispjoviau, ir turim nauja taupykle, su garantija, kad nebus sukiu namie thumbup.gif
Atsakyti
ruci kokia fainulka zvakide, kol supratau kad cia is vienkartines stklines thumbup.gif
Atsakyti